Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
021

Post by 021 »

Nije Buač nikako za beka. Nema centaršut, a osim toga mislim da mu uopšte ne bi legla igra u odbrani ispred svog šesnaesterca. Buač je napadač i to treba da igra. Greška je stavljati ga na bilo koju drugu poziciju, iz jednostavnog razloga što je u napadu najkorisniji za ekipu. Po meni, Lakić je sasvim dobar igrač na koga se može ozbiljno računati. Za Stjepanovića već ne vidim da će biti mesta u startnoj postavi, pored Aleksića i Kučišvilija. Posebno mi je drago što čujem da se Smiljanić vraća u život. Mada, treba još sačekati i videti ko će biti na spisku putnika za Tursku.
Nema šta, sa igračima kojima trenutno raspolažemo mogla bi se ukomponovati sasvim fina ekipa... Međutim, nisam siguran da imamo nekoga ko je kadar sve to lepo da posloži i napravi tim u punom smislu te reči.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ma Buki je odlicna alternativa za beka, bitniji je centarsut na toj poziciji sto sad igra, na spoljnom nego na beku-vise je igrao spoljnjeg nego spica ove sezone...
Meni su kod beka primarni neki drugi atributi, koje Buki ima-veliki radijus kretanja, borbenost, klizeci, solidna skok igra, dobra defanziva, igrac koji ne komplikuje...
Decko uvek isprati svaku akciju, i napred i pozadi!
Naravno njegova primarna pozicija je napadac i to treba da igra, ovo sam rekao kao neku alternativu!!!

I da dodam da je Sepuja zavrsio u Cukarickom ipak!
limanfkv

Post by limanfkv »

Image

Sepuja u Beogradu, ali u Čukaričkom
Cetvrtak, 22. januar 2009. 10:33

Pompezno najavljivan kao potencijalno pojačanje prvoligaša BSK-a iz Borče, Uganđanin Judžin Sepuja ipak je promenio pravac, ali ne mnogo. Dosadašnji napadač Vojvodine zaista dolazi u Beograd, ali je u BSK već u Čukarički.

Sepuja je u sredu potpisao jednoipogodišnji ugovor sa "brđanima" kojima je bio poreban takav kalibar igrača u pokušaju da ostanu u Jelen Superligi Srbije.

Čukarički je ujedno rešio i pitanje golmana, jer je dogovoren transfer Aleksandra Sarića.

(MONDO)
0.0625
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Buacu je prirodno mesto spic ili poluspic, sto je dobro uvideo i Brzic, a Buki mu je na najbolji nacin to i vratio golovima, (7 ili 8 za polusezonu). Medjutim, kao dobrog momka i domaceg igraca najlakse je bilo njega skloniti na bocnu poziciju da bi se pravilo mesto "velikim" pojacanjima (%) Lazeticu, Mrdji i Purketu, koji su totalno nespremni dobijali sansu u spicu, a dobro nam je poznat njihov ucinak u prethodnoj polusezoni. Buac kao veliki Slaninar i profesionalac igrace i beka i stopera ako to od njega budu trazili.

Da li se tako stvara dobra atmosfera u ekipi?
limanfkv

Post by limanfkv »

Slazem se, kakav crni bek pa nista ni slicno u zivotu nije igrao ..
0.0625
Sale

Post by Sale »

PRIJATELJSKA MEĐUNARODNA UTAKMICA
Vojvodina – Kečkemet 4:0 (1:0)

VETERNIK: FC “Vujadin Boškov”, gledalaca 300, sudija: Gogić (Novi Sad). Strelci: Hucišvili u 7, Stjepanović u 55. i 83. i Lazetić u 80. minutu (iz jedanaesterca).
VOJVODINA: Brkić, Pavlović, Mijatović, Đurić, Lakić, Popović, Tumbasević, Maksimović, Hucišvili, Pantelić, Tadić. Igrali su još: Kesić, Kizito, Lovrić, Karan, Smiljanić, Leandro, Medojević, Buač, Lazetić, Đurovski, Stjepanović i Stevanović.
KEČKEMET: Tot, Šindler, Grkinić, Farkaš, Hegeduš, Čardaš, Abel, Đađa, Nemedi, Menjhart, Mbngono. Igrali su još: Ličingi, Velimirović, Savić, Ristić, Motvai, Višinka, Sabo, Stojković, Đukić, Kormoš, Marci, Bagi.

Fudbaleri Vojvodine ostavili su u meču s Kečkemetom mnogo bolji utisak od onoga koji se stekao nedavno u odmeravanju snaga s juniorskim timom. Crveno-beli juče su igrali u četvrtoj brzini, pokazavši da polako usvajaju zahteve LJupka Petrovića. Brzo, žustro i dubinski – to je ono što se juče videlo u želji kandidata za najbolju postavu.

Mađarski tim u takvom pristupu domaćina nije imao šansu da bude ravnopravan. Novosađani su presingom na polovini terena oduzimali loptu pre nego bi je gosti i dobili i onda jednostavnim akcijama stizali do gola.

Proširen spisak

Iako je bilo najavljeno da će sutra u Tursku putovati 25 fudbalera, izvesno je da će spisak biti proširen za dva-tri imena.
Ako je suditi prema onome ko je juče dobio šansu, a s obzirom na zdravstveno stanje, utisak je da najmanje šansi da se nađu u avionu za Antaliju imaju Trivunović, Đalović, Vukajlović i Stojanović, ali će današnji dan rešiti sve dileme.

Stošić u Nemačkoj

Miodrag Stošić otputovao je juče s menadžerom Sašom Hrnjačkim u Nemačku.
- Ime kluba je tajna, ali će Stošić proći preglede u jednom drugoligašu i do petka bi trebalo da potpiše za ta taj klub – rekao je Hrnjački.

Kinez skup

Kinez Li Čunaj i pored odličnog utiska neće potpisati za Vojvodinu. Vratio se u Kinu, a prema nezvaničnim informacijama skup je za Novosađane.
Pored njega Avrić se vratio u Novi Sad, a Sertić u Belasicu Petrić iz Bugarske. S. S.

Hucišvili je načeo mrežu Kečkemeta posle greške Rumuna Đađe, a Gruzijac je u 20. minutu pogodio prečku posle odlične akdžcije i centaršuta Pavlovića.
U nastavku je Stjepanović povisio na 2:0 posle pravovremenog proigravnja Lazetića, da bi Lazetić u 80. realizovao jedanaesterac (pod prečku), nakon što je Ristić igrao rukom u šesnaestercu. Stjepanović je postavio konačan rezultat šutem iz trka sa ivice kaznenog prostora, pogodivši donji bliži ugao golmana Velimirovića.

S. Savić

Jedini igrač koji bi se mogao nazvati pojačanjem, skup. Znali su cenu, doveli ga, nahvalili, parili oči navijačima i onda stara priča.
Ko ih ne zna skupo bi ih platio...
This time next year, we'll be cup winners!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ljudi ja ponavljam da sam rekao ALTERNATIVA!!!
Desnog beka ce verovatno igrati Lakic, ali kakv je kilav, ubedjen sam da ce biti povredjen makar na par utakmica!
A onda ko ce nam igrati tog desnog beka, Stoleta prodajemo, ne vidim ko nam ostaje kao moguca zamena na toj poziciji?!
Onaj Nigerijac ne dolazi najverovatnije...
Somborac

Post by Somborac »

Kinez skup :lol: Strasno, sta su ga i dovodili, nesposbnjakovici!

Ne mogu da verujem da nisu bili u stanju da dovedu Dmitrovica, Borac je ipak velesila, onomad su nam preoteli Davidova, kao i Rad Kaludjerovica :lol:
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Grba_NS wrote:Ljudi ja ponavljam da sam rekao ALTERNATIVA!!!
Desnog beka ce verovatno igrati Lakic, ali kakv je kilav, ubedjen sam da ce biti povredjen makar na par utakmica!
A onda ko ce nam igrati tog desnog beka, Stoleta prodajemo, ne vidim ko nam ostaje kao moguca zamena na toj poziciji?!
Onaj Nigerijac ne dolazi najverovatnije...
Ljudi,vi skroz zaboravljate malog Milutinovica koji je po meni vrlo dobar igrac.Kad se oporavi od povrede bice bolji i od Stosica i od Lakica.Uzgred,kako tece njegov oporavak?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Milutinovic je igrao odlicno do one povrede, mogao bih da kazem da mi je bio jedan od boljih igraca kad je poceo standardno da igra, ali onda se povredi i nikako da se oporavi, zato ga i ne spominjem jer niko ne prica o njegovom oporavku!!!
Stvarno sta je sa njim?!
Buca

Post by Buca »

Operisao se valjda u Svedskoj,jos nije poceo da trenira,valjda ce poceti uskoro!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Dobar prelazni rok! Zahvalili smo se ”solidnim prvoligaskim igracima”,
uradjena je doselekcija i ubaceni su u vatru igraci iz omladinskog pogona.
Niko od nosilaca igre nije prodat!

Rezime:

Dosli: Kucishvili, Maksimovic i ceka se Nigerijac (koji navodno dolazi pravo u Tursku) i nasi omladinci Medojevic, Karan, Stevanovic i Smiljanic.

Otisli ili su slobodni u izboru nove sredine: Korac, Sepuja, Stojanovic,
Vukajlovic, Trivunovic, Stosic, Djalovic.
max

Post by max »

Ovo je mozda i najbolji prelazni rok u poslednjih dosta godina.Ostao je ceo tim od jesenas(izuzev Stosica koji je zasluzio da ode)sto je pravo cudo i na sirim prostorima od nase drzave.Doveden je Hucisvili,vracen je Smiljanic i ubaceni jos trojica omladinaca.Jedinu zamerku imam na to sto su na spiku Lazetic i Djurovski ali ajde,ovaj put necu traziti dlaku u jajetu pa cu preci i preko nacina na koji smo dobili novog/starog trenera.Sve u svemu ja sam zadovoljan,ne prezadovoljan ali ni blizu nisam onom ruznom osecaju koji imam svakog prelaznog roka.Sad samo da se pripreme odrade kako treba i za koju nedelju da sisamo sve redom u nasoj ligi!
Friend

Post by Friend »

Cekajte ljudi,polako prelazni rok jos nije zavrsen traje do 9-og februara.Moze nasa uprava jos da nas iznenadi,pa da nam stigne jos proverenih bezaniskih igraca u klub.Samo polako,jos ni ne znamo sa kojim timom cemo izaci pred Napredak.Ima nekih dobrih stvari koje su napravili,ali je po meni to jako malo,za one ciljeve koje su sebi zacrtali.Sud o pripremama i prelaznom roku treba izneti tek posle treceg kola nastavka prvenstva,do tada polako.
Ako se nema za Davidova,sta onda dalje pricati i trositi reci,samo se nadam da ne bude kao sa nasim bivsim kapitenom Pekaricem.
Cika_toma

Post by Cika_toma »

FRIEND wrote:Cekajte ljudi,polako prelazni rok jos nije zavrsen traje do 9-og februara.Moze nasa uprava jos da nas iznenadi,pa da nam stigne jos proverenih bezaniskih igraca u klub.Samo polako,jos ni ne znamo sa kojim timom cemo izaci pred Napredak.Ima nekih dobrih stvari koje su napravili,ali je po meni to jako malo,za one ciljeve koje su sebi zacrtali.Sud o pripremama i prelaznom roku treba izneti tek posle treceg kola nastavka prvenstva,do tada polako.
Ako se nema za Davidova,sta onda dalje pricati i trositi reci,samo se nadam da ne bude kao sa nasim bivsim kapitenom Pekaricem.
Post Reply