У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina 1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Kod nasih trenutno to ne vazi,jedino da pokazu onaj mali logo Minaque na desnoj ruci
У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
Radoja je juce manje vise u nekim situacijama "stavio u dzep" i nejmara i mesija. Svaka cast decku totalno me je iznenadio jer sam mislio da ce biti jedan od onih koji ce da se seljakaju po Spaniji "u potrazi za formom i pravim klubom". Ovom utakmicom verujem da je kupio trenera i da ce biti u buducnosti bitan za igru Selte, bravo decko
madda fakka wrote:Radoja je juce manje vise u nekim situacijama "stavio u dzep" i nejmara i mesija. Svaka cast decku totalno me je iznenadio jer sam mislio da ce biti jedan od onih koji ce da se seljakaju po Spaniji "u potrazi za formom i pravim klubom". Ovom utakmicom verujem da je kupio trenera i da ce biti u buducnosti bitan za igru Selte, bravo decko
Radoja je tokom cele prosle sezone bio manje vise standardan igrac u Selti a povredio se pred kraj sezone....i evo ga opet se vratio u prvih 11 nakon par meceva na klupu na pocetku Primere...koliki procenat Vosa ima od njegovog narednog transfera?