Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Uf kakav bi to tandem bio, Djuric i Boban Dmitrovic...
Sigurno najbolji u ligi!
masta_ace

Post by masta_ace »

Dejan wrote:
masta_ace wrote:сад искрено партизан је довео ево и најбољег играча црногорског првенства, довели су оног високог нападача који је најбољи играч македонског првенства, довели су гавранчића бившег репрезентативце СЦГ и још неколико појачања каквих таквих. Звезда је довела овог Паркера јужноафричког репрезентативца, довели су оног малог из Борца за кога сви кажу да је талентован много, и још 6 играча и вечити сад имају лепу конкуренцију у тиму, радили су и доводили бар неке играче ове зиме.
Ми још никог нисмо довели, дакле 0 појачања :? и поред тога утиска сам да смо имали слабији тим и од партизана а и звезде ове полусезоне, тако да се ја питам ових дана како ћемо ми у икакву трку за прво место да се упуштамо :?
Najbolji matori igrac, mrtvog CG prvenstva, nije uspeo da spoji 6 meseci u inostranstvu, Toliko hvaljeni Wasington, je letos bio na probi u Javoru i oteran je iz Ivanjice! Suvise je spor, ali jak marketing preko medija je cudo! Gavrancic mi je neki dalji rod, covek 6 meseci jedva da je i trenirao, a i pre toga je slabo igrao...Nije to vise onaj stari Gavran...Napadac Borca, Darko Lazovic je na probi u Herti, a ostala ino pojacanja su jos ne proverena...i ranije su dovodili kopije robinja, nakate, ronaldinja, pa svi znaju na sta je to licilo...

Najvce pojacanja bi bilo otarasiti se Vukajlovica, Koaca, Lazetica, Djurovskog itd, od pojacanja nam nedostaje samo iskustvo u odbrani Boban Dmitrovic!
ок слажем се да много јак маркетинг и медији заиста утичу и на моје расуђивање о њиховом правом квалитету, ал ривали се макар појачавају и то сваки дан, док ми ништа не радимо, а чињеница је да уопште немамо много јак тим. имали су вечити много промашаја, ал и неке поготке, а ја не могу да верујем да ми још никог нисмо довели.
Но, видећемо...
Turija

Post by Turija »

Gostujući na SOS kanalu Ljupko je spominjao da je u nekoliko navrata razgovarao i ubeđivao Dmitrovića da pređe u Vojvodinu.Međutim, Dmitrović je bio dosta hladan u vezi predloga.Najverovatnije zbog toga što Ljupka nije pratila (novčana) podrška uprave u toj misiji.
Ljupko može pozvati bilo kog igrača, ali ne može dogovarati uslove transfera, bez kojih jedan tako iskusan fudbaler neće napuštati carske pozicije u Čačku, i sa svojih 36 godina, dolaziti u neizvesno. U Novi Sad gde ga čeka pakao pritiska teško ostvarivih ambicija i nejasnih zahteva nadležnih.
Ono što je simptomatično u ovom prelaznom roku je da smo najavili pojačanja na štoperskoj poziciji, a o kojoj trenutno niko ne govori, osim Ljupka.Ako se dobro sećam pred početak prelaznog roka najavila su se pojačanja na mestu centralnog pleja, štopera i desnog beka, a čini mi se da je pominjan i špic igrač (bio bi to šesti špic u timu u tom trenutku).
Od svega za sada ništa.A, štopera smo totalno zaboravili, osim što nudimo Djurića lovarnom evropskom klubu, pa i Brku, što bi bila prava katastrofa za našu odbranu :shock: :twisted:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Ostaje samo nada da se gospodin predsednik i sportski savetnik predsednika posle vecerasnjeg sastanka UO oslusnuti glas navijaca i u avion za Tursku "spakovati" koje igracko iznenadjenje.
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Da se zaključiti da se trener ništa ne pita po tom pitanju :wink:
chinaman

Post by chinaman »

Kao sto rekoh ranije, od pojacanja nema nista, samo da nam ne ode ni jedan kljucan igrac i to je to. Sto se tice ovih igraca koje su doveli tzv. "veciti" ni to nije bog zna sta, tako da se ne treba mnogo nervirati.
Sve u svemu na prolece, ista meta, isto odstojanje.
Владика
Administrator

Post by Владика »

sport wrote:Dušan Tadić, Igor Đurić, Danijel Aleksić i Džozef Kizito definitivno ostaju u Vojvodini! To im je, na sastanku sa kompletnim igračkim pogonom, saopštio Ratko Butorović, potpredsednik Upravnog odbora zadužen za sportska pitanja. Uz Butorovića, sastanku su prisustvovali i član UO Dušan Pajević, direktor „lala“ Cvetko Riđošić i tehnički direktor Radisav Rabrenović.
Od pomenute četvorke, do sada je samo za Aleksića kategorički govoreno da sigurno ostaje u klubu, dok se o odlasku Tadića, Đurića i Kizita govorilo kao o nečem što bi realno moglo da se dogodi već ove zime.
- Poštujem stav kluba i u prolećnom delu ću dati maksimalan doprinos borbi za titulu - bila je prva reakcija reprezentativnog štopera Đurića, za kojeg je najveće interesovanje do sada pokazao ruski premijerligaš Moskva.
- Verujem ljudima iz kluba i ne sumnjam da će mi Vojvodina, kad za to dođe vreme, naći najbolji strani angažman.

Na gotovo identičan način reagovao je i Tadić za kojeg je Ajaks, pre nekoliko dana, Novosađanima poslao vrlo primamljivu ponudu.
- Ne mogu da kažem da mi je žao, kako može da mi bude žao što ostajem u Vojvodini koja je moj klub - upitao se, u izjavi za „Sport“ vispreni krilni napadač stare dame srpskog fudbala.
- Predstoji nam prolećna borba za titulu, učiniću sve da moj doprinos tom velikom poduhvatu bude maksimalan.

Pored „veta“ na odlazak top-klase, kako to u Vojvodini vole da kažu, na pomenutom sastanku je saopšteno da apsolutno zeleno svetlo za odlazak u inostranstvo imaju iskusni Miodrag Stošić i Veseljko Trivunović, dok je nekim igračima poput kapitena Aleksandra Popovića to uslovljeno odgovarajućim obeštećenjem našem najstarijem superligašu. !
По мени је ово бољи потез него да смо довели и Жуку и Коромана. Тако се прави тим!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

podbara wrote: По мени је ово бољи потез него да смо довели и Жуку и Коромана. Тако се прави тим!
Slazem se sa tobom Podbara,ali ovde se ne spominje Zeljko Brkic,sta je sa njegovim odlaskom(on bi sigurnmo bio najveci gubitak,mozda cak veci i od Djurica)?Sto se tice odlazaka,ne bih imao nista protiv(cak bih bio zadovoljan) da je Tadic otisao.Naravno,posto njega guraju na svim nivoima,ne bi me iznenadilo da je ta prica o Ajaxu samo dizanje cene i da nje ustvari nije ni bilo.Da se razumemo,da je neko stvarno ponudio 3 miliona za bilo kog naseg igraca,uprava bi ga prodala u roku od 15 minuta.Vise mi se cini da ih niko nije ni trazio,ili su ih trazili za tako male pare,da cak ni nasa uprava nece da ih proda za te novce.Sve u svemu,zadovoljan sam sto ostaje Pop,Djuric,Aleksic,(Brkic) i Kizito,a Tadic je po meni(ako je ta ponuda zaista postojala)trebao odmah biti prodat,jer od njega(po meni)nikad nece biti igrac.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
chinaman

Post by chinaman »

Odlicna vest, jos ako i Stosic ostane do kraja sezone ja cu biti zadovoljan prelaznim rokom :lol:
Somborac

Post by Somborac »

Uff, dobro je sto smo vratili Gorana Smiljanica! Decko je imao dobro ponudjene uslove da predje u Nec, na kraju je sve dobro ispalo i za Vosu i za njega. Mislim da je prelezao decije bolesti i da ce u nastavku dokazati sav svoj raskosni potencijal. Pravim i dobrim Vojvodinasima je i mesto u Vosi!

Image

Ovo je nase sampionsko pojacanje! Nema veze sto ima 37 godina, kada je bolji i spremniji od Lovrica i Mijatovica zajedno! Ima izuzetno siguran pas, cak i precizne duge lopte, ogromno iskustvo i zara za igrom. Definitivno je to kockica u mozaiku koja nam nedostaje! Borac sa njim i bez njega je sasvim drugi tim, ne treba mnogo otvoriti kesu, a dobitak je veliki!
mihailov

Post by mihailov »

chinaman wrote:Odlicna vest, jos ako i Stosic ostane do kraja sezone ja cu biti zadovoljan prelaznim rokom :lol:
Mislim da nema potrebe drzati vise Stosica
Napred Voso!
Somborac

Post by Somborac »

Lazović bez ugovora sa Hertom Sreda, 21. januar 2009. 14:02

Darko Lazović neće ove zime preći u Hertu, ali je talentovani fudbaler čačanskog Borca tokom kratkog boravka u trening-kampu berlinskog kluba skrenuo pažnju na sebe i vrlo je moguće da će se od leta pridružiti Marku Panteliću i Gojku Kačaru.

"On je vrlo interesantan igrač i pratićemo ga i dalje i gledati kako se razvija", izjavio je trener Herte Lusijen Favr za klupski sajt. On je dodao da za sada, međutim, 18-godišnjak neće potpisati ugovor sa Hertom.

Lazović je bio nekoliko dana sa ekipom Herte na pripremama u španskoj Marbelji.
Zamisli te tandem Aleksic-Lazovic, sigurno jedan od najperspektivnijih u Evropi, ali neka oni prvo dovedu Dmitrovica iz Cacka!
Turija

Post by Turija »

mihailov wrote:
chinaman wrote:Odlicna vest, jos ako i Stosic ostane do kraja sezone ja cu biti zadovoljan prelaznim rokom :lol:
Mislim da nema potrebe drzati vise Stosica
Potpuno se slažem.Čak i da Lakić ne bude u nekadašnjoj svojoj formi, imamo odlične alternative. Čak možda i u Buaču, pa Grozdanovskom, pa što ne i Smiljaniću, ako ne bude mesta za njega u našem napadu.
Inače, što se tiče Tadića, ako smo zaista imali zvaničnu ponudu, velika je greška što nije prodat.Pazite, 3 miliona malo za Tadića?Pa, nismo deca.Kačara prodali za te pare, a Tadića nećemo?Zar Tadić vredi više od Gojka i to još u ovoj svetskoj finansijskoj krizi :roll: :?:
Dmitrović, apsolutno za.
Setimo se samo fantastične igre Rendulića u Novom Sadu, kada je Boban bio u paru sa njim, i isto tako katastrofalne igre Rendulića na sledećoj utakmici Borca u NS, kada je Dmitrović bio na tribinama našeg stadiona.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Mnogo puta sam rekao da je Buki za mene rodjeni bek :)

Nisam ja ljudi ipak toliki pesimista po pitanju titule...

Ako se Smiljanic probudi(a takav potencijal moze u svakom trenutku da eksplodira), vidimo da nam se i Slaven budi, Grozdanoski ostaje, pa sto da ne i Tadic vec jednom...
Napad- Dani, i Mrdja koji nije ostavio toliko los utisak na mene u prvom delu, cak sta vise mislim da ce posle odradjenih priprema sa klubom da odigra dobru polusezonu...

Samo da dovedemo jednog iskusnog stopera(Dmitrovic) i centralnog veznog, ja mislim da bi to bio odlican tim, koji je u prednosti nad Zvezdom jer je mnogo uigraniji, bez obzira na ta njihova reprezentativna pojacanja!

Mislim da je kljuc u dobro odradjenim pripremama i ta dva pojacanja, jer ja se ne secam u poslednje vreme da smo mi dobro odradili neke pripreme!
Evo dobro im je krenulo, samo nek nastave, jos koja pobeda na pripremama i pocece i sami da veruju da je titula ostvariva!

Mislim da cemo u nastavku biti jos jaci sto se fizickog aspekta tice, koji je po meni bio odlican u prvom delu, jer smo neke utakmice dobijali na fizicku spremu!
Krle

Post by Krle »

Ako je sve ovo tačno, onda se vuku začuđujuće dobri potezi. Samo još odbrana i to je to. Šta bi s Nigerijcem?
Post Reply