Traka i poštovanje - KAPITEN

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Krle

Post by Krle »

milos wrote:toliko paznje i pozitivne i negativne nije zasluzio ni predsednik drzave...
E, s ovim se slazem.
Brane

Post by Brane »

Milan wrote:
Brane wrote:
Kakve sad ovo veze ima molim te? Da ne znas mozda i sa kim je pricao?
Kao ono, ne prati na casu, ili sta?
Reci mi da me zajebavaš...
Uopste te ne zajebavam. Da ne znas mozda sa kim je pricao?
Covek ima porodicu, a ja vidis smatram da je to vaznije od fudbala (zapravo samo od pracenja na casu). Pa tako ako ne znas sa kim je pricao i zasto, mozda da to ostavimo po strani kad ocenjujemo njegove fudbalske i ljudske kvalitete. Pogotovo sto ga licno ne poznajemo.

Meni u stvari ovde najvise smeta sto se ocene donose pausalno i ne kriticki. Milane, ne pricam o tebi uopste.
Neko provali da je utakmica namestena, drugi se nadoveze da je na takvoj tekmi lako dati gol, treci kaze gde je jedan tu je i het trik i tako na kraju ispadne da je covek dao sve same namestene golove.
Milan

Post by Milan »

Kao prvo, postavio sam pitanje za bilo kog igrača, a ne samo za Mrđu. Ko god tako nešto uradi, od mene simpatije pobrati neće. Još ako je pre toga bio u svlačionici... molim lepo, ostani tamo i pričaj do mile volje. Mobilni telefon NEMA šta da traži na klupi za rezervne igrače. A još ne pominjem dalji verbalni sukob. Ako je to sve normalno, onda se ja stvarno izvinjavam...
POŠTO OBRAZ ???!!!
KDA

Post by KDA »

Nije uopšte bitno sa kim je pričao i to ne može da ga opravda. Njegov posao je fudbal, plaćen je za to i nedopustivo je da za vreme utakmice telefonira. Posle utakmice, kad ode u svlačionicu, telefon u ruke pa nek zove koga hoće.
Somborac

Post by Somborac »

U treceligasima je zabranjeno i u svlacionici, a da ne govorim o zapadu :!:
mihailov

Post by mihailov »

Au kad bi neko bio u mogucnosti da dovede Mrdju na forum...mislim da takvo interesovanje davno ne bi vladalo(ali naravno da sve bude u granicama kulture :!: ) :?:
Napred Voso!
ice

Post by ice »

Brane wrote:
Milan wrote:
Brane wrote:
Kakve sad ovo veze ima molim te? Da ne znas mozda i sa kim je pricao?
Kao ono, ne prati na casu, ili sta?
Reci mi da me zajebavaš...
Uopste te ne zajebavam. Da ne znas mozda sa kim je pricao?
Covek ima porodicu, a ja vidis smatram da je to vaznije od fudbala (zapravo samo od pracenja na casu). Pa tako ako ne znas sa kim je pricao i zasto, mozda da to ostavimo po strani kad ocenjujemo njegove fudbalske i ljudske kvalitete. Pogotovo sto ga licno ne poznajemo.

Meni u stvari ovde najvise smeta sto se ocene donose pausalno i ne kriticki. Milane, ne pricam o tebi uopste.
Neko provali da je utakmica namestena, drugi se nadoveze da je na takvoj tekmi lako dati gol, treci kaze gde je jedan tu je i het trik i tako na kraju ispadne da je covek dao sve same namestene golove.
Zaista misliš da je u tom momentu razgovarao sa nekim iz porodice?Pa oni ga prvi ne bi zvali da ga ne ometaju (pošto porodica zna šta je dobro za bližnjeg) , a on nema šta prvi da poziva nekog za vreme utakmice.Ne stoji ti konstatacija.
Last edited by ice on Thu Apr 08, 2010 5:06 am, edited 1 time in total.
Mare

Post by Mare »

Naša rasprava o kapitenu polako počinje da bude i smešna, možda bi najbolje bilo da se sprovede neka anketa i da završimo sa ovim prepucavanjem. Očigledno je da su mišljenja podeljena, obe strane imaju svoje argumente i ne prihvataju iste koje navodi druga strana. Ušli smo u analizu telefonskog poziva, po meni Branetova konstatacija ipak pije vodu, porodica je na prvom mestu svakom normalnom čoveku i ako je taj poziv bio takve prirode ajde da se progleda kroz prste. Neki su se pozivali na nameštene utakmice, pa što to niste ljudi izneli pre utakmice, pa da svi lepo zaradimo koji dinar na kladionici. Ljudi još jednom kažem, budimo malo realni i sagledajmo situaciju iz više uglova.
ice

Post by ice »

Mare wrote:Naša rasprava o kapitenu polako počinje da bude i smešna, možda bi najbolje bilo da se sprovede neka anketa i da završimo sa ovim prepucavanjem. Očigledno je da su mišljenja podeljena, obe strane imaju svoje argumente i ne prihvataju iste koje navodi druga strana. Ušli smo u analizu telefonskog poziva, po meni Branetova konstatacija ipak pije vodu, porodica je na prvom mestu svakom normalnom čoveku i ako je taj poziv bio takve prirode ajde da se progleda kroz prste. Neki su se pozivali na nameštene utakmice, pa što to niste ljudi izneli pre utakmice, pa da svi lepo zaradimo koji dinar na kladionici. Ljudi još jednom kažem, budimo malo realni i sagledajmo situaciju iz više uglova.
I tebe da pitam, zaista misliš da je razgovarao sa nekim od članova porodice?
I kod svakog normalnog čoveka porodica zna šta je dobro za njega.

Diskusija je možda nepotrebna, tu se slažem, ali prirode poziva se dotakao čovek koji ima isto mišljenje kao i ti.A i ti si se nadovezao na to.
Last edited by ice on Thu Apr 08, 2010 5:06 am, edited 2 times in total.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Aj i ja da se ukljucim u rasparavu o kapitenu!

Kapiten treba pre svega da bude neko ko pleni ponasanjem na terenu i van njega, da bude igrac koji ce trcati najvise u ekipi i koji ce time da tera sve ostale da ga prate...Moje stav takodje je da kapiten Vojvodine treba da bude neko ko je fudbal ucio u fc Vujadin Boskov i neko kome je Vosa u srcu, ko zna sta taj klub znaci navijacima, a prosto boljeg primera od Brke i Mede nema (mada bih ja uvek prednost dao igracu u polju u odnosu na golamana)!

Oko naseg trenutnog kapitena ja imam dva misljenja, kao kapitenu Draganu Mrdji i kao igracu Draganu Mrdji! Licno smatram da on nikako nije smeo biti izabran za kapitena, al kao igrac mislim da ima mesta u prvoj postavi (sve dok pokazuje motiv i zelju na terenu sto cesto nije bio slucaj, sto je jos jedan argumet u prilog tome da nije trebao biti izabran za kapitena)!

Sto se tice telefona (ukoliko je to istina) tu nema pardona, telefon se NE NOSI na klupu za rezervne igrace, to je krajnje jednostavno i ta prica o porodici kod mene ne pije vodu jer su oni profesionalci, a ne rekreativci! Odredjena pravila se moraju znati i postovati, tako je u celom svetu, pa sto ne bi bilo i kod nas! Cak ni u trecoj ligi igraci ne nose telefon na klupu i to je jednostavno nepostovanje kluba, saigraca, trenera i tome ne sme biti mesta u fk Vojvodina!

Licno ne smatram da je Dragan Mrdja los igrac, a verujem i dobar deo foruma, al ovo sa kapitenskom trakom ga je nacinilo metom koja ce uvek biti pod lupom, i uvek ce biti prvi na udaru, a za sve to najzasluznije je sjajni her Stepi!
Friend

Post by Friend »

milos wrote:Sad vidim Milane,izvini.To je stvarno glupo ako jeste istina...Ja ne znam kakvi su mu ludski kvaliteti,al mi se ne cini kao takav.E a ni nemojmo vise o njemu...Nema vise sta da se kaze,toliko paznje i pozitivne i negativne nije zasluzio ni predsednik drzave...
Koštunice,reci da si to ti i da si počeo da navijaš za Vojvodinu :greenbutt: .
aNS

Post by aNS »

Око тог телефонирања нема дилеме, јер чак и ја поседујем слику где наш капитен телефонира за време загревања.
Слажем се да би капитен требало да буде неко ко је из наше школе а ту имамо Меду и Брку. И ја сам више за ту солуцију да то буде играч у пољу а не голман. Меда је колико знам био капитен у млађим категоријама репрезентације па се самим тим намеће и за капитена овог тима. Сматрам да дечко стварно има то нешто у себи. То сам посебно запазио на утакмици са Чуком када је излетео први на терен и онда ишао од саиграча до саиграча и са сваким се енергично поздравио. Поред Меде својим залагањем на терену ту траку свакако заслужује и Вуле али не знам да ли он има одлике правог вође. Он се бори али ми делује као повучен човек који само ћути и ради, не знам да ли он има то у себи да иде од саиграча до саиграча и да их бодри.
Mare

Post by Mare »

ice wrote: I tebe da pitam,zaista misliš da je razgovarao sa nekim od članova porodice?
Nemam pojma sa kim je razgovarao, dotakao sam se poziva želeći da ukažem da postoji i ta mogućnost, a lično takođe smatram da to ne sme da se dešava, ako dobro pročitaš naveo sam da ako je to bilo u pitanju ajde da mu progledamo kroz prste, što znači da ne odobravam taj postupak, a valjda postoji neko u klubu ko se brine o takvim stvarima. U mojim prethodnim postovima na ovu temu sam takođe naveo da kapiten treba da bude Brka ili Meda, međutim vi kritikujete njegovu igru, a tu se ne slažem sa vama, smatram da su uzroci loše igre na drugim stranama a ne Mrđa i smatram ga jednim od kvalitetnijih igrača (naglašavam IGRAČA) u našem timu. Moje mišljenje se poklapa sa Grbinim:
Grba_NS
Oko naseg trenutnog kapitena ja imam dva misljenja, kao kapitenu Draganu Mrdji i kao igracu Draganu Mrdji! Licno smatram da on nikako nije smeo biti izabran za kapitena, al kao igrac mislim da ima mesta u prvoj postavi
Čini mi se da si i ti Ice u jednom od svojih postova naveo da smatraš da on nije najveći problem u našoj igri, ali sa druge strane osporavaš njegovu igru. Da li ti smatraš da njega treba izbaciti iz ekipe ili samo mu oduzeti kapitensku traku (koju je inače ponudio Đumiju, ali je naš trener odbio da promeni kapitena)???
ice

Post by ice »

Mare wrote:
ice wrote: I tebe da pitam,zaista misliš da je razgovarao sa nekim od članova porodice?
Nemam pojma sa kim je razgovarao, dotakao sam se poziva želeći da ukažem da postoji i ta mogućnost, a lično takođe smatram da to ne sme da se dešava, ako dobro pročitaš naveo sam da ako je to bilo u pitanju ajde da mu progledamo kroz prste, što znači da ne odobravam taj postupak, a valjda postoji neko u klubu ko se brine o takvim stvarima. U mojim prethodnim postovima na ovu temu sam takođe naveo da kapiten treba da bude Brka ili Meda, međutim vi kritikujete njegovu igru, a tu se ne slažem sa vama, smatram da su uzroci loše igre na drugim stranama a ne Mrđa i smatram ga jednim od kvalitetnijih igrača (naglašavam IGRAČA) u našem timu. Moje mišljenje se poklapa sa Grbinim:
Grba_NS
Oko naseg trenutnog kapitena ja imam dva misljenja, kao kapitenu Draganu Mrdji i kao igracu Draganu Mrdji! Licno smatram da on nikako nije smeo biti izabran za kapitena, al kao igrac mislim da ima mesta u prvoj postavi
Čini mi se da si i ti Ice u jednom od svojih postova naveo da smatraš da on nije najveći problem u našoj igri, ali sa druge strane osporavaš njegovu igru. Da li ti smatraš da njega treba izbaciti iz ekipe ili samo mu oduzeti kapitensku traku (koju je inače ponudio Đumiju, ali je naš trener odbio da promeni kapitena)???
Mislim da treba da se manemo toga sa kim je razgovarao.
Ne smatram da ga treba izbaciti iz ekipe i napisao sam da nije naš najveći problem, ali bilo bi lepo za početak da bar na nekoj utakmici bude zamenjen, a ne da nas uveseljava svih 90 minuta.
Složićeš se da bi to bilo zanimljivo za početak ako ništa drugo?
A mogli bi i oni mladići Šušnjar i Mudrinski tu i tamo da dobiju šansu bar po 10 minuta,kako će se peći i sticati iskustvo ako ne kroz takmičarske utakmice?

Što se tiče Mrđinog ponašanja, to je već sasvim druga stvar, i ja sam već pisao da mi najviše smeta njegovo reklamiranje (čak više i od spomenutog telefoniranja) .Čim vidim da neki igrač ima svoje novinare koji u njegovu korist pišu naručene tekstove i čim vidim da taj igrač ima ljude iza sebe koji ga po svaku cenu guraju u reprezentaciju, meni se smuči (da ne pišem o tome kako je ruska liga za njega slaba jer je to njegovo mišljenje na koje ima pravo) .Takav igrač ne može da bude kapiten i da doprinese razvoju timskog duha u ekipi, štaviše može da donese samo štete.
Eto, to je to.
Last edited by ice on Thu Apr 08, 2010 5:05 am, edited 1 time in total.
Alan Ford

Post by Alan Ford »

FK Vojvodina je postala poligon za promociju Mrdje. Trenutno je Mrdja iznad svih struktura u Klubu, i to je evidentno.
Neko je pomenuo mrznju, ne, to nije mrznja, to su gnev i revolt nas koji volimo Klub i pomno pratimo zbivanja u njemu.
Branioci Mrdje ni jednom se nisu zapitali kakva je sudbina zadesila pojedine igrace koji su tada podmuklo sklonjeni iz tima zarad Mrdje i pri tom su jos provocirani od strane tadasnjih trenera.
Dovedena je u pitanje i egzistencija tih igraca, najbolji primeri su Sepuja, Buki i Dani.
Ko zna kakva bi Sepujina zivotna sudbina bila da je tada imao posten tretman, bukvalno je provociran od strane trenera da nesportski odreaguje tako sto je postavljen na stopera. Istu sudbinu je doziveo i Buki koji je prekomandovan na beka, mozda bi Buki imao bolji inostrani ugovor da mu je i dalje pruzana sansa u spicu koju je tada i zasluzivao pre nespremnog Mrdje. Zamislite samo koliko bi obestecenje imala Vosa da je Dani bio starter i imao pravo na gresku, kao neprikosnoveni "kapiten".

Ne verujem da samo Mrdja ima porodicu od nasih igraca, ali zato jedini on ima ekskluzivno pravo da koristi mobilni telefon na terenu, na klupi za rezerve, u svlacionici, u teretani... itd.

Ovo pisem po ko zna koji put, ali sta mogu, uvek se iznerviram kada je nepravda u pitanju. :evil:
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Post Reply