Transferi
Re: Transferi
Cigani pljuju sve koje ne mogu da dovedu. A i onog njihovog velikog Vujadina Savica su pljuvali kada je tek dosao.
Butasport pise da je Pericu istekao ugovor i da se saradnja sa njim nece nastaviti. Srecno Pero u nastavku karijere!
Butasport pise da je Pericu istekao ugovor i da se saradnja sa njim nece nastaviti. Srecno Pero u nastavku karijere!
Naravno, ciganjerosi se sad upljuvaše komentarima kojima žele relativizovati celu priču oko Medojevića, a nađe se još i poneki optimista koji tvrdi da će on ipak potpisati
jer zaboga, to je zvezda i ko bi njih odbio.
Bravo i veliki pozdrav za kapitena, uz nadu da neće proći još mnogo vremena dok ga ponovo ne vidimo u našem dresu.
A ovim vrlim novinarima, posebno onima iz BG tzv sportskih medija, poziv da i dalje vrlo revnosno prate naš forum.

Bravo i veliki pozdrav za kapitena, uz nadu da neće proći još mnogo vremena dok ga ponovo ne vidimo u našem dresu.
A ovim vrlim novinarima, posebno onima iz BG tzv sportskih medija, poziv da i dalje vrlo revnosno prate naš forum.

Upravl tako. Ja ne bih objavio to bez njegove dozvole. On je sam hteo da se javi, sto da bi objasnio situaciju sto da ljudi prestanu da ga cimaju i pitaju jedno te isto. Hvala mu zbog toga i i sad je definitivno - Meda je jedan od nas!N13 wrote:Mislim da je Meda zeleo ovo da se pojavi na forumu (cim je na kraju napisao veliki pozdrav za sve navijace).
-
Svaka cast Medi,on zna da nam to puno znaci i bas zbog par takvih momaka i dalje verujemo u Vojvodinu i dolazimo na stadion.Ako Rockova prodajemo trebali smo produziti Perica ,koji je odlican golman,a uz njega da stasava Ilic.Mislim da se i Poletanovic kaje jer je osvedoceni Slaninar,grb Vojvodine u sobi,gradsko dete,prvo sto je ispusio kod njih a pao kod nas,a karijeru nije oziveo,naravno ko ga j....Recimo on je primer za ostale da ne lete na ciganski mig,da sacuvaju malo dostojanstva u teskim trenucima po njih.Rockov,Meda,Ivanic.....jedni od nas.
-
Da li je tacno?
http://www.butasport.rs/fudbal/butaspor ... stio-vosu/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.butasport.rs/fudbal/butaspor ... stio-vosu/" onclick="window.open(this.href);return false;
- gospodinFKV
Uboli su i oni nesto, jbg
Decku je isticao ugovor u junu. Sve najbolje, majstore! Hvala ti za sve, a pogotovo za onaj penal u lavoru, kada si odbranom lansirao kontru za 2:0.

Decku je isticao ugovor u junu. Sve najbolje, majstore! Hvala ti za sve, a pogotovo za onaj penal u lavoru, kada si odbranom lansirao kontru za 2:0.

Perketu svaka čast i mnogo sreće u karijeri.
Sticaj nesrećnih okolnosti mu nije dao da se afirmiše kod nas onako kako je zaslužio.
Pri tome je pokazao neviđeno strpljenje i dobre živce, pa je ćutke podnosio da onoliko dugo bude rezerva pijanoj budaletini i nazovi golmanu Kordiću.
Sticaj nesrećnih okolnosti mu nije dao da se afirmiše kod nas onako kako je zaslužio.
Pri tome je pokazao neviđeno strpljenje i dobre živce, pa je ćutke podnosio da onoliko dugo bude rezerva pijanoj budaletini i nazovi golmanu Kordiću.
Велики, велики жал остаје што нам Перић није био први голман у периоду Лалата. Онај што је тада био међу стативама сада брани за Грбаљ. Касније се појавио Роцков на Перићеву и само његову жалост. Све најбоље му желим, верујем да са његовим квалитетима неће дуго бити без клуба.
Ajde bas da bacimo kosku.Peric kao sto sam rekao ide , Rockov u slucaju ponude odgovarajuce ide. Usmeni dogovor je postignut sa golmanom,u slucaju odlaska Rockova , koji se cesto dovodio u vezu s nama, nasa davnasnja ,nekome zelja ali vecini bas i ne prija.. hahah, pravi forumasi znaju ko je u pitanju
Slazem se sa prethodnim postovima u vezi sa Pericem. Od pocetka sam govorio da je, po meni, on sjajan golman i jako mi je krivo sto je bio zamena onom bolidu kordicu. Sve najbolje u nastavku karijere momcino!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Supic?Danilo wrote:Ajde bas da bacimo kosku.Peric kao sto sam rekao ide , Rockov u slucaju ponude odgovarajuce ide. Usmeni dogovor je postignut sa golmanom,u slucaju odlaska Rockova , koji se cesto dovodio u vezu s nama, nasa davnasnja ,nekome zelja ali vecini bas i ne prija.. hahah, pravi forumasi znaju ko je u pitanju

Ne daj Bože.N13 wrote:Supic?Danilo wrote:Ajde bas da bacimo kosku.Peric kao sto sam rekao ide , Rockov u slucaju ponude odgovarajuce ide. Usmeni dogovor je postignut sa golmanom,u slucaju odlaska Rockova , koji se cesto dovodio u vezu s nama, nasa davnasnja ,nekome zelja ali vecini bas i ne prija.. hahah, pravi forumasi znaju ko je u pitanju
Come on you Reds!
Perke, sve najbolje u daljoj sportskoj karijeri i zivotu.
Iskreno mi je zao sto je tako prosao u Vosi. Lalatovic mu upropastio 2 godine karijere, posle dosao Rockov i onda, zaista, nije mogao na gol.
Jos uvek je mlad golman i mozda se sretnemo sa Pericem u Vosi za koju godinu?
Perke

Medi svaka cast. Nikad nisam ni sumnjao da ce tamo.
Hvala mu, najiskrenije.
Mnogo nam znaci to.
Iskreno mi je zao sto je tako prosao u Vosi. Lalatovic mu upropastio 2 godine karijere, posle dosao Rockov i onda, zaista, nije mogao na gol.
Jos uvek je mlad golman i mozda se sretnemo sa Pericem u Vosi za koju godinu?
Perke

Medi svaka cast. Nikad nisam ni sumnjao da ce tamo.
Hvala mu, najiskrenije.
Mnogo nam znaci to.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Meni Kirovski pada na pamet ali se nadam da nije...Danilo wrote:Ajde bas da bacimo kosku.Peric kao sto sam rekao ide , Rockov u slucaju ponude odgovarajuce ide. Usmeni dogovor je postignut sa golmanom,u slucaju odlaska Rockova , koji se cesto dovodio u vezu s nama, nasa davnasnja ,nekome zelja ali vecini bas i ne prija.. hahah, pravi forumasi znaju ko je u pitanju

A meni braca Kordic odmah dva mesta resavamo
mada kad pogledam kome isticu ugovori padaju mi na pamet i Kahriman i Saranov