Liga Evrope - sezona 2013/14

21114

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, četvrtak 20:30h

Post by 21114 »

http://www.021.rs/Novi-Sad/Sport/FOTO-V ... rifom.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Da li su toliki debili, da nisu mogli automobile da sklone i malo zagrade taj prostor oko blagajne, ovo izgleda kao jebeni vašar na selu! Uh!
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Ja sam bio po karte oko 15:30,uzeo dve za Zapad prema Severu,nit mi rekoše da su karte za taj deo pri kraju,nit su mi tražili ličnu...Ali zato trojica ispred mene što su bili u redu,NIJEDAN nema pojma gde je koja tribina ,a svaki uzeo po 7,8 ul :devil: aznica...znači ni ovde ne gine padobranština u pristojnom broju...
Mare

Post by Mare »

Dragojlo wrote:Ali zato trojica ispred mene što su bili u redu,NIJEDAN nema pojma gde je koja tribina ,a svaki uzeo po 7,8 ul :devil: aznica...znači ni ovde ne gine padobranština u pristojnom broju...
Tapkaroši sunce im njihovo, još će biti praznih delova zbog smradova, trebalo bi to razjuriti!
Groznica lige UEFA polako počinje da trese NS, usijanje će biti u četvrtak. Večeras druženje u centru sa Nikolićem i igračima oko 20h i 30min, pa ko ima vremena na vopi kod Fleke i onda u centar da malo zagrejemo atmosferu.
Milan

Post by Milan »

^
Kod FlekA...

Oko 17h je bilo tek par ljudi pre mene, ali za nekih 10-ak minuta sto sam tamo proveo cavrljajuci sa prijateljem, prodefilovalo je sigurno 30-ak ljudi...
POŠTO OBRAZ ???!!!
kowalski

Post by kowalski »

Mislim da Serif igra na vestackom terenu, a nemam pojma sta bi to moglo da znaci, kao brzi Skuletic prolece kao vetar ili neka slicna nemogucnost :shock:
Image
Mare

Post by Mare »

Abu došao večeras u centar sa igračima!!! Opšte oduševljenje među masom.
madda fakka

Post by madda fakka »

Mare wrote:Abu došao večeras u centar sa igračima!!! Opšte oduševljenje među masom.
ABU ABU ABU :!: :!: :!: :cheers: :cheers: :cheers:
I Bog je Slaninar...
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

Abubakar po drugi put među Srbima!
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
shecky

Post by shecky »

Nece Abu tako lako zaboraviti NS,ja mislim da ono sto je ovde doziveo ,nece nikada u karijeri ,naravno mislim na odnos sa navijacima.

ps a da mozda nema neki precutni dogovor da on i dalje moze da igra za nas u LE? :)
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

shecky wrote:
ps a da mozda nema neki precutni dogovor da on i dalje moze da igra za nas u LE? :)
Znas da sam i ja na to pomislio :D Kao taktika u novinama da se simulira svadja sa Abuom i opuste se Serifi,a onda kao grom iz vedra neba :mrgreen:
Image
Bane

Post by Bane »

Imam insajdersku informaciju,Mijat Gaćinović počinje utakmicu po levom krilu.....konačno....to mi je rekao Marko nikolić lično večeras u centru
Turija

Post by Turija »

Bravo Abu :hurray:
Gledajući iz sadašnje perspektive, sve one Abuove medijaske odlaske iz Voše, možda se bolje shvata zašto je Abu celo vreme ćutao o toj temi, s obzirom u kakvim se kandžama (klub-menadžer) nalazio.
Nadam se da (ipak) nikad neće preći kod onih.Bilo bi to samogaženje svega što je napravio u Vojvodini i veliko razočarenje za sve njene navijače.
Srećno svim našim igračima u četvrtak!
Da se, konačno, uz veliku podršku publike i Vošinih bivših igrača (među kojima će se, verovatno, naći i Abu), domognemo te dugo sanjane LE.
:cheers:
Last edited by Turija on Tue Aug 20, 2013 10:20 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
shecky

Post by shecky »

Kad smo vec kod toga ,dal` je to pravno moguce??
Koliko ja znam igrac ne mora da ima ugovor sa klubom da bi mogao da igra,jer to znaci da igra za free,setimo se Lea Lerinca.
Taj Berfndjfn gde je otiso ne igra jurop, tako da ,sa mojim skromnim znanjem u vezi ovih stvari ,tehnicki je moguce da igra.
FCVNS

Post by FCVNS »

shecky wrote:Kad smo vec kod toga ,dal` je to pravno moguce??
Koliko ja znam igrac ne mora da ima ugovor sa klubom da bi mogao da igra,jer to znaci da igra za free,setimo se Lea Lerinca.
Taj Berfndjfn gde je otiso ne igra jurop, tako da ,sa mojim skromnim znanjem u vezi ovih stvari ,tehnicki je moguce da igra.
Upravo citaju tvoj post,ispitace mogucnosti...
Image
shecky

Post by shecky »

Hahahah! Na zalost..Smoker ce sjebati sve..
Locked