Transferi
Ni mi navijaci nismo mnogo drugaciji.
Dodje nam Kinez na probu i mi mu se podsmevamo a ni tri dana nije proslo ljudi onako skromno kazu da se nije lose pokazao.Interesantno je i to sto su komentari u vezi tog novopridoslog dalmatinca sasvim skromni,tek po neko izusti da je klinac zalutao,pogresio profesiju.Koroman je opet posebna prica,covek je kalibra da nam donese titulu ali navija za Crvenu Zvezdu.Da mi je samo znati za koje kriminalce navija taj deran iz Zadra.
Novinarski tekstovi su opet neka nova prica.Kad se pise o nekom nasem fudbaleru koji kao treba da predje u Partizan ili Zvezdu onda je to napad citave drzave na nas klub a kad nasa uprava uzvrati istom merom vi se i njima smejete.Naravno da sam i ja skeptican da recimo Koroman dodje u Vojvodinu(samo zbog toga sto nasa uprava nikada do sada nije izdvojila novac za neki znacajniji transfer) ali nije to razlog da se sami sebi podsmevamo.Bilo je gluposti kao recimo Mateus,Jovetic...Pa sta?Zar Zvezda nije na sav glas galamila da ce Gojko igrati za njih?Zar nisu Tadic,Djuric i Aleksic vec u C.Zvezdi i Partizanu?Zasto onda Zuka ili Koroman ne bi mogli biti u Vojvodini?
Dodje nam Kinez na probu i mi mu se podsmevamo a ni tri dana nije proslo ljudi onako skromno kazu da se nije lose pokazao.Interesantno je i to sto su komentari u vezi tog novopridoslog dalmatinca sasvim skromni,tek po neko izusti da je klinac zalutao,pogresio profesiju.Koroman je opet posebna prica,covek je kalibra da nam donese titulu ali navija za Crvenu Zvezdu.Da mi je samo znati za koje kriminalce navija taj deran iz Zadra.
Novinarski tekstovi su opet neka nova prica.Kad se pise o nekom nasem fudbaleru koji kao treba da predje u Partizan ili Zvezdu onda je to napad citave drzave na nas klub a kad nasa uprava uzvrati istom merom vi se i njima smejete.Naravno da sam i ja skeptican da recimo Koroman dodje u Vojvodinu(samo zbog toga sto nasa uprava nikada do sada nije izdvojila novac za neki znacajniji transfer) ali nije to razlog da se sami sebi podsmevamo.Bilo je gluposti kao recimo Mateus,Jovetic...Pa sta?Zar Zvezda nije na sav glas galamila da ce Gojko igrati za njih?Zar nisu Tadic,Djuric i Aleksic vec u C.Zvezdi i Partizanu?Zasto onda Zuka ili Koroman ne bi mogli biti u Vojvodini?
Takodje,da se ne bi zagubilo,moram da ponovim i ovaj komentar Voje jer je vredan bar jedne kritike bilo pozitivne ili negativneVoja wrote:hteli vi to priznati ili ne,Koroman i Zuka su ako nista drugo kroz stampu najbolji igraci zvezde i partizana,i dovodjenje jednog od njih bi bio potez veka.Pa,oni bi sa titulom iz Vose otisli sa zaista mnogo vecom cenom,nego sto sad mogu dobiti.znaci,svi bi bili zadovoljni.Kazem sa titulom,jer nama zaista jos samo malo fali,sa ovako ocajnim beogradjanima,i to bi i bio taj tas koji bi prevagnuo,pojacati sebe,ali i oslabiti njih.Zeljafcv wrote:Pa i ja znam da nema nista od ovoga da je to klasicno proseravanje, jer nema logike traziti Koromana ili Zuku za neke vece novce, a Davidov je slobodan igrac a za njega nema novaca. Jedan Davidov bi nam bio korisniji od Koromana, Zuke i Moreire u paketu!
I kao sto sam ranije vec pisao,ja sam za dovodjenje igraca iz zvezde i partizana,ali mi jedna druga stvar apsolutno nije jasna:
Jesam li ja corav,ili taj Davidov zaista toliko vredi????
Sa jedniim mojim prijateljom forumasem,velikim ljubiteljem Davida se cesto prepirem i nikako da se on i ja uskladimo oko igrackih vrednosti Milana Davidova.da li su moji kriterijumi previsoki,ili se mozda uopste i ne razumem u fudbal,ne znam....
Na stranu Milanovi ljudski kvaliteti,na stranu njegova ljubav ka Vosi,ali opet... ja iskreno nijednog jedinog trenutka nisam bio nesto opcinjen njegovim povratkom u Vosu.
Da se razumemo ja Koromana ne bih voleo da vidim pre svega zbog nedostatka ljudskih kvaliteta. Ne zanima me puno da li je cigan ili grobar ili navija za Radnicki iz Bajmoka, meni su bitne dve stvari - da ume da igra fudbal (sto Koroman sigurno da ume) i da je COVEK u pravom smislu te reci (sto Koroman nazalost nije). Razmislite malo zasto neko poput njega nije u stanju da nadje angazman bilo gde u inostranstvu i zasto je najuren odatle. Dovodjenje jedne takve licnosti bi donelo vise stete nego koristi, neka ga tamo gde je.
Sa druge strane za ovog grobarskog Brazilca nemam primedbi osim sto je relativno mator, ali 'ajde nije to toliko ni bitno.
Ako se vec gleda da se oslabe konkurenti, po meni bi najbolji nacin da se to uradi (na duge staze) bio da im se pokupe mladi igraci pred nosom. Pominjalo se puno imena ovde na forumu koja su na kraju zavrsavala kod blizanaca, sa promenljivim uspehom, dok smo mi "kupovali" otpatke iz Bezanije. Zasto umesto Koromana (ako je to uopste i ozbiljna ideja da se on dovede, jer eto kaze uprava da smo svorc i treba da prodajemo da sastavimo kraj sa krajem) mi ne bismo pokupili mlade igrace iz drugih klubova koje cigani i grobari nameravaju da dovedu, a njima ostavimo da se do mile volje "pojacavaju" sa bezanijskog djubrista?
Jer, sa transferom Gojka u Hertu, koji bi trebalo ispratiti sa jos nekim slicnim transferom u zvucne evropske klubove, mi smo dobili imidz kluba koji omogucava perspektivu mladim igracima za nastavak karijere. Do nedavno samo su igraci blizanaca mogli da se nadaju transferima u najjace lige a ostali su trebali da budu zadovoljni ako ih usere neka Ukrajina ili Poljska. Kad bismo uspeli da pokupimo krem talentovanih klinaca pre nego sto ih uzmu blizanci, ne bi vise citali naslove o partizanovim omladincima koje trazi Mancester...
E to je na duge staze najbolji nacin da se oslabe blizanci!
Sa druge strane za ovog grobarskog Brazilca nemam primedbi osim sto je relativno mator, ali 'ajde nije to toliko ni bitno.
Ako se vec gleda da se oslabe konkurenti, po meni bi najbolji nacin da se to uradi (na duge staze) bio da im se pokupe mladi igraci pred nosom. Pominjalo se puno imena ovde na forumu koja su na kraju zavrsavala kod blizanaca, sa promenljivim uspehom, dok smo mi "kupovali" otpatke iz Bezanije. Zasto umesto Koromana (ako je to uopste i ozbiljna ideja da se on dovede, jer eto kaze uprava da smo svorc i treba da prodajemo da sastavimo kraj sa krajem) mi ne bismo pokupili mlade igrace iz drugih klubova koje cigani i grobari nameravaju da dovedu, a njima ostavimo da se do mile volje "pojacavaju" sa bezanijskog djubrista?
Jer, sa transferom Gojka u Hertu, koji bi trebalo ispratiti sa jos nekim slicnim transferom u zvucne evropske klubove, mi smo dobili imidz kluba koji omogucava perspektivu mladim igracima za nastavak karijere. Do nedavno samo su igraci blizanaca mogli da se nadaju transferima u najjace lige a ostali su trebali da budu zadovoljni ako ih usere neka Ukrajina ili Poljska. Kad bismo uspeli da pokupimo krem talentovanih klinaca pre nego sto ih uzmu blizanci, ne bi vise citali naslove o partizanovim omladincima koje trazi Mancester...
E to je na duge staze najbolji nacin da se oslabe blizanci!
а за кога је навијао Шестић? ил да не идемо толко далеко па Пантелић је пред финале купа пре 2 године још причао да је велик навијач Звезде.max wrote:Ni mi navijaci nismo mnogo drugaciji.
а тог хрвата ћемо се ваљда решити што пре, само нам још он треба да нас бламира
-
Misljenja sam da Zuka i Koroman jesu igraci koji bi nam doneli titulu,a sto se ljudskih kvaliteta tice siguran sam da u timu postoji najmanje 5 Koromana.U fudbalu se poslednjih godina sve vrti oko novca i sve je manje igraca koji se srcem vezuju za klubove.Svima nam je jasno da od ovih transfera nece biti nista,ali ruku na srce dobro bi dosli nasem klubu.
Napred Voso!
gradjanski wrote:Potencijalno pojačanje iz bugarske Belasice, Hrvat Ivan Sertić nije se dugo zadržao u Vojvodini. Ovaj Riječanin nije uspeo da se nametne Ljupku Petroviću i juče se rastao od Novosađana pa se vratio kući. Za razliku od ovog robusnog napadača, koji je ostavio najslabiji utisak u meču s juniorima, za ostalu četvoricu, kao i za sve sa spiska kandidata za prvi tim, sutra će biti priređen nov ispit – susret s mađarskim prvoligašem Kečkemetom, pod komandom Tomislava Sivića i Zoltana Saboa.
S druge strane, u Vojvodini ne kriju da su nestrpljivi kada se radi o transferu 27-godišnjeg Miodraga Stošića, koji se nalazi na meti vodećeg u jesenjem delu poljskog šampionata – višestrukog prvaka Leha iz Poznanja.
– Direktor i trener ovog kluba dali su saglasnost da se Stošić angažuje, s tim da ipak sve još nije završeno. Čeka se i zeleno svetlo generalnog sponzora ovog poljskog kluba, i ako se i u njegovim redovima budu složili s tim potezom, spremni smo na rastanak od Stošića.
Povratnik
U Vojvodini iznova dobro poznato ime. Makedonac Vlatko Grozdanoski se vratio i trenira s Novosađanima, a po svoj prilici, za njega ima mesta na spisku Ljupka Petrovića za drugu fazu priprema, u Antaliji.
– Nismo prihvatili uslove koje nam je ponudio ruski Terek i tako je Grozdanoski ponovo s nama – objašnjava Apro, dodajući da će Vojvodina danas objaviti i koji fudbaleri imaju odrešene ruke u izboru nove sredine.
sport wrote:Bivši omladinski reprezentativac Hrvatske Ivan Sertić definitivno neće postati član Vojvodine, potvrdio je „Sportu“ potpredsednik Upravnog odbora našeg najstarijeg superligaša Ljubomir Apro. Na proveri u Vojvodini ostalo je još nekoliko igrača, koji će posle utakmice sa mađarskim Kečkemetom znati svoj konačni status. - Sertić nije zadovoljio i odlazi, dok će Kinez Li Čun, Gruzijac Mihail Hucišvili i bivši igrač Crvene zvezde Boban Maksimović imati još prilika da uvere naš stručni štab da su igrači kakvi su Vojvodini potrebni - dodao je funkcioner „lala“ zadužen za odnose s javnošću.
Vojvodina, da podsetimo, u Novom Sadu igra prijateljski meč sa mađarskim prvoligašem Kečkemetom, što će, ujedno, biti i poslednja provera za trojicu pomenutih fudbalera. Posle te utakmice, trener Ljupko Petrović bi, inače, trebalo da saopšti i spisak sa imenima 25 putnika (22 igrača i tri golmana) za Antaliju, u kojoj će se Vojvodina pripremati od 23. januara do 4. februara.
I dalje je neizvesno da li će na tom spisku biti pouzdani defanzivac Miodrag Stošić, pošto lider poljskog šampionata Leh još nije poslao konačnu potvrdu njegovog prelaska u taj klub.
- Trener i direktor Leha žele Stošića i saglasni su i sa iznosom obeštećenja koje je Vojvodina tražila, i sa uslovima koje bi trebalo da ima on sam. Sada se čeka samo odobrenje glavnog finansijera poljskog kluba - kaže Apro.
U Novom Sadu je, inače, temperatura juče bila znatno iznad nule, pa su se tereni FC „Vujadin Boškov“, posle bele ledeno-polarne faze, ponovo zazeleneli. To je, naravno, bitno olakšalo izuzetno naporan rad kojem su, u okviru prve, bazične faze priprema, izloženi igrači „lala“.
Sudeći po Petrovićevom planu, ni u preostale dve faze, specifičnoj, koja će biti realizovana u Antaliji, i takmičarskoj, planiranoj po povratku u Novi Sad 4. februara, neće im biti mnogo lakše. Strateg stare dame srpskog fudbala je, naime, od 28 dana, koliko će te dve faze trajati, u planu kao slobodan označio samo prvi dan po povratku iz Antalije.
U preostalih 27, njegovi izabranici će morati da odrade čak 44 treninga i da odigraju deset kontrolnih utakmica!
PROPAO POSAO
Terek malo nudio za Grozdanoskog
U FC „Vujadin Boškov“ juče je radio i makedonski reprezentativac Vlatko Grozdanoski, koji je prethodnih nekoliko dana proveo u Antaliji, u kojoj se priprema ruski premijerligaš Terek iz Groznog.
- Obeštećenje koje je Terek ponudio bilo je manje od onog koje je Vojvodina tražila i dogovor nije postignut - kratko je objasnio Apro.
сад искрено партизан је довео ево и најбољег играча црногорског првенства, довели су оног високог нападача који је најбољи играч македонског првенства, довели су гавранчића бившег репрезентативце СЦГ и још неколико појачања каквих таквих. Звезда је довела овог Паркера јужноафричког репрезентативца, довели су оног малог из Борца за кога сви кажу да је талентован много, и још 6 играча и вечити сад имају лепу конкуренцију у тиму, радили су и доводили бар неке играче ове зиме.
Ми још никог нисмо довели, дакле 0 појачања
и поред тога утиска сам да смо имали слабији тим и од партизана а и звезде ове полусезоне, тако да се ја питам ових дана како ћемо ми у икакву трку за прво место да се упуштамо 
Ми још никог нисмо довели, дакле 0 појачања

Najbolji matori igrac, mrtvog CG prvenstva, nije uspeo da spoji 6 meseci u inostranstvu, Toliko hvaljeni Wasington, je letos bio na probi u Javoru i oteran je iz Ivanjice! Suvise je spor, ali jak marketing preko medija je cudo! Gavrancic mi je neki dalji rod, covek 6 meseci jedva da je i trenirao, a i pre toga je slabo igrao...Nije to vise onaj stari Gavran...Napadac Borca, Darko Lazovic je na probi u Herti, a ostala ino pojacanja su jos ne proverena...i ranije su dovodili kopije robinja, nakate, ronaldinja, pa svi znaju na sta je to licilo...masta_ace wrote:сад искрено партизан је довео ево и најбољег играча црногорског првенства, довели су оног високог нападача који је најбољи играч македонског првенства, довели су гавранчића бившег репрезентативце СЦГ и још неколико појачања каквих таквих. Звезда је довела овог Паркера јужноафричког репрезентативца, довели су оног малог из Борца за кога сви кажу да је талентован много, и још 6 играча и вечити сад имају лепу конкуренцију у тиму, радили су и доводили бар неке играче ове зиме.
Ми још никог нисмо довели, дакле 0 појачањаи поред тога утиска сам да смо имали слабији тим и од партизана а и звезде ове полусезоне, тако да се ја питам ових дана како ћемо ми у икакву трку за прво место да се упуштамо
Najvce pojacanja bi bilo otarasiti se Vukajlovica, Koaca, Lazetica, Djurovskog itd, od pojacanja nam nedostaje samo iskustvo u odbrani Boban Dmitrovic!
Last edited by Dejan on Tue Jan 20, 2009 10:43 pm, edited 2 times in total.