Ne znam za posed ali u sutevima je bilo 19-7 za nas cini mi se. Samo nisam bas shvatio ovo za Abua?:) wrote:Jel bila statistika, zanima me posed lopte i sutevi na gol?
Utakmica - bas onakva kakva moze biti kad se rano primi 2 gola. Za Abua je davno konstatovano da ne zasluzuje ni nas klub ni nasu ligu.
edit: Sto se tice istoka ubedjen sam da bi mogli da se nabiju u kavez sinoc. To se videlo kada su izlazili sa stadiona.
7. kolo: Vojvodina-partizan 1:2
Re: 7. kolo: Vojvodina-partizan 1:2
- severozapad
Misli se na to da je Abu prerastao ovu i ovakvu našu ligu. A za klub se predpostavljam govori samo zbog toga što nama i dalje igra prvu Ilić a ne recimo Bojović koji ima 1000x veći motiv i to se vidi pri svakom duelu i trčanju, ra čak i kad stoji na liniji i čeka da udje u igru.
Sve je manje-vise vec receno, pa necu da ponavljam (zaista ima kvalitetnih analiza u gornjim postovima).
No, sa jednom stvari se ne slazem u odnosu na vecinu forumasa, a to je da mi se cini da je Supic doprineo prvom golu jer nije dovoljno izasao i zatvorio ugao, vec je ostavio svoju levu stranu gola na cisto izvolte. O Mojsovu samo da prokomentarisem da njegovi padovi vec prevazilaze statisticku gresku koja moze da se svede pod 'slucajno'.
Sto se tice publike, deratizacija grada od petokolonasa ocigledno uspeva, i tu bih se u potpunosti slozio sa budababom - ako ja ne smem na zapadu jna ili marakane da otvoreno navijam za Vosu, ne mogu ni oni da rade isto u Novom Sadu.
I jos da dodam da se nadam da cemo jednom zavrsiti tu juznu tribinu, jer stvarno nije normalno da njihovi mankiji budu na 5m od terena, i time prakticno dobijaju na jacem utisku u odnosu na realnu brojnost.
No, sa jednom stvari se ne slazem u odnosu na vecinu forumasa, a to je da mi se cini da je Supic doprineo prvom golu jer nije dovoljno izasao i zatvorio ugao, vec je ostavio svoju levu stranu gola na cisto izvolte. O Mojsovu samo da prokomentarisem da njegovi padovi vec prevazilaze statisticku gresku koja moze da se svede pod 'slucajno'.
Sto se tice publike, deratizacija grada od petokolonasa ocigledno uspeva, i tu bih se u potpunosti slozio sa budababom - ako ja ne smem na zapadu jna ili marakane da otvoreno navijam za Vosu, ne mogu ni oni da rade isto u Novom Sadu.
I jos da dodam da se nadam da cemo jednom zavrsiti tu juznu tribinu, jer stvarno nije normalno da njihovi mankiji budu na 5m od terena, i time prakticno dobijaju na jacem utisku u odnosu na realnu brojnost.
Aha u tom slucaju podrzavam konstataciju 

Nezvanicno, korneri 10:1 za nas, posed recimo 65:35 za nas, mada molim proveru. Moguce da informacije i nisu skroz tacne.
Na kraju je bilo 57%(ili 56%) prema 43%(44%) u našu korist, a u jednom periodu je bil0 i 67% prema 33%.Problem je što nismo imali završni pas i realizaciju.Helm wrote:Ne znam za posed ali u sutevima je bilo 19-7 za nas cini mi se. Samo nisam bas shvatio ovo za Abua?:) wrote:Jel bila statistika, zanima me posed lopte i sutevi na gol?
Utakmica - bas onakva kakva moze biti kad se rano primi 2 gola. Za Abua je davno konstatovano da ne zasluzuje ni nas klub ni nasu ligu.
edit: Sto se tice istoka ubedjen sam da bi mogli da se nabiju u kavez sinoc. To se videlo kada su izlazili sa stadiona.
I još nešto, na šta me je Voja podsetio komentarom i igraču utakmice, a to je da i ja nisam bio siguran, nijedne sekunde, u naš štoperski par (iako je Trajković odigrao relativno dobro, nekako su bili pogubljeni, pa sam zato i bio u dilemi za drugi gol ko je pao Mojsov ili Traks, pošto su međusobno izmenjali pozicije), pa čak ni posle izlaska Mojsova i vraćanja Medojevića na štopera (tada je Adjuru otišao previše visoko) i duvala je promaja na centru terena.Mislim da je Vukićević napravio dvostruku grešku zato što nije uveo Vuka, a Djuru ostavio ispred Mede i Trajka (srećom, nije nam se osvetilo da primimo i treći gol, laganica).
I drugo, u vezi Vojinog komentara, je to da je Stevanović (i po momo mišljenju) bio prilično dobar sinoć (iako je bio malo zapažen od strane gledalaca).Čini mi se da je popravio prijem lopte (a isto, kao i Vule centaršut), međutim još uvek je brzoplet (i čitljiv) u dodavanju lopte, kao i u izglednim šansama sa loptom na zemlji, odnosno na nozi, dok je skoku mnogo opasniji u takvim prilikama.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Schteph_F89
Sve je vec manje vise receno,pa da i ja,malo ohladjen,dodam neka svoja zapazanja...Atmosfera odlicna,i sever i zapad!Neko je pomenuo dovikivanje je falilo,slazem se sa tim u potpunosti i da ga je bilo ta grmljavina bi sigurno resila dileme o brojnosti!E sad,igra manje vise dobra,sve u svemu nismo zasluzili da izgubimo!A Mojsov???Takve dve greske,nedopustivo!!!Mislim da nas je on sinoc pobedio!Supic mu je pomogao jel mnogi ovde kazu da nista nije mogao da uradi kod golova!Upravo to je i greska!Nista nije uradio!!!Pa valjda izadjes na igraca,skratis ugao,uleces u njega,bilo sta,a ne ukopati se ispred i cekati kao Dzon Vejn da ovaj opuca i na reflekse pokusati nesto...Do sada ga nisam kritikovao ali evo evo mi je zasmetalo,jel da je napravio bar jos dva koraka napred (kod prvog gola) zatvorio bi ugao!Kod drugog gola lopta je usla po sredini(?)!Opet,nije Supic kriv sto se nasao u toj poziciji ali mogao je bolje!
Sve u svemu i nisam toliko (valjda smem da kazem) skenjan zbog jucerasnjih desavanja ali bar da je bilo nereseno...
I da,kome se obratiti u vezi ovog cekanja na kraju,ko tu odlucuje ko ce prvi napustiti tribine?Pa i kad nas 500 kad ode u bg,isto ceka da ceo stadion ode kuci pa tek onda idemo i mi...mozda smo stvarno toliko opasni
Sinoc kad su nas pustili,idemo kuci i kod stana stretnemo Abua,pozdravljamo ga a on otpozdravlja i odlazi na pljesku
Eto,ovim izdanjem smo sebi dali domaci zadatak za navijanje i podrsku pa da vidimo sta ce biti!
Sve u svemu i nisam toliko (valjda smem da kazem) skenjan zbog jucerasnjih desavanja ali bar da je bilo nereseno...

I da,kome se obratiti u vezi ovog cekanja na kraju,ko tu odlucuje ko ce prvi napustiti tribine?Pa i kad nas 500 kad ode u bg,isto ceka da ceo stadion ode kuci pa tek onda idemo i mi...mozda smo stvarno toliko opasni

Eto,ovim izdanjem smo sebi dali domaci zadatak za navijanje i podrsku pa da vidimo sta ce biti!
Stalno razmisljam zasto nas svi smatraju a i odnose se prema nama kao da smo mi neki mali provincijski klub? I onda shvatim!
Pa zato sto se mi sami tako ponasamo. Cim neko podvikne na nas mi podvijemo rep i povucemo se, umesto da branimo nase stavove.
Dok to ne promenimo, sudije ce da nas kradu na svakom koraku, pisani mediji(pogotovo novosadski) ce nastaviti da pisu kako nas je stoka nadigrala i da smo mi igrali samo 20 zadnjih minuta.
Da nas rodjena televizija i njen voditelj Lazo Mamlaz pljuje u direktnom prenosu i da otvoreno navija za "one" (da sam u jednom trenutku pomislio da je bolje da nam utakmicu prenosio Mihajlovski ili Kovinjalo).
Dokle god mi sami sebe ne budemo videli kao veliki klub, klub velike tradicije, sampionski klub, mi to nikada necemo ni postati. Ovo je pre svega krivica uprave ali ima tu i nase.
Ostro treba reagovati na jucerasnje sudjenje!
Proglasiti zapadnu tribinu domacom. I ako se misli da necemo moci da napunimo zapad za neke sledece derbije, bolje te karte pokloniti domacim simpatizerima nego prodati domacim izdajnicima. Dzaba nam sve te pare sto smo zaradili prodajom ulaznica kad izgubimo utakmicu!
Kaznjavati igrace za los odnos prema igri. Mojsova, na primer, ja vise ne bih stavio u tim sve da moram i sa 10 igraca da igram. Jednom je slucajno, dva puta je sumnjivo, ali vec tri puta kiksati u vaznim utakmicima je namera - nista drugo! Pa onda doveli smo nekoliko starijih fudbalera od kojih samo Supic igra, a i on bolje da ne igra, dok su nasa deca oterana po kojekakvim klubovima i svi imaju zapazene uloge.
Marketin sluzba nam je za svaku osudu! Zapravo mi je ni nemamo, ako neko misli drugacije vara se! Ali imamo direktora sluzbe u kojoj osim njega nikog ni nema. Tako jedan veliki klub ne moze da funkcionise!
Ne znam, razocaran sam. Ali nije samo to u pitanju, osecam se nekako cudno, ne umem da objasnim. Bez reci sam ostao iako sam se raspisao. Ako je neko navikao na ponizenja to smo mi, ali ovo je nekako drugacije, jer sa ove tacke izgleda da nemamo resenja za ovu krizu koja nas drma nekoliko meseci.
Pa zato sto se mi sami tako ponasamo. Cim neko podvikne na nas mi podvijemo rep i povucemo se, umesto da branimo nase stavove.
Dok to ne promenimo, sudije ce da nas kradu na svakom koraku, pisani mediji(pogotovo novosadski) ce nastaviti da pisu kako nas je stoka nadigrala i da smo mi igrali samo 20 zadnjih minuta.
Da nas rodjena televizija i njen voditelj Lazo Mamlaz pljuje u direktnom prenosu i da otvoreno navija za "one" (da sam u jednom trenutku pomislio da je bolje da nam utakmicu prenosio Mihajlovski ili Kovinjalo).
Dokle god mi sami sebe ne budemo videli kao veliki klub, klub velike tradicije, sampionski klub, mi to nikada necemo ni postati. Ovo je pre svega krivica uprave ali ima tu i nase.
Ostro treba reagovati na jucerasnje sudjenje!
Proglasiti zapadnu tribinu domacom. I ako se misli da necemo moci da napunimo zapad za neke sledece derbije, bolje te karte pokloniti domacim simpatizerima nego prodati domacim izdajnicima. Dzaba nam sve te pare sto smo zaradili prodajom ulaznica kad izgubimo utakmicu!
Kaznjavati igrace za los odnos prema igri. Mojsova, na primer, ja vise ne bih stavio u tim sve da moram i sa 10 igraca da igram. Jednom je slucajno, dva puta je sumnjivo, ali vec tri puta kiksati u vaznim utakmicima je namera - nista drugo! Pa onda doveli smo nekoliko starijih fudbalera od kojih samo Supic igra, a i on bolje da ne igra, dok su nasa deca oterana po kojekakvim klubovima i svi imaju zapazene uloge.
Marketin sluzba nam je za svaku osudu! Zapravo mi je ni nemamo, ako neko misli drugacije vara se! Ali imamo direktora sluzbe u kojoj osim njega nikog ni nema. Tako jedan veliki klub ne moze da funkcionise!
Ne znam, razocaran sam. Ali nije samo to u pitanju, osecam se nekako cudno, ne umem da objasnim. Bez reci sam ostao iako sam se raspisao. Ako je neko navikao na ponizenja to smo mi, ali ovo je nekako drugacije, jer sa ove tacke izgleda da nemamo resenja za ovu krizu koja nas drma nekoliko meseci.
- Grof Žekula
- Administrator
Statistika meča:Minja wrote:Nezvanicno, korneri 10:1 za nas, posed recimo 65:35 za nas, mada molim proveru. Moguce da informacije i nisu skroz tacne.
FKV - oni
17 – Šutevi -7
6 – Šutevi u gol – 5
11 – Šutevi van gola – 2
3 – Odbrane – 5
24 – Prekršaji – 25
7 – Korneri – 1
1 – Ofsajdi – 1
3 – Žuti kartoni – 4
56% - Posed lopte – 44%
Ovo mi je upalo u oci na kraju prenosa - na koju foru je Supic imao 5 odbrana iz 5 suteva na gol kad smo primili 2 komada? I sta se desilo sa one preostale 3 lopte koje su isle u njihov gol ako je Stojke uhvatio 3 od 6?Grof Žekula wrote:Statistika meča:
FKV - oni
17 – Šutevi -7
6 – Šutevi u gol – 5
11 – Šutevi van gola – 2
3 – Odbrane – 5
24 – Prekršaji – 25
7 – Korneri – 1
1 – Ofsajdi – 1
3 – Žuti kartoni – 4
56% - Posed lopte – 44%
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Grof Žekula
- Administrator
Radoye - ide obrnuto - oni su imali 5 šuteva, mi (Supić) 3 odbrane, a 5 (od 6) je imao onaj što brani za njih!
Prvo su naše brojke, drugo njihove!
Za zalaganje nemam ništa da prigovorim. Ovaj poraz će jedino boleti ukoliko ne izvučemo neke pouke iz ovog meča. To jest, promene u prvom timu: Ilić i Mojsov na hlađenje, prelazak na drugačiju formaciju gde bi igrali zajedno Bojović i Abu u špicu, jedan zadnji vezni, itd, itd...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Da, u pravu si, sad vidimGrof Žekula wrote:Radoye - ide obrnuto - oni su imali 5 šuteva, mi (Supić) 3 odbrane, a 5 (od 6) je imao onaj što brani za njih!

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ja se slazem sa Stexmanom. Ako je bio penal, treba da bude dosudjen i tacka. I zbog toga cu i ja da prozivam sudije, jer nekad takav detalj promeni tok svega. Ne samo utakmice.
A bas me zanima kako ce SOS da okarakterise ovu kradju u crnoj tacki!
@Minja Svaka cast za fotke, neverovatno su dobre i nekako uspes da pohvatas sve najbitnije momente i ne kazem to kao potpuni laik jer se igrom slucaja razumem malo u fotkanje i znam da je to mnogo ozbiljnija prica nego sto dosta ljudi misli. I da bilo bi lepo kada bi hteo/mogao da posaljes tu sliku SOS-u da ne bi treskali posle kako se na snimku ne vidi dobro ali po pokretu igraca deluje kao pokusaj simuliranja.
@Minja Svaka cast za fotke, neverovatno su dobre i nekako uspes da pohvatas sve najbitnije momente i ne kazem to kao potpuni laik jer se igrom slucaja razumem malo u fotkanje i znam da je to mnogo ozbiljnija prica nego sto dosta ljudi misli. I da bilo bi lepo kada bi hteo/mogao da posaljes tu sliku SOS-u da ne bi treskali posle kako se na snimku ne vidi dobro ali po pokretu igraca deluje kao pokusaj simuliranja.