Vukelji, prema transfermarktu, poslednji klub je iz svedske cetvrte. Sta njemu bi da predje u klub pretrpan napadacima, ja stvarno ne znam. Covek upropastio sebi karijeru...
Da, nemojte se ni saliti sa povratkom Vukelje. Ej, cetvrta svedska liga, sad moze samo u Zabalj.Milan wrote:Koju karijeru?Jedan od igraca koji je dugo ziveo na slavi igara u omladinskoj skoli. Veciti talent, ali bez muda za seniorski fudbal. A bez njih se ne moze biti kvalitetan napadac...
A ko bre da nam brani onda?? Onaj drugi em je klinac, em je po pokretima isti Kordić! Rockov je za njega Kejlor Navas lično!!ŠoneVoša wrote:Butasport piše da je Majnc poslao ponudu za Rockova.
Zna li neko detalje?
Не слажем се за Мрђу! Тај момак је један од најбољих стрелаца у историји клуба. Иако га нема већ 10 година, није се појавио ниједан приближно његових квалитета. Он је последњи наш прави класични центарфор кога се сећам, Абубакар је тада играо по боку, ако се не варам.Turija wrote: A i Mrdja nije mnogo bolji, kao i Skuletic i svo to drustvo, sto im treba 5 zicera da daju jedan gol
Мрђу заправо нисам споменуо из спрдње. Какав је да је, класичан је шпиц који решава ситуације. По мени сличан њему је Калуђеровић, доста захвалан тип играча на тој позицији. Кад се сетим играча који су обитавали на тој позицији код нас последњих година, Мрђа би за нас био Мирослав Клосе.gospodinFKV wrote:Sto se Vukelje tice, spomenut je iz sprdnje, kao i Rdja.
Stexman wrote:Bitnije od svega toga je dal smo mu mi ponudili da se vrati? To mene brine.