Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Super Liga - sezona 2021/22

Post by Deep Purple »

Proleter dovodi fudbalere na idi mi dodji mi. Cim stigne malko bolja ponuda oni odlaze kao u slucaju Kaludjerovica. Vojvodina ne moze i ne sme da tako funkcionise. Da se razumemo i meni se svidja njihov tim ali jednostavno nasa je politika sad da se dovode samo i iskljucivo igraci koji ce pripadati sto posto klubu a ne razno raznim internim dogovorima sa vise strana.
Djisa

Post by Djisa »

Deep Purple wrote:Proleter dovodi fudbalere na idi mi dodji mi. Cim stigne malko bolja ponuda oni odlaze kao u slucaju Kaludjerovica. Vojvodina ne moze i ne sme da tako funkcionise. Da se razumemo i meni se svidja njihov tim ali jednostavno nasa je politika sad da se dovode samo i iskljucivo igraci koji ce pripadati sto posto klubu a ne razno raznim internim dogovorima sa vise strana.

Pa ovi koji igraju kod nas i da imaju takav ugovor, nece otici, pa oni ne mogu dobiti bolju ponudu od ove sto imaju kod nas, ni na vezu. Nemojmo se sprdati i reci da kod nas ima nekog kvaliteta. Pa ko ce traziti, Busnica, Mrkajica, Bastajica, Stevanovica, Kovacevica, Kopitovica..... i jos more takvih. Od igrac rodjenih posle 2000 jedino Vukadinovic, Simic Covic i mozda Djordjevic, ostale sve rasterati i ubaciti klince, pa dokle stignemo!
Kup je nas!
ernesto

Post by ernesto »

Deep Purple wrote:Proleter dovodi fudbalere na idi mi dodji mi. Cim stigne malko bolja ponuda oni odlaze kao u slucaju Kaludjerovica. Vojvodina ne moze i ne sme da tako funkcionise. Da se razumemo i meni se svidja njihov tim ali jednostavno nasa je politika sad da se dovode samo i iskljucivo igraci koji ce pripadati sto posto klubu a ne razno raznim internim dogovorima sa vise strana.
Mislim da je samo Kaludjer tako otisao.
Banujte me molim vas :beg:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Djisa
To je vec nesto drugo, ja ovde nisam dovodio u pitanje kvalitete fudbalera vec da Proleter funkcionise na nacin koji funkcionise. Mi na taj nacin mozemo da dovodimo i kvalitetnije fudbalere od njih ali klub od toga nema nista.
Bislimi se tu negde ugradi pa ima racunicu sto dobodi fudbalere na taj nacin ali na neke duze staze za klub veceg renomea to nije nikakav izlaz iz problema vec samo guranje pod tepih i gomilanje istih. Za klince i rasterivanje se slazem.
Najtuznije od svega je sto ce na kraju nasa ekipa i da zavrsi u top 4 jer pre ili kasnije mora malo i da proigra a ovako smo losi na tri boda od Tsc-a.

@Ernesto
Evandro je pricao o tome. Jednostavno oni funkcionisu kao sto je Igokea u kosarci jedno vreme. Dovedes jako ime izgura mesec-dva pomogne ekipi i ajmo dalje.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Zar nije i Simić rekao da je zato došao u Vojvodinu?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

MiSmoFKV! wrote:Zar nije i Simić rekao da je zato došao u Vojvodinu?
Simic je rekao da je dosao u Vojvodinu da igra, vrati kontinuitet i ostvari transfer. To je legitimno, nije dosao na tri meseca. Tu je vec sezonu. Evandro je na pozajmici u Proleteru i valjda koliko znam ima usmeni dogovor sa Madjarima da mu ne prave problem u slucaju da mu stigne neka ponuda dok je u Proleteru. A slozicemo se da to nije ni priblizno isto.
slanobarac

Post by slanobarac »

@Deep Purple
Najtuznije od svega je sto ce na kraju nasa ekipa i da zavrsi u top 4 jer pre ili kasnije mora malo i da proigra a ovako smo losi na tri boda od Tsc-a.
Najtužnije je što se to neće desiti. Inače smo i tri boda od Radničkog Kg koji je 11.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

I 6 od Lučana koji su treći od dole. Lučani ubiše Metalac u Milanovcu, a ako još niste videli Tumbin gol, savetujem vam da ga pogledate.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Krle

Post by Krle »

Bar je neizvesna liga. Ne računajući projekte.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Turija

Post by Turija »

Katastrofa Proletra protiv Cukarickog. Za sada 1:6, a mogao je rezultat biti i dvocifren u korist domacina.
Cim se, bilo koja, ekipa opusti i zanese da ima znanja i padne im borbenost, utakmicu glatko gubi, jer individualnog i kolektivnog kvaliteta nema u nasoj ligi ( osim onih koji u timu imaju 3-4 stranca). Nazalost, realno stanje domaceg fudbala.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Razmisljam koliko je ovih 6:1 dobro za nas... ili lose (sledece kolo im gostujemo)
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:Razmisljam koliko je ovih 6:1 dobro za nas... ili lose (sledece kolo im gostujemo)
Mislim da je za Vosu svejedno.
Vojvodina ne moze nista da promeni u svojoj igri, nezavisno od toga da li je protivnik motivisan ili demotivisan, isto (ne)igra.
Bez jednog kreativca na sredini terena i boljih stopera nema nade.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Да не беше расположеног Симића и Ђорђевићевих молитви, прошли бисмо ми још горе од Пролетера.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A "luda glava" zlo po svlacionicu NN unisti Spartak,sreca pa ne dodje kod nas,osta nam bar mir u svlacionici :cheers:
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:A "luda glava" zlo po svlacionicu NN unisti Spartak,sreca pa ne dodje kod nas,osta nam bar mir u svlacionici :cheers:
Veceras NN, ta ,,luda glava", samo dva gola Metalcu, kojem je Vosa ,,redovna musterija".

Ne, ne treba on Vosi, jer upravi i treneru su najvazniji mir u svlacionici i da publika ne dolazi na utakmice, jer samo smeta i remeti mir i harmoniju u Klubu.
Post Reply