Liga Evrope - sezona 2013/14
Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, 22. avgust
Ma samo da taj dvomec prodje rezultatski uspesno,pa cemo se posle zahvaljivati ako treba i Kaduu i saigracima na njihovom (ne)ucinku 

Hvala Podbara, ali ipak najvece zasluge idu forumasu Salefkv, on je peticiju napravio i gurao sve medije i portale koji su objavili vest da to urade.podbara wrote:Свака част Хелму за иницијативу, јесте да сам ја лично био против ње, урадила је плодом и одјекнула као права бомба! Још једном,свака част!

No, u svakom slucaju, ovo je veliki uspeh citavog foruma gde se ideja i rodila. Nije prvi put da ovako nesto radimo, a sigurno ne ni poslednji.

S obzirom da gradonacelnik zeli da izadje u susret navijacima Vojvodine (nama) i podredi sam centar grada iskljucivo nasoj zelji, a na nacin koji podrazumeva i ozbiljnu organizaciju i pristojna placanja mislim da bi zaista bio red zahvaliti se na razumevanju. Ne znam da li je uopste nesto slicno ikad organizovano u Srbiji (verujem da jeste ali ne u klupske svrhe), a to da li ce biti prenosa ili ne, ne zavisi od njega. Moje misljenje, vidim da nisam u vecini, ali ipak stojim iza tog stava.
Samo bih se jos nadovezao na sheckyja, gle cuda, ne slazemo se!

Kao sto si vec rekao, ovo je uspeh citavog foruma, ja sam samo procitao da je neko predlozio peticiju, otisao na sajt i napravio jeHelm wrote: Hvala Podbara, ali ipak najvece zasluge idu forumasu Salefkv, on je peticiju napravio i gurao sve medije i portale koji su objavili vest da to urade.![]()

Helm posto vidim da toliko brines za grobare , njima niko ne brani da odu do Bga pa da traze bim.
Inace ,na mom isecku za platu lepo pise da placam porez gradu Novom Sadu, tako da da,to jesu nase pare ,kao i pare plate od gradonacelnika i ostalih funkcionera Grada.
Tako da ja stvarno ne vidim zasto bih se zahvaljivao nekom ,ko ce nasim parama platiti nesto za nas..
Inace ,na mom isecku za platu lepo pise da placam porez gradu Novom Sadu, tako da da,to jesu nase pare ,kao i pare plate od gradonacelnika i ostalih funkcionera Grada.
Tako da ja stvarno ne vidim zasto bih se zahvaljivao nekom ,ko ce nasim parama platiti nesto za nas..
Извини Сале, и теби шешир до пода!salefkv wrote:Kao sto si vec rekao, ovo je uspeh citavog foruma, ja sam samo procitao da je neko predlozio peticiju, otisao na sajt i napravio jeHelm wrote: Hvala Podbara, ali ipak najvece zasluge idu forumasu Salefkv, on je peticiju napravio i gurao sve medije i portale koji su objavili vest da to urade.![]()

- churguzijanac
Podbara nemoj biti u zabludi! Nije peticija nista pogurala, nego Abu i sex on the pitch u Turskoj!
To je tvoje misljenje!
Moje misljenje je: Sale i Helm, sve cestitke!!!
Moje misljenje je: Sale i Helm, sve cestitke!!!

UPRAVA NAPOLJE!!!
Iako mi nije drag gradonacelnik, ovog puta nas je ispostovao. Videli ste i sami da to nije jednostavan posao, sta je sve rekao koga treba kontaktirati, video bim, velicina, elektronika razna, ozvucenje, mup, obezbedjenje, sastanak sa ljudima iz kluba... i ostalo. On je to ucinio u roku od 48 sati od pokretanja same price izmedju nas par na forumu, brzo je doslo do njega, i brzo je reagovao. Bode oci (ili usi
) to sto je rekao da "peticija nije bila potrebna", ali ja bar to shvatam u smislu dovoljno je bilo da mu se na neki drugi nacin saopsti, a ne pokretanje raznih peticija, jer rec peticija zapravo predstavlja simbol za pokretanje nekih naglih promena, protesta ili slicno.
Ali buduci da je ispostovao nas zahtev, trebalo bi se zahvaliti za tu sitnicu, koja nama mnogo znaci.
Inace sto neko spominjao razne ugovore izmedju kluba i RTV, ne znam kakve to veze ima sa revans utakmicom? Taj ugovor moze da vazi kad se Vojvodina pita za prenos, tj. za utakmice u Novom Sadu. A za prenos utakmice u Moldaviji FK Vojvodina nema nikakve veze, tu se pita Serif i moldavske tv kuce... tako da bi i pink folk mogao da otkupi pravo na prenos ako zeli... RTS ukoliko ne bude prenosio mec iz Moldavije, treba ih samo tako bojkotovati...

Ali buduci da je ispostovao nas zahtev, trebalo bi se zahvaliti za tu sitnicu, koja nama mnogo znaci.
Inace sto neko spominjao razne ugovore izmedju kluba i RTV, ne znam kakve to veze ima sa revans utakmicom? Taj ugovor moze da vazi kad se Vojvodina pita za prenos, tj. za utakmice u Novom Sadu. A za prenos utakmice u Moldaviji FK Vojvodina nema nikakve veze, tu se pita Serif i moldavske tv kuce... tako da bi i pink folk mogao da otkupi pravo na prenos ako zeli... RTS ukoliko ne bude prenosio mec iz Moldavije, treba ih samo tako bojkotovati...
-
samo da nam pozelimo LazA Bakmaza za komentatora te utakmice i eto nama veselja
, covek 100% garantuje sve punije stadione ma gde mi igrali...

Hm .. ja bih voleo da bude licno na trgu i da sa neke bine komentarise 

- Schteph_F89
Ko i kako da mu se zahvali?
Narocito ako niko ne bude prenosio. Na bimu neka mu upale play-by-play sa uefa.com, u malom prozorcicu da bude transfermarkt.co.uk i da Bakmaz prenosi sa bine.shecky wrote:Hm .. ja bih voleo da bude licno na trgu i da sa neke bine komentarise
UPRAVA NAPOLJE!!!
- madda fakka
Kada smo kod LB... Ako ste primetili/culi na konferencijama za stampu da se cuju gusle to njegov mobilni zvoni... Proverenonboya wrote:Narocito ako niko ne bude prenosio. Na bimu neka mu upale play-by-play sa uefa.com, u malom prozorcicu da bude transfermarkt.co.uk i da Bakmaz prenosi sa bine.shecky wrote:Hm .. ja bih voleo da bude licno na trgu i da sa neke bine komentarise

I Bog je Slaninar...
Da se dogovorimo sa Flekom o isporuci par hektolitara? 

Sto ste napali Podbaru, nije mi jasno. Preko peticije smo postavili pitanje jel moze, grad je rekao moze. Kad grad kaze moze red je da se kaze hvala. Spustite nivo razgovora na dva coveka i videcete da je "Hvala" sasvim normalan tok razgovora.
To sto vi ovo gledate kroz politicku prizmu je vas problem i ne ide vam na cast uopste ili kad kazete da su to nase pare... I kad vam gazda kaze da vam daje povisicu vi ste sretni, sigurno ne kazete "ko ga j**e, to sam mu ja zaradio". (pre nego sto me obojite u radikalske boje, odmah da vas sasecem sa konstataciom da nisam glasao punih 11 godina)
Hvala gradonacelnice!
To sto vi ovo gledate kroz politicku prizmu je vas problem i ne ide vam na cast uopste ili kad kazete da su to nase pare... I kad vam gazda kaze da vam daje povisicu vi ste sretni, sigurno ne kazete "ko ga j**e, to sam mu ja zaradio". (pre nego sto me obojite u radikalske boje, odmah da vas sasecem sa konstataciom da nisam glasao punih 11 godina)
Hvala gradonacelnice!
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina