Uprava i sd su na potezu, treba da obezbedi treneru igrace koji mu trebaju, ali nek uce na greskama prethodnika i ne ispunjavaju mu svaku zelju(citaj Trujic, Knezevic, Micic, Gavric, Miletic, mozda ima jos neko

Ja bih otišao dalje i zavapio pored Mitoševića i za Makarićem i Lukom Lukovićem.Душан wrote:Вероватно се нико неће сложити са мном, али ја бих вратио Вука Митошевића. Не кажем да је бог зна шта, али је бољи од Вукасовића, а и фудбалски поткованији од многих који тренутно играју за Вошу.
Možda... A možda i ne ako se ukaže novi Džon Meri kom ćemo ovog puta dati šansu?Vosa je sve wrote:ne mozemo i ne smemo se pojacavati s youtube snimaka ... to nije ozbiljan klub
Upravo tako.Stexman wrote:Slazem se za Vuka, momak je bespotrebno odbacen iako nije bio losiji od konkurencije. Plus, momak je izuzetno kulturan i saigraci su ga voleli i postovali.
Ima veliko srce na terenu plus mu kuca za Vojvodinu. Za mene - dosta!
Нема везе, нека свако да свој предлог, а на управи је да види шта и како.Rabba wrote:Besmisleni predlozi. Igrači koje možemo da priuštimo su oni koji su iz banana klubova. Dakle, Bačka, Zemun, Javor, Mačva, prvoligaši i niže. Ostale zaboraviti što pre. Kakav Radnički Niš, Napredak i Spartak, Rad pa čak i Surdulica...
Perić/Ilić - Hrubik, novi levi centarhalf, Veselinović, Lazarević - Mitošević, Makarić/Luković - Subotić, Mesarović/Zličić, novo desno krilo - novi špic.
mislim da gresis. Vojvodina je institucija,i samo par meseci da krene zdrava prica eto nama opet igraca i sa i bez obestecenja,veliki smo mi mamac.... samo treba da postanemo zdrava sredinaRabba wrote:Besmisleni predlozi. Igrači koje možemo da priuštimo su oni koji su iz banana klubova. Dakle, Bačka, Zemun, Javor, Mačva, prvoligaši i niže. Ostale zaboraviti što pre. Kakav Radnički Niš, Napredak i Spartak, Rad pa čak i Surdulica...
Onda Djuro Zecernesto wrote:Vojo nismo u pozicji da placamo obestecenje.