"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Pod koju rubriku podvesti ovaj malopredjasnji mec sa Austrijancima!?
Jel pod "sreca prati hrabre"!?
Evo i iz ovog meca se videlo,da kad se boris i dajes sve od sebe,ili si nagradjen pobedom,ili ti publika sigurno nece zvizdati ni ako izgubis.
Malo smo podbacili ovaj mec,ali opet sam vise nego zadovoljan.Krasic odlican i sto mi se posebno dopada ima sve vise sigurnosti i samopouzdanja.Lane,Lane kao da je u onom mecu sa Bugarima dostigao neki svoj vrhunac i od tada polako pada sa formom.Nije to vise onaj isti Jovanovic,ali i takvog moras imati u timu,jer ako nista drugo,jedan je od igraca sa najpreciznijim loptama i igrac koji za sekund moze da donese prevagu na terenu u korist svog tima.Kacar,malo mi je bilo zao sto menja bas Laneta,jer sam se nadao da istom momentu sva trojica budu na terenu.Nije imao mnogo dodira sa loptom,ali mislim da postoji velika sansa da bude starter u timu protiv Farana,jer je Stankovic dobio parne kartone.Ili ce se Antic odluciti za sporiju igru,sa Kuzmanovicem recimo.U svakom slucaju,zadovoljan sam i rezultatom,a i mecom generalno.
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ono što kamere nisu mogle da pokažu, a ono što smo svi mi koji smo danas bili na stadionu videli je, da je Stanković teška nula. Izbegavao je da učestvuje u igri 60 i kusur minuta. Stoji, nema svežine već u prvom poluvremenu.. Čoveče, ti si kao kapiten a preplašen si i ni ne tražiš loptu. Gojko zaslužuje da igra umesto njega.
Kad vidim Pantu, pomislim da bi i Mrđa mogao tako, možda i bolje...
Vojo, za Laneta si u pravu, ali ja očekujem da ponovo on bljesne. Krasić kapa dole!
Atmosfera odlična, zanimljiva utakmica, rezultat sjajan, ali Stanković, Pantelić i Subotić me jako brinu. Kud je Deki sad dobio karton, a ne protiv Farana...Hoćemo Gojka!
ice

Post by ice »

I ja sam zadovoljan jer Austrijanci nisu naivni,a odlika velikih ekipa je da pobedjuju i kada ne igraju dobro.Ko je prigovarao Nemcima kada su ranije redovno pobedjivali,a igrali lose i provlacili se?Niko.Ili Italijanima.
U neku ruku sledece utakmice su nam mnogo lakse,sto po kvalitetu protivnika sa jedne strane,sto zbog pomanjkanja pritiska kakav je bio na ovoj utakmici(mec sa Francuzima).
Kacar mora da bude starter,pa kako inace da se dokaze i postane stub reprezentacije,a u Herti je on glavni igrac maltene?Dragutinovica na klupu,Lukovic ili Kolarov unutra kad vec ne moze da igra Obradovic.Za Subotica se nadam da ce se popraviti,ipak je nov u ekipi.Stankovic nema snage posle teske sezone i to je ocigledno,godine stizu,a teze je veznim igracima da igraju duze na vrhunskom nivou.Za napadace se nadam da ce kad-tad proraditi(ne mislim i na Zigica).A da lepo zaigra "Jagodina istrebljivac i lovac na palme" Mrdja? :lol:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
mihailov

Post by mihailov »

Slazem se sa vama da bi Kacar mozda bolje iskoristio priliku od Stankovica,ali je ocigledno da Antic insistira i na iskustvu jer je ono zaista krucijalno u ovakvim utakmicama.Pantelica treba izbaciti iz reprezentacije,kukao je kad nije pozivan kod Ilije Petkovica,a sad ne moze da potrci kako treba,stalno stoji u ofsajdu i ne sme da udje u duel da ne bi modrica ostala...
Subotic pokazao dosta nedostataka,puno je kiksirao i mogli smo bar 2 komada na njegovu dusu da primimo.Lane nije odigrao ni priblizno kako ume,a Krasa ubedljivo najbolji juce na terenu...
Pun stadion juce u Bg-u je pokazatelj da sve to ide napred i ne sumnjam da cemo se kvalifikovati.Jos 4 utakmice imamo do kraja,najverovatnije ce duel sa Francuzima odluciti ko ce direkt na Mondial,a ko u baraz
Napred Voso!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Odlicna atmosfera na stadionu juce, moram da priznam da je za mene ipak iznenadjenje sto je Marakana bila puna protiv jedne Austrije, ali me izuzetno raduje jer je sada jasno da svu veruju u ove momke!
Cinjenica jeste da smo odigrali najlosiju utakmicu otkad je Antic na klupi nacionalnog tima, ali 3 boda su upisana i to je ono sto je najbitnije!
Vezni red je jako lose odigrao juce, kada smo iznosili loptu niko se nije javljao, niko nije dolazio po nju, ni Stankovic ni Milijas i to je bio jedan od glavnih problema juce(po meni) Najveci promasaj Antica(opet po meni) je Lazovic, videlo se kako smo zivnuli kad je usao Jankovic, a najlosiji igrac utakmice definitivno Subotic, decko mnogo ali mnogo gresi, previse za jednog stopera!Rekao bih da je jos jedna od stvari koja nas je omela sinoc nasi isuvise defanzivni bekovi-Ivanovic(on je stoper i uvek igra malo defanzivnije) i Dragutinovic koji je vec u godinama i ne moze da igra beka, Lanetu nije imao ko da pomaze po toj strani, da mu otvara prostor...Takodje mi se cini da ova ekipa nikako ne moze da igra bez Zigica, ma ko sta pricao on je kljucni igrac ove ekipe, on lomi utakmice i sinoc se jasno videlo da nam nedostaje!Sve u svemu jako bitna 3 boda i nisam se pokajao sto sam sinoc bio na Marakani!
Pohvale za savez koji je odlicno organizovao utakmicu i zaista su se potrudili sa nesvakidasnjom koreografijom za utakmice reprezentacije, svaka cast!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Red Marquis wrote:Ono što kamere nisu mogle da pokažu, a ono što smo svi mi koji smo danas bili na stadionu videli je, da je Stanković teška nula.
Videlo se to itekako i na TVu,ali... u prvom poluvremenu je bilo vise kandidata za izmenu,od one tri dozvoljene,tako da... ma ni meni nije jasno kako moze neko da se vadi na umor,a da pritom u klubu igra odlicno!?
Inace,za Subotica sam jos davno rekao da je veliki kikser,i eto potvrdjuje se to vec (nazalost).Gledao sam ga celu sezonu u Nemackoj,svaki mec bukvalno ima najmanje jedan teski kiks,ali ajd... u idealnom timu nemacke lige je za proslu sezonu.

Nekako najjaci utisak sa terena sinoc mi je ipak onaj rogalj njihovog napadaca koji je postigao cini mi se 39 golova u ligi ove (tj.sad vec prosle) sezone.Kako se samo odbila lopta,cudo se nije probusila :lol:
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Najbitnija su 3 boda i to je ono sto nas je sve obradovalo sinoc, jer je sinoc bila jedna od najvaznijih utakmica u kvalifikacijama zbog moranja pobede protiv solidnih Austrijanaca. Igra svakako da zabrinjava, ali treba gledati i ovako: u utakmici u kojoj smo imali 2 igraca(Krasic i Bane Ivanovic) i kasnije Jankovic, mi smo dobili 1:0 Austrijance. Valjda ce kada svi budu zapeli i odigrali onako kako treba pasti i Francuzi.
U svakom slucaju lepo je bilo sinoc biti medju svim Srbima na marakani i proslavljati pobedu koja nam mnogo znaci. E sada sto je bilo svakakvih indijanaca na trbinama, pa se oni vise bave onim udaraljkama nego da pomognu ekipi to je druga stvar.

Ovo nam je poslednja opomena, sledeci put necemo imati srece kao sinoc :!: :!: :!:

Ocekujem Krasu, Laneta i Gojka u prvih 11 protiv Farana.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

Prerano vođstvo, i sistem lako ćemo ,na domaćem terenu i punim gledalištem, savladati jednu prosečnu fudbalsku reprezentaciju kakva je Austrija, umalo nas nije skupo koštalo.
Videlo se, takođe, da nam je odbrana dosta ranjiva, u situaciji kada naše udarne igle ne funkcioniše furiozno (Lane i Krasić ).Pokazalo se, takođe, da u veznom redu ne može igrati Milijaš, ako za njega ne trče drugi.
Sinoć je Stanković ponovo počeo da izigrava kreatora igre, umesto trkača, pa ništa nije štimalo u našim redovima.Kad teret padne na štopere, i našeg golmana ala Kahriman, imaćemo puno problema u utakmicama sa jačim reprezentacijama.Može da nas zadesi i prava katastrofa, kao što je naš napad (u danu kad ne promašuje šanse) stvarao nespremnim protivničkim odbranama.Zrele, i trkački spremne reprezentacije, širom će otvoriti našu, vrbovim klinom, zatvorenu kapiju, ako je leđima ne podupru naši veznjaci i napadači.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Somborac

Post by Somborac »

Jasno je da se Milijas mora prodati, ali steta je sada toliko ga forsirati kad jednostavno u ovakvoj formaciji dolazi do izrazaja njegova sporost, lose kretanje u odbranbenim zadacima...Nijo to nasa JSL pa da do izrazaja mogu da dodju njegov sut i pas igra(koju nije uspeo da prezentuje juce) Juce je nedostajao Kacar na sredini! Stojkovic je bio dosta nesiguran i tacno se videlo da je ostavilo dubok trag ne igranje u kontinuitetu! Malo me je iznenadilo sto Mrdja nije dobio sansu, tesko da bi losije odigrao od Danka i ocajnog Pantelica. A u kretnji bez lopte je mnogo bolji od konkurencije, sto je i Antara ranije apostrofirao (otvaranja) kao najjaci kvalitet!
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Mlada reprezentacija pobedila Makedoniju 4:1 a strelac treceg gola bio Dusan Tadic
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Somborac wrote:Jasno je da se Milijas mora prodati
Zato je verovatno i sutirao penal :wink:
Slazem se da je Pantelic uvek ocajan i da ima i boljih,slazem se da je i Stankovic odigrao ocajno,ali je sve meceve do sada pod Antarom bio zadovoljavajuci.Ali se ne bih mogao sloziti i sa stavom vecine da je Lazovic nepotreban ovom timu.Jer on je uz recimo jos Krasica jedini igrac u ovom timu koji poseduje lucidnost,i faktor iznenadjenja.Mislim da Lazovic ima svoje mesto u ovakvoj ekipi,a istovremeno i ekipa ima koristi od njega.Uostalom,da nije bilo Lazovica i njegovog trka ka onoj lopti,mi ne bi ni pobedili.A imao je Lazovic jos mnogo korisnih asistencija,ne samo na ovom mecu vec i na svim prethodnim.Inace,odmah cu reci,postoje igraci koji nisu nasi (Vosini),a koje volim gledati.Lazovic nije jedan od njih,ali ipak smatram da je dosta koristan igrac za ovu ekipu.
Image
mihailov

Post by mihailov »

Ja se ne bih slozio da je Stojkovic bio nesiguran,sve visoke lopte je skidao,a u par navrata i spasavao gol...
Napred Voso!
Somborac

Post by Somborac »

mihailov wrote:Ja se ne bih slozio da je Stojkovic bio nesiguran,sve visoke lopte je skidao,a u par navrata i spasavao gol...
Da, umesto da hvata izbijao ispred sebe na par metara lopte, kod prve prilike se bacio u svoj blizi ugao :roll:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Somborac wrote:
mihailov wrote:Ja se ne bih slozio da je Stojkovic bio nesiguran,sve visoke lopte je skidao,a u par navrata i spasavao gol...
Da, umesto da hvata izbijao ispred sebe na par metara lopte, kod prve prilike se bacio u svoj blizi ugao :roll:
Ocigledno po vama reprezentacija treba da ima ovakav kostur: Brkic,Djuric,Kacar,Krasic,Jovanovic,Mrdja i zamalo Tumbasevic :lol:
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Voja wrote:
Somborac wrote:
Ocigledno po vama reprezentacija treba da ima ovakav kostur: Brkic,Djuric,Kacar,Krasic,Jovanovic,Mrdja i zamalo Tumbasevic :lol:
+Stepanov i Despotović, i na tragu si :lol:
Po meni, Stojković je neprikosnoven na golu, bez obzira na to koliko brani po klubovima, za reprezentaciju brani bez kiksa godinama. Kad se setim Kralja, ovaj je Buffon za njega :wink:
Post Reply