Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Rdja odigrao citava dva minuta za Olimpiju :greenbutt:

Vukelji, prema transfermarktu, poslednji klub je iz svedske cetvrte. Sta njemu bi da predje u klub pretrpan napadacima, ja stvarno ne znam. Covek upropastio sebi karijeru...
Milan

Post by Milan »

Koju karijeru? :mrgreen: Jedan od igraca koji je dugo ziveo na slavi igara u omladinskoj skoli. Veciti talent, ali bez muda za seniorski fudbal. A bez njih se ne moze biti kvalitetan napadac...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Milan wrote:Koju karijeru? :mrgreen: Jedan od igraca koji je dugo ziveo na slavi igara u omladinskoj skoli. Veciti talent, ali bez muda za seniorski fudbal. A bez njih se ne moze biti kvalitetan napadac...
Da, nemojte se ni saliti sa povratkom Vukelje. Ej, cetvrta svedska liga, sad moze samo u Zabalj.
A i Mrdja nije mnogo bolji, kao i Skuletic i svo to drustvo, sto im treba 5 zicera da daju jedan gol.
Nemam uvid u igru Matica ovog proleca, ali npr Zlatanovic dao vise golova od njega (13, Matic 11, Nikolic 12).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Hotsport piše da je prelazak Medojevića u Zvezdu skoro pa gotova stvar.

http://fudbal.hotsport.rs/2018/05/22/ho ... oj-zvezdi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dragojlo

Post by Dragojlo »

ŠoneVoša wrote:Butasport piše da je Majnc poslao ponudu za Rockova.

Zna li neko detalje?
A ko bre da nam brani onda?? Onaj drugi em je klinac, em je po pokretima isti Kordić! Rockov je za njega Kejlor Navas lično!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ilić je, čini mi se, projektovan za prvog golmana u skorijem periodu. Što se Rockova tiče, njegov ostanak bi u ovom trenutku, čini mi se, bio poguban po njegovu dalju karijeru. Sledeći korak mu je inostranstvo a obzirom da je svoju priliku da izađe iz zapećka sačekao bez nekih oscilacija, zabraniti mu odlazak bi bilo više nego nekorektno od strane kluba, da ne iskoristim neki drugi izraz.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kakav crni ostanak...

Ako stigne dobra ponuda, mora da ide! Sa 23 godine je savrseno vreme da ode. Ilic mi se svidja kako brani, nije los, a pritom je klinac, ima vremena za njega.

Sto se Vukelje tice, spomenut je iz sprdnje, kao i Rdja.
N13

Post by N13 »

Ako se Rockov proda, trebalo bi produziti ugovor sa Perketom... da sledece sezone bude prvi golman, a da Ilic povremeno dobija sansu. Uvek je rizicno mladog golmana tako naglo gurnuti u vatru... dovoljan je jedan kiks i da totalno izgubi samopouzdanje i time mu karijera ode nizbrdo.
U tom slucaju bi i klub i igrac trpeli.
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Turija wrote: A i Mrdja nije mnogo bolji, kao i Skuletic i svo to drustvo, sto im treba 5 zicera da daju jedan gol
Не слажем се за Мрђу! Тај момак је један од најбољих стрелаца у историји клуба. Иако га нема већ 10 година, није се појавио ниједан приближно његових квалитета. Он је последњи наш прави класични центарфор кога се сећам, Абубакар је тада играо по боку, ако се не варам.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

gospodinFKV wrote:Sto se Vukelje tice, spomenut je iz sprdnje, kao i Rdja.
Мрђу заправо нисам споменуо из спрдње. Какав је да је, класичан је шпиц који решава ситуације. По мени сличан њему је Калуђеровић, доста захвалан тип играча на тој позицији. Кад се сетим играча који су обитавали на тој позицији код нас последњих година, Мрђа би за нас био Мирослав Клосе.

Од егзотичних играча, проверити Самира Хаџија који наступа за Фолу Ех ил како се већ то изговара. Бацити око на Рафаела Коеља (Rafael Coelho).
Ако би имали пара да издвојимо - Секоу Олисех (Sekou Oliseh). Може да буде наш Џорџ Веа.
Од старих лица, Степанов без клуба.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Jel realno da je Medojević posetio prostorije zvezde, kako pojedini mediji prenose? Meni teško da poverujem.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Stexman

Post by Stexman »

Nije bitno dal je bio ili ne, vec je bitno sta im je odgovorio! A to cemo saznati valjda uskoro.
Bitnije od svega toga je dal smo mu mi ponudili da se vrati? To mene brine.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Stexman wrote:Bitnije od svega toga je dal smo mu mi ponudili da se vrati? To mene brine.
:!:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Karlsson

Post by Karlsson »

Da boli, boli, ali šta da se radi? Finansijski ne možemo da im pariramo, ambicijama takođe, takmičarski takođe. Nema tu više navijačkih strasti. Suvi profesionalizam.

Da u svemu ovome nema istine javili bi se do sada i Meda i Meleg da demantuju informacije, ali nisu. Isto tako Aleksić i ranije Ivanić su svima stavili do znanja da ne bi imali ništa protiv da pređu u Zvezdu.

Šta mi tu možemo osim da poštedimo sebe i svoje emocije i da gledamo samo u svoje dvorište i da se nadamo da ćemo dovesti najbolje igrače koje sebi možemo da priuštimo?

Meda ako je tako izabrao šta onda da se radi. Ne verujem da će se sa ovakvom formom i sezonom iza sebe nešto naigrati pored Jovičića, Krstičića, pa i Jovančića koji je u životnoj formi, a tu su i Milijaš i Račić. Niti će cigani imati strpljenja i razumevanja za njega kao što bi smo mi imali.

Ako pređe kod cigana verovatno će proći kao i Poletanović - 20ak utakmica u domaćem prvenstvu i rastanak na kraju sezone.

Ali opet on valjda zna šta je najbolje za njega.
fare

Post by fare »

Pa jel ima neko Medu za prijatelja preko face biber... pa neka ga pita.
Post Reply