Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Super Liga - sezona 2021/22

Post by Voja »

Turija wrote: Nazalost, od toga nece biti nista.
Tako blizu,a tako daleko
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote:Zamisli ovaj deo tima... Topic i Maksa iza Nikolic ispred,Simic i Miljan krila i Covke spic... :) Onda bi nam ostalo samo da resimo odbranu :mrgreen:
Evo da probam da sastavim nekih realnih 11 da imamo malo veci budzet.
Rockov

Milicevic - Tekijaski - Bralic - Bjekovic

Medojevic - Topic

Lovric Lukic Simic

Mudrinski

Po meni bi ovaj tim bio nezgodan kao kratko cebe.
Mada vidim da je Lovricu ozbiljno skocila cena.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nismo vise ni tim koji odlucivao o prvaku drzave (do sad samo mi otkinuli bod zvezdi),sad je to Radnik iz Surdulice :mrgreen:
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Voja wrote:Nismo vise ni tim koji odlucivao o prvaku drzave (do sad samo mi otkinuli bod zvezdi),sad je to Radnik iz Surdulice :mrgreen:
Kako nismo? Čim smo mi napravili x bilo je jasno čija će biti ova sezona.
Io odio Belgrado
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Red Marquis wrote:
Voja wrote:Nismo vise ni tim koji odlucivao o prvaku drzave (do sad samo mi otkinuli bod zvezdi),sad je to Radnik iz Surdulice :mrgreen:
Kako god,neverovatno je koliko je malo potrebno,da se savlada strasna zvezda. Cak nije potrebno ni nekog velikog fudbalskog znanja
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Vidi se rad Slavoljuba Đorđevića. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ssnigd

Post by ssnigd »

Voja wrote:
Red Marquis wrote:
Kako god,neverovatno je koliko je malo potrebno,da se savlada strasna zvezda. Cak nije potrebno ni nekog velikog fudbalskog znanja
Ja ne znam kako oni ovo nisu minimum izjednacili. Gledao sam zadnjih 10min i promasili su svasta, posebno onaj Risairo Zivkovic i gosa Radnika jos skinuo par teskih udaraca.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Bas su dosta igraca promasili.
Ne razumem dovodjenje Rišaira a vec u ekipi imaju Falca.
I samo na plate te dvojice oni izdvajaju skoro 1m 200-300 h plus Bakajoko, Vukanovic i Srnic. Tuga koliko los posao rade. Izbacis Katai-a i Ivanica i to je prosecan tim koji bi se borio doduse za ulazak u neko evropsko takmicenje ali to je sve. Od Petrovica i Nikolica ni traga ni glasa ove sezone. Mada se prica da su prodati nekim fondovima. Sve u svemu ostavice zvezdu u gorem stanju finansijski nego kad su je zatekli i pored evropskih uspeha. I ne mogu da se otmem utisku da je Bjekovic bolji od njihovog Erakovica.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Sve sto trebate da znate o Srpskom fudbalu mozete videti u komentarima na poslednjem Poledicinom tweet-u.
Ne razumem ni Poledicu zasto komentarise blizance, mozda da bi objava bila sto popularnija odnosno da bi imao sto veci "reach". U svakom slucaju to mu ne treba.
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote:Sve sto trebate da znate o Srpskom fudbalu mozete videti u komentarima na poslednjem Poledicinom tweet-u.
Ne razumem ni Poledicu zasto komentarise blizance, mozda da bi objava bila sto popularnija odnosno da bi imao sto veci "reach". U svakom slucaju to mu ne treba.
A i tvit mu je baš bezveze. Šta očekivati od onih sa druge strane brda? :shit: i jedni i drugi.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ima i nekih koji ne koriste drustvene mreze :roll: ,pa ako moze taj tviti ovde da se objavi,ako nije problem
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Odnosilo se na golmana Metalca i Miki kaže da su golmani najpošteniji i da oni nikad ne nameštaju mečeve..... Onda se tu sjatilo gomila :shit: i krene poznata pljuvačina. Malo provokativniji tvit im dovoljan da krenu u dobro poznatu prepisku. Inače Miki ne propusti priliku da naglasi kako navija za Vošu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote:Ima i nekih koji ne koriste drustvene mreze :roll: ,pa ako moze taj tviti ovde da se objavi,ako nije problem
Mirko Poledica: "Vidim mnogi posumljali u utakmicu Partizan - Metalac.

Preko 30 god sam u fudbalu i slobodno mogu da kažem da su golmani najpošteniji sportisti, od svih sportista.

Za svakog sa kojim sam igrao mogu reći da je ljudina, tako da ko ne zna, golmani nikada ne nameštaju..."

Razapese ga u komentarima i "quotovima".
Postao Mirko sns kadar preko noći po njihovim rečima :mrgreen:
Turija

Post by Turija »

Opet Nikolic. Asistencija za 3 boda Spartaku.
Dovoljno mu je bilo da (i povredjen) provede 15-20 minuta na blatnjavom terenu u Lazarevcu i majstorski asistira potpuno slobodnom Bijelovicu.
90 i kusur posto igraca bi sutiralo na gol iz te pozicije i verovatno bili izblokirani. Ne bi gledali, niti bi videli Bijelovica u idealnoj poziciji. Takodje, vrlo lep sut i gol Bijelovica.

PS

Nikad vecu sansu i potrebu, a sa nikad manje novca, nismo imali priliku da ga dovedemo u Vosu. A, isplatio bi visestruko svaki dinar, direktno i indirektno. Momci bi naucili da igraju fudbal i daju golove.
Ko bi cuo za Bijelovica, ranije Tufegdzica, da im NN nije namestao sanse u Spartaku?
Ali, boljima se tesko prasta.
Bilo bi jako dobro saznati ko je stopirao njegov dolazak u Vosu?
Struka ili uprava??? Ne verujem navijaci, jer nemaju vise uticaja?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:Opet Nikolic.
Ko bi cuo za Bijelovica, ranije Tufegdzica, da im NN nije namestao sanse u Spartaku?
Samo cu dodati da Bijelovic nije dao nijedan gol ove sezone do povratka Nikolica u klub,da bi posle dao vec dva i oba na Nikoliceve asistencije i to kakve,posebno je za pamcenje prva.E sad,koliko se fama digla oko Kabica,da smo doveli Nikolica i da je Kabic dao ta dva gola,cena bi vec bila 20% veca nego trenutna,ali ajd... Jos da dodam da je i Goal Machine John Mary jutros posle dugo vremena bio starter odigrao 60minuta i doneo pobedu svom timu jedinim golom na mecu. Nestrpljivo cekam da se pojavi i video zapis :) John Mary i Nemanja Nikolic,koliko izgubljenog novca. O valakariju necu ovaj put jer njega je trebalo i platiti,a tek to je misaona imenica :frown:
Image
Post Reply