Finale Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA, sreda 18:00
- Deep Purple
Re: 1/2 finala Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA - TSC, sreda 18.30
Morao je Romanić da reši ovo i možda pitanje finaliste već. Igra dobro i bori se ali okleva dosta u završnici.
Dr Meda lepo ja rekoh sa njim na terenu druga utakmica.
Две велике пропуштена шансе шпица који је плаћен 650.000€, има добар продор и може да задржи лопту али брате мили као шпиц ово мораш давати у пола ноћи а не у полуфиналу купаDeep Purple wrote: ↑Wed May 07, 2025 7:14 pm Morao je Romanić da reši ovo i možda pitanje finaliste već. Igra dobro i bori se ali okleva dosta u završnici.
-
+1Deep Purple wrote: ↑Wed May 07, 2025 7:14 pm Morao je Romanić da reši ovo i možda pitanje finaliste već. Igra dobro i bori se ali okleva dosta u završnici.
Lepo nisam primetio, bas lepo.

- Mare_Liman
Нека боље отићи на паузу са 1-0, него са 2-0 

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Sjajno izveden prekid ( prodata im fora bravo
)
Dosta dobri smo napred, odlicna ispucavanja Rosica, kao i odbrane i dobro se pozicionira Romanic . Izlazi iz krize Kokanovic.
Dosta dobar i L. Nikolic na krilu. Savicevic lucidan u nekim momentima. U odbrani ,,santa" Baros. Odlicni Korac i Sicendze, solidan Butean, samo da ne vracamo puno lopti unazad. Tu vrlo slabo reagujemo.
PS
Bravo za Ivanovica

Dosta dobri smo napred, odlicna ispucavanja Rosica, kao i odbrane i dobro se pozicionira Romanic . Izlazi iz krize Kokanovic.
Dosta dobar i L. Nikolic na krilu. Savicevic lucidan u nekim momentima. U odbrani ,,santa" Baros. Odlicni Korac i Sicendze, solidan Butean, samo da ne vracamo puno lopti unazad. Tu vrlo slabo reagujemo.
PS
Bravo za Ivanovica

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Са Медом заиста то све делује другачије. Увек је потребан један играч који ће кварити игру противника, то што су пустили Полетановића је огромна грешка.
Лепо износимо лопту, игра нам има неког смисла.
Лепо износимо лопту, игра нам има неког смисла.
- Red Marquis
- Moderator
Ovaj Romanić je Nemanja Nikolić 2.0, pojaviće se u šansi...ali uopšte nema njuh za gol.
Io odio Belgrado
- Mare_Liman
Напредак преокренуо против цигана на 2:1, на маракани дупло мање људи него на карађорђу.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Lepo je mogao Borovina da bude starter umesto Romanica.Strasno kako Nikolic nije iskoristio ovu sansu Kokanovica.
Поред толико наших овај им се прогура до лопте.
Букинац за Николића? Јел прелазимо у 5 назад или и Тањга конзумира наркотике?
- Deep Purple
Šta smo sve promašili danas…
Najbolje odigrana utakmica od dolaska Tanjge. Šteta za poništen gol, pošto jebeš fudbal ako je to faul. Imali smo naklonost sudije.
Što je lepo kad čuješ da je akcija išla Medojević-Kokanović-Bukinac...
Što je lepo kad čuješ da je akcija išla Medojević-Kokanović-Bukinac...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Mare_Liman
Тањга