Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Cika_toma wrote:
Grba_NS wrote:Da vi samo znate kakvi su sve likovi bili na probi, pa to je smejurija, mislim da bi na ulici bolje igrace nasli, tako da ih apsolutno razumem sto se toga tice!!!
razumes ih? Pa, da je i tako kako ti pricas, premda sam uvek bio oprezan prema "insider" informacijama (bez uvrede),, nisu ti likovi pali sa neba, nego su ih ti koje razumes, dovukli i predstavili medijima kao bombasticna, super kvalitetna pojacanja iz inostranstva!
Aj sad nemoj i ti bas da izmisljas(bez uvrede) jer niko nije predstavljan kao bombasticno pojacanje tj. ti fudbaleri na koje sam ja mislio kad sam pisao komentar, njihova imena skoro i da nisu spominjana vec su predstavljani kao Brazilci i Argentinci i sl. bez imena...
Ne znam dal je tebi uopste poznat sistem dovodjenja stranaca kod nas-oni se NE dovode tako sto ih klub prati, vec tako sto dodje jedan domaci menadzer i kaze upravi ZNAS KAKVOG IGRACA IMAM ZA VAS...Tad ga nasi zovu na pozajmicu, a dalje je sve poznato...
Friend

Post by Friend »

Kaludjerovic potpisao za Rad,jos jedan odlican potez nase vrle uprave.Po ovim saznanjima mi jos nismo doveli ni jednog jedinog igraca,dakle igramo se sarene laze.
chinaman

Post by chinaman »

Mi dovodimo samo trenere i igrace koji rade, odnosno igraju za dzabe ili za malo iznad toga :lol:
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Dobro vece zelim,

malo sam surfovao po Internetu i tako dosao do www.rijekadanas.com. Po pisanju tamosnjih medija, zapravo jedna od glavnih sportskih vesti je sledeca: Ivan Sertic u Vojvodini.
Nista necu komentarisati. Neka svako ukuca gore navedenu net adresu, pa neka onda na red dodju i komentari.
Iskren pozdrav.
mihailov

Post by mihailov »

Realno gledano mi ne znamo ni ko su ti igraci iz Olimpika.Kako stvari stoje njih dvojica ne igraju za svoje reprezentacije(?) i mi smo stekli sliku o njima na osnovu jedne utakmice.Bilo je zaista svakakvih igraca na probama i razumljivo je sto ova dvojica treba da se provere.Ukoliko pokazu da vrede i ukoliko ne traze visoku platu,sigurno je da ce ostati
Napred Voso!
masta_ace

Post by masta_ace »

http://www.rijekadanas.com/ivan-sertic-u-vojvodini/

то је ова вест.
надам се да неће доћи.
Turija

Post by Turija »

Novosti
FK Vojvodina: Stigli Kinez, Gruzin i Hrvat
S. BAJIĆ, 14.01.2009 20:45:00 Ocena: -.-- (Glasova: 0) Komentara: 0

FUDBALERI Vojvodine pojačaće se ove zime, po svemu sudeći, kvartetom stranaca. Tako bar trenutno stoje stvari u fudbalskom centru „Vujadin Boškov“ gde se Kinezu Li Čunu i Gruzinu Mihailu Kucišviliju, koji treniraju sa ekipom, u sredu priključio Hrvat Ivan Sertić, 23-godišnji centarfor iz bugarske Belasice. A, Novosađani još čekaju i Nigerijca Usima Nduka (22), fudbalera Olimpika iz Azerbejdžana.Kucišvili i Nduka bi trebalo uskoro da stave paraf na trogodišnje ugovore, dok su Li i Sertić došli na skener Ljupka Petrovića. Sertić je ponikao u omladinskom pogonu Rijeke, bio je reprezentativac Hrvatske do 17 godina. Radi se o centarforu razbijaču visokom 193 centimetra, koji će po pisanju hrvatske štampe biće pozajmljen Vojvodini do kraja polusezone, jer ga ugovor u Bugarskoj veže još godinu i po. Novosađani, međutim, objašnjavaju da je ipak reč o probi.
Kada je reč o odlascima, Miodrag Stošić trebalo bi u petak da otputuje u Poljsku na konačan dogovor sa Lehom.
- Očekujem vizu i avionsku kartu, pa odlazim na lekarske preglede. Ako se dogovorimo biće odlično jer je Leh prvi na tabeli i radi se o veoma ambicioznom klubu - zaključio je Stošić.

LJUPKO ODLUČUJE
DO polaska u Antaliju na nastavak priprema 23. januara, Ljupko Petrović bi trebalo da se opredeli za 22 fudbalera i trojicu golmana koje će da povede na put. Zato će Novosađani odigrati dve prijateljske utakmice, 17. januara sa juniorskim pogonom i 21. sa mađarskim Kečkemetom
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Владика
Administrator

Post by Владика »

Дошли Кинез, Хрват и Грузин... ово више звучи као неки виц!? Нисам против, сваком треба дати шансу и вазда је одувек свако био добродошао у нашу Војводину. Има она стара народна изрека која говори-Колико пара толико и музике-, ако неко озбиљно не отвори свој шлајпик реално је да се надамо трећем месту.
madda fakka

Post by madda fakka »

pa ovaj sertic uglavnom standardni igrac u ekipi koja je na poslednjem mestu pred ispadanje.....
I Bog je Slaninar...
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Milan Davidov ima dozvolu od svog sadasnjeg kluba da se vrati u Vojvodinu bez obestecenja, ali Vojvodina mu nudi vise nego smesan ugovor...kad bi dobio 80% od ugovora koje imaju Purke Stojanovic i Mrdja, dosao bi u Vojvodinu bez razmisljanja...

Vojvodina nekom majka, a nekom maceha... :oops:
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Stara Garda wrote:Milan Davidov ima dozvolu od svog sadasnjeg kluba da se vrati u Vojvodinu bez obestecenja, ali Vojvodina mu nudi vise nego smesan ugovor...kad bi dobio 80% od ugovora koje imaju Purke Stojanovic i Mrdja, dosao bi u Vojvodinu bez razmisljanja...

To je strasno, Davidov je pravi majstor ovog zanata, i oni mu nude smesan ugovor!
liman4

Post by liman4 »

slabo ostavljam komentare na ovom forumu ali ovo je zalosno sta se radi.. mi ves vise od dve nedelje pricamo o hrvatu, gruzijcu i kinezu..da ponovim o kinezu, gruzijcu i hrvatu..t.j. na probi su hrvat, gruzijac i kinez.. alo prijatelji..nismo retardirani, to smo shvatili..jel moguce da mi (ubrajam i sebe, jer volim vojvodinu vise od svega) i dalje kontamo da napadnemo titulu a nista ne radimo u prelaznom roku osim sto su nam na probi ova 3jica..da ne ponavljam koja :) i sto cekamo nigerijca.. verujte mi, nista me ne tesi sto su i ovi iz bg doveli igrace rekla-kazala...ako je nacin da se napadne titula taj sto cemo svi da ponavljamo kao papagaji uzimamo titulu..da probam ja da govorim naglas uzimam milion evra, al nista da ne radim..ako uspe njima, uspece i meni..

p.s.malo sam trabuljao za nekog ko ostavlja prvi, drugi post ali pun mi je u p.m..molim moderatore da me ne brisu..sledeci put finije pisem..ako moze da se prasta ovima iz uprave sve..nek se meni oprtosti sto govorim protiv njihovih zjbncja

Volim Vojvodinu, volim Novi Sad i sve vas koji ipak bezkompromisno navijate za pravu stvar.. ne volim one koji rade protiv ispred navedenih stvari.. :!: :!: :!:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Rece Djura juce kod Maneta u emisiji da je Kinzez stvarno dobar igrac...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Stara Garda wrote:Milan Davidov ima dozvolu od svog sadasnjeg kluba da se vrati u Vojvodinu bez obestecenja, ali Vojvodina mu nudi vise nego smesan ugovor...kad bi dobio 80% od ugovora koje imaju Purke Stojanovic i Mrdja, dosao bi u Vojvodinu bez razmisljanja...

Ухх, колико овом тиму фали играчко искуство и фудбалска креативност овог провереног навијача Војводине. Да, Милан је био на западу на утакмици протв звезде и цео меч навијао из свег срца! Ало бре, дрешите кесу и доведите човека!!!!! :evil: :evil: :evil:
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Vlatko Grozdanoski se nije dogovorio sa Terekom i vraca se u Vojvodinu
Post Reply