Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
vojvodina jedna jedina

Re: Gde su, šta rade...?

Post by vojvodina jedna jedina »

Susnjar... :klanjanje: :klanjanje: :klanjanje:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=0XhuUOxrkHc[/video]

Koliko puta sam spominjao njegovo ime i to da je zreo za prvi tim,ali dzaba kad neki drugi moraju da igraju... :frown:
vojvodina jedna jedina

Шпански клубови у трци за Красићем

17 апр, 2012

Играч Јувентуса Милош Красић каријеру би могао да настави у Виљареалу или Севиљи.
Красић је, незадовољан минутажом ове сезоне код тренера Антонија Контеа, најавио одлазак из Торина на крају сезоне.

Image

Севиља се још прошле године интересовала за Красића, док је Виљареал ново име на списку клубова који желе српског интернационалца.
Пре шпанских клубова, интересовање за Красића показали су руски Зенит, енглески Челси и Тотенхем, турски Фенербахче, као и немачка Борусија Дортмунд.
Српски фудбалер одиграо је само седам првенствених утакмица и постигао један гол. Последњи пут Красић је истрчао на терен у јануару против Каљарија.
Красић је у Јувентус дошао у лето 2010. године из московског ЦСКА, који је на овом трансферу зарадио око 15 милиона евра.
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
vojvodina jedna jedina

budababa wrote:Loše vesti stižu iz Nemačke... :?

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -Nirnbergu
Kakva steta... :(

Zbog svih tih silnih povreda nece ostvariti ni upola dobru karijeru kao sto je po potencijalu mogao da ima. :frown:

Ostaje nada da ce se u bliskoj buducnosti(kada novi ljudi preuzu klub) vratiti u Vojvodinu.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Gojko je najbaksuzniji fudbaler na svetu, toliko malera i povreda... :shock:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Mg

Post by Mg »

Brkic brani za Sienu. vode 3:0 u 37min :lol:
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Radoye wrote:Gojko je najbaksuzniji fudbaler na svetu, toliko malera i povreda... :shock:
GOJKO - IZDRŽI !!!
Večernje novosti wrote:Kačar operisan četiri sata

Kraj sezone za srpskog reprezentativca Gojka Kačara, kraj pre kraja, tužan kraj kojem je kumovala teška povreda nožnog zgloba na gostovanju Hamburgera protiv Nirnberga (1:1). Koliko je sve ozbiljno, potvrđuje i hitan, četvoročasovni hirurški zahvat u subotu uveče.

Zasad je, pošto se lekari uzdržavaju, nezahvalno pristupiti davanju prognoza koliko će trajati pauza, izvesno je, ipak, da su meseci oporavka pred Kačarom, zbog čega vlada uznmirenost u redovima Hamburgera. Uostalom, direktor Frank Arnesen je jasan kad kaže da povreda Srbina čini tužnim sve u klubu.

Lom noge i pokidana dva ligamenta su epilog duela sa protivničkim igračem, koji je pao na Kačara, uselio se, naravno, nemir, svašta prolazi kroz glavu... U fudbalu se, na žalost, dešavaju i takve stvari kojih je vezist Hamburgera potpuno svestan, pritom i odlučan da uz mnogo volje prebrodi muku. Prvu prepreku je uspešno prebrodio: doktori su zadovoljni kako je protekla operacija.
limanfkv

Post by limanfkv »

E do moga. Izdrzi Gojko!
0.0625
ssnigd

Post by ssnigd »

Drz' se momce :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
the Gari

Post by the Gari »

Ako postoji neko ko je u poslednjoj deceniji nosio dres Vojvodine i da je zaslužio našu ogromnu podršku u teškim trenucima, to je onda Gojko Kačar!

Trenutno je u klubu stanje takvo kakvo jeste i vreme je da se preduzimaju neke druge stvari (da ne drvim sad ovde), ali i u takvoj situaciji se moramo setiti onih koji upravo predstavljaju antipod onima koji sebe danas nazivaju Vojvodinom. I pored cirkusa u klubu i jasnog zadatka svih tribina da se dovrši s nedoraslima na svim nivoima, mislim da bi bilo dobro da se na sledećeoj utakmici nađe način za podršku Gojku, kao što je to onomad bio slučaj s Lanetom kada je bio u bolnici. Drži se, majstore!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
TomaNS

Post by TomaNS »

the Gari wrote:Ako postoji neko ko je u poslednjoj deceniji nosio dres Vojvodine i da je zaslužio našu ogromnu podršku u teškim trenucima, to je onda Gojko Kačar!

Trenutno je u klubu stanje takvo kakvo jeste i vreme je da se preduzimaju neke druge stvari (da ne drvim sad ovde), ali i u takvoj situaciji se moramo setiti onih koji upravo predstavljaju antipod onima koji sebe danas nazivaju Vojvodinom. I pored cirkusa u klubu i jasnog zadatka svih tribina da se dovrši s nedoraslima na svim nivoima, mislim da bi bilo dobro da se na sledećeoj utakmici nađe način za podršku Gojku, kao što je to onomad bio slučaj s Lanetom kada je bio u bolnici. Drži se, majstore!
potpisujem
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
laki

Post by laki »

http://www.youtube.com/watch?v=P_MS26-Z0CY" onclick="window.open(this.href);return false;

Iako rezultat ne govori tako, Brka imao neke dobre intervencije. NAPRED BRKO, MAJSTORE! :cheers:
Image
vojvodina jedna jedina

Belgija: Kruna na Lanetovoj glavi

http://sportal.rs/news.php?news=73607" onclick="window.open(this.href);return false;
vojvodina jedna jedina

Avramov: „Nisam dobio pravu priliku, sada je red na mlađe“

06.05.2012, 11:40, Izvor: srpskifudbal.rs, novosti

Image

Bilo je perioda kada sam i te kako zasluživao poziv i ne samo to, nego i da se nađem među stativama – kaže golman Kaljarija

Krenuo je 2001. iz Vojvodine u Italiju, preciznije u Vićencu i ne sanjajući da će 11 godina kasnije iza sebe imati neprekidan niz uspešnih sezona između stativa brojnih prvoligaša i drugoligaša na Čizmi.

Vlada Avramov spada u grupu iskusnih golmana koji su ostvarili sve na klupskom planu. Ipak, posle toliko godina tokom kojih je bio na oku svima u srpskom fudbalu i kada je čak i Sebastijan Frej pored njega morao da čeka šansu sa klupe, samo u dva navrata je bio u prilici da ponese dres sa državnim grbom.

„Da li postoji žal? Naravno da postoji. Bilo je perioda kada sam i te kako zasluživao poziv i ne samo to, nego i da se nađem među stativama, ali su me nekako selektori zaobilazili. Da li je razlog tome što nikad nisam imao marketing, niti me je iko gurao, ne znam. Tek, prilike su jedna za drugom prolazile pored mene„, počinje priču Avramov.
LIČNA KARTA
Rođen: 5. april 1979.
Mesto: Novi Sad
Visina: 188 cm
Karijera: Vojvodina (1999-2001), Vićenca (2001-2006), Peskara (pozajmica 2005-2006), Fiorentina (2006-2011), Trevizo (pozajmica 2006-2007), Kaljari (2011-?).
Reprezentacija: dve utakmice
Pozicija: golman
U vreme dok je čekao kontakt sa Terazija, stameni Novosađanin je dobio ponudu koju je bez razmišljanja odbio.

„Zvali su me Makedonci da stanem na njihov gol, ali nisam ni razmišljao, samo sam im se zahvalio. Srbin sam i jedino za tu reprezentaciju mogu da branim.“

Da ne bude baš sve tako crno, postarao se prvi selektor samostalne Srbije Havijer Klemente.

„Morao je na klupu reprezentacije da dođe stranac da bi se i mene setili. Branio sam na dve utakmice, ali cela ta reprezentativna priča i boravak u grupi naših najboljih fudbalera predstavlja neprocenjivo iskustvo za mene. Tada je Stojković bio u prednosti, ipak, bar sam dobio priliku da upišem dve utakmice.“

Image

Tokom bogate karijere na Apeninima Avramov je branio za Vićencu, Peskaru, Fiorentinu, Trevizo i sada Kaljari. Sve to nije bilo dovoljno da mu se ukaže konkretnija prilika među „orlovima“.

„I pored svega ne osećam ljutnju, već žalim što nisam imao pravu priliku da se nametnem. Ta kratka reprezentativna epizoda je za mene predstavljala prelepo iskustvo. Nekako posle svega imam utisak da od 21. godine kada sam napustio Srbiju niko više nije ozbiljno pratio moju karijeru. Sa druge strane ja nisam takav tip koji bi se nametao, gurao i tražio priliku preko medija.“
FIORENTINA VELIKA GREŠKA!
Ne krije Avramov da je pronašao sebe u Kaljariju, uskoro ga očekuje novi ugovor sa klubom, a kada se osvrne na decenijsko iskustvo sa Čizme nerado se seća samo jedne epizode.
Mislim da sam najviše pogrešio onog trenutka kada sam odlučio da pređem u Fiorentinu. Istina, branio sam i u Ligi šampiona, ali generalni utisak o vremenu provedenom u Firenci nije pozitivan. Naprotiv.
Svestan je Avramov da zenit njegove karijere polako prolazi. Zato i nema dileme oko eventualnog novog poziva pod nacionalnu zastavu.

„Ne, nema ništa od toga. Red je da mlađi dobiju priliku. Eto, ja bih svoj poziv poklonio Željku Brkiću. Nadam se da i on neće proći kroz sličnu priču iako brani odlično za Sijenu„, iskreno je, svojevrsnom molbom novom selektoru, završio razgovor Avramov.
Uroš

Post by Uroš »

Ма какви,Бајковић има загаронтовано место код Михе :greenbutt:
Post Reply