Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Stara Garda

Post by Stara Garda »

FRIEND wrote:Ako se nema za Davidova,sta onda dalje pricati i trositi reci,samo se nadam da ne bude kao sa nasim bivsim kapitenom Pekaricem.
Blizu si istine FRIEND,ponuda ima i iz domace lige...

Al sta je tu je,
cini mi se da je nigerijac krenuo peske iz Bakua jer ga cekamo od 5. januara pa da ga ne izlazemo prevelikom naporu nadjeno je solomonsko resenje da mu prekratimo put i olaksamo muke pa da "proseta" samo do Turske...Pa ni Kaka se u Mun. city-ju nije cekao toliko(a nudjena mu neka sica) a ne neki tamo za nas anonimni igrac Olimpika...

Pozdravljam odlazak pojedinih omladinaca na pripreme sa prvim timom,verujem da ce im samopouzdanje za napredak samim tim i porasti, i nadam se da je Smiljanic prestao da "hoda po oblacima" i da je "prizemljenje" za njega bilo bezbolno i pravovremeno.

Ono sto ne pozdravljam je ne izlazak u susret FK Indjiji da im se ustupe neki nasi omladinci na koje se ne racuna ozbiljno jer verujem da bi uz Jankovica i Kodža a pod trenerskom palicom Djumija mogli samo da napreduju i polako osete vatru prvoligaskih fudbalskih terena u klubu koji je jedan od pretendenata u nastavku sezone za ulazak u najvisi rang takmicenja...
Turija

Post by Turija »

FRIEND wrote:Cekajte ljudi,polako prelazni rok jos nije zavrsen traje do 9-og februara.
Potpuno se slažem.
Za sada stvari stoje solidno, ali do 10 februara ne možemo pouzdano znati ko su naši igrači?Ko zna bez koga sve još možemo ostati, i ko nas još može ,,usrećiti" od omiljenih nam fuzbalera?
Svašta se izjavljivalo o odlascima, pa ne verujem da je sve stavljeno ad akta i zaključano.Sreća, zimi je pijaca slabija.
Takođe smatram da je veoma loš potez što nismo ustupili neke mlade igrače Inđiji.Što reče SG, imali bi šta i od koga naučiti.Ali, još uvek nije kasno da se greška u tišini ispravi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Setah se jutros centrom, gde sam naleteo na Kizu. Kako sam nailazio na njega nazvao sam ga nadimkom. Covek se okrenuo pogledao me i nasmejao se ko da sam mu dao tonu kesa onako iz ruke. Rukovali se, setali nekih 50 metara(posto smo isli u istom pravcu), i na kraju zazelesmo jedan drugom dobar dan. Ova prica ne bi imala nikakvog smisla ovde da ga ja u toku "zajednicke" setnje nisam pitao i o njegovom statusu i buducnosti u klubu, na sta sam dobio odgovor, da najverovatnije ostaje do leta! Ulepsao mi dan covek, majke mi...
SlobaNN

Post by SlobaNN »

U hotelu “Kremlj” u Antaliji će ih sačekati Nigerijac Usim Nduko, a na proveru će, piše "Sport", doći i 19-godišnji Ditmar Bicaj, inače kapiten mlade reprezentacije Albanije, koji je prošle sezone igrao za bugarsku Blasicu.

Pa šta je ovo prvo hrvat, pa sada šiptar. :evil: :evil:
chinaman

Post by chinaman »

JSD Vojvodina :lol:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ako je mali Albanac dobar igrac, nemam nista protiv da potpise, a da li je Tunguz, Hrvat, Albanac ili Kinez me potpuno zabole...
Krle

Post by Krle »

Rabba wrote:Ako je mali Albanac dobar igrac, nemam nista protiv da potpise, a da li je Tunguz, Hrvat, Albanac ili Kinez me potpuno zabole...
:!: :!: :!:
Alexandar

Post by Alexandar »

Sve, sve ali šiptar u ekipi, ne znam meni je to previše. Sve sam mogao da razumem i očekujem od naše uprave ali ovom se nisam nadao :shock:
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
max

Post by max »

Cudo kako najednom postajemo tolerantni,neki igraci nisu dobrodosli samo zbog toga sto ne navijaju za Vosu a neki su dobrodosli bez obzira na sve.Licno nisam za dovodjenje takvih(ekstremnih)slucajeva ne zbog toga sto pripadaju nekoj odredjenoj naciji vec zbog problema koje vrlo lako mozgu da izazovu i samim tim nanesu veliku stetu klubu.Pretpostavljam da taj deran nece uspeti da se nametne jer cisto sumnjam da je neki prvoklasan igrac cim ide po turskoj i trazi uhlebljenje,da je igrac neke visoke klase ne bi imao potrebe za tim.
limanfkv

Post by limanfkv »

max wrote:Neki igraci nisu dobrodosli samo zbog toga sto ne navijaju za Vosu a neki su dobrodosli bez obzira na sve!
:!:
0.0625
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ajde vi zamislite kako bi jedan prosecan navijac u Srbiji odreagovao na kapitena omladinske reprezentacije Albanije u dresu Vose?!
Da li ste svesni sta bi se njemu desavalo na pojedinim gostovanjima, a samim tim i nama kao klubu?
U buri svih ovih desavanja oko Kosova, zamislite ako se ne daj boze desi nesto lose dole, sta bi ljudi ovde njemu uradili?!
Misim da nam taj decko uopste nije neophodan, da nesto mnogo ne mozemo dobiti, a i te kako izgubiti mozemo, jer nesto i nisam ubedjen u njegov kvalitet...
Sale

Post by Sale »

:lol: :lol: :lol: :twisted: Ovo je bolesno ljudi!!!
Pa nas j**u u zdrav mozak sa ovim ,,pojačanjima''. Kinez preskup, pa zovi šiptara da podje**vaš navijače! Ovo je previše... :twisted:
This time next year, we'll be cup winners!
mihailov

Post by mihailov »

Da li je potrebno komentarisati potez uprave :?: :!:
Napred Voso!
Somborac

Post by Somborac »

Takticki potez, ranije pricali prazne price, a sada treba da budemo srecni ako ne dovedu siptara ili hrvata!

Ako i dodje, nece se dugo zadrzati, sam ce otici :!: A navijaci drze kljuc grada, a valjda i kluba? Ocekujem da odreaguju!
masta_ace

Post by masta_ace »

какав бре шиптар јесу нормални ови
Post Reply