Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
CRD FCV

Re: Transferi

Post by CRD FCV »

srkins wrote:Kahriman i Saranov
Кахриман ме дај Боже, био је добар пре 10+ година. Шаранова се сећам колико ме је само нервирао док је био у ОФК, све је бранио. Ако нам је већ потребан голман, Бркић је без клуба, ако је расположен да се врати у муљ звани српски фудбал.

Колико само има имена које би могли да вратимо назад, свима би било милина гледати их поново на Карађорђу. А опет шта нам то вреди кад немамо најобичнији шоп где би се могао узети дрес са именом неког од играча и у ком би се ти исти играчи појавили једном у недељу дана да ставе свој потпис на њега. Ал то је већ друга тема.
Turija

Post by Turija »

Sto se mene tice, ako ode Emil, pun pogodak bi bio povratak Brkica.
Time i da zapocnemo sa trendom povratka nasih vrhunskih igraca u maticni klub.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Ако се врате Качар и Брка, како одузети траку неприкосновеном Антићу? :mrgreen:
Cane

Post by Cane »

Ako postoji i promil šanse da vratimo Brku, odnosno ukoliko on to želi, ne bi se smelo oklevati ni časa.
Danilo

Post by Danilo »

Ako su moji izvori tacni,onda je jedan od gore pobrojanih,imamo pogodak,al nek buta istrazi.
newnowapv

Post by newnowapv »

Danilo wrote:Ako su moji izvori tacni,onda je jedan od gore pobrojanih,imamo pogodak,al nek buta istrazi.
Istrazi? :lol: :lol: Dok ne napises, nece ni "istraziti" :lol:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Danilo wrote:Ako su moji izvori tacni,onda je jedan od gore pobrojanih,imamo pogodak,al nek buta istrazi.
Nestvarno bi bilo da se vrate Supić ili Kahriman... Obzirom na prostor u kojem tražimo, tvom opisu najbolje odgovara Kirovski, za njim na dalekom drugom mestu Šaranov.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Jedan je "neka buta istrazi" kapiten! :mafia:
ŠoneVoša

Post by ŠoneVoša »

Butasport pise da je Gajic blizu...

http://www.butasport.rs/fudbal/butaspor ... vojvodinu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Peric je dobar golman koji zasluzuje da nosi dres Vojvodine.Mozda cak u dosta segmenata i bolji od Emila,ali Emil je em dosta atraktivan i skocan golman (takvog dugo nismo gledali ispred nase mreze),em nas. I to su mu dve velike prednosti u odnosu na Perica. I ako je verovati sajtovima,forumima,pricama,opet pravimo glupost od dva dobra golmana uci cemo u sezonu bez ijednog.
Sto se tice te "buve" oko usmenog dogovra,"gadjam" da je Kirovski iz Cuke!? Mada iskreno iz nase lige trenutno ne vidim niti jednog golmana koji je dostojan naseg dresa,eventualno je Bajic iz Cacka po mom ukusu,sve ostalo suvi prosek.
Image
Danilo

Post by Danilo »

Sta mislite o Veljku Simicu iz Zemuna,decko nas je ovde pokidao.U mladjim kategorijama bio veliki potencijal zvezde,rano otisao napolje,jos je mlad...doduse na toj poziciji imamo Arsu...

Kakav je ovaj Gajic iz Vozdovca ,sto ga buta dovodi kod nas,mada na toj poziciji i nas Trajko je dobro odigrao sezonu,kazu da se smirio

Brka se operisao tako da on tesko moze da se oporavi za ovu sezonu

Levi bek? Hajdin je valjda otpao
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Danilovom opisu najvise odgovara Kirovski. Za neupucene - malo cigance koje je trebalo da nasledi Brkica, pa nas je pljuvao na licnom profilu kad se ekipa povukla s terena u famoznom finalu. Solidan golman i solidan kreten. Dajte Supica... :greenbutt:

Sto se Gajica tice, nema mi nesto smisla ovo dovodjenje, osim ako se Veselinovic ne proda, mada, ni onda, jer je Gajic '92 godiste. Tesko cemo na njemu zaraditi. Takodje, Danilo, ne prizivaj kockara nazad, molim te. Moze da se smiri koliko hoce, taj je sam svoje reci pogazio u par meseci. Takvih imamo na izvoz, ne treba nam jos.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Kakve fix ideje, Kirovski, Trajković, Supić, znači povraća mi se. Nije nam bila dovoljna starleta u napadu čitave sezone. Nemojte se sprdati.
Cane

Post by Cane »

MiSmoFKV! wrote:Kakve fix ideje, Kirovski, Trajković, Supić, znači povraća mi se. Nije nam bila dovoljna starleta u napadu čitave sezone. Nemojte se sprdati.
Baš tako.
Ako ne mogu dovesti nekog normalnog onda neka ne dovode nikoga. Ovo sve što se pominje je blagi užas, pa i onaj mučeni Zoćević je za sve ove fudbalerčina i ljudska veličina na kvadrat.
Jedna od stvari za koje Stolici treba skinuti kapu je ta što se nije saglasio sa dovođenjem ovakvih retardiranih tipova koje smo obično ranije dovodili na tone i posle su nam samo probleme pravili.
Djisa

Post by Djisa »

Cane wrote:
MiSmoFKV! wrote:Kakve fix ideje, Kirovski, Trajković, Supić, znači povraća mi se. Nije nam bila dovoljna starleta u napadu čitave sezone. Nemojte se sprdati.
Baš tako.
Ako ne mogu dovesti nekog normalnog onda neka ne dovode nikoga. Ovo sve što se pominje je blagi užas, pa i onaj mučeni Zoćević je za sve ove fudbalerčina i ljudska veličina na kvadrat.
Jedna od stvari za koje Stolici treba skinuti kapu je ta što se nije saglasio sa dovođenjem ovakvih retardiranih tipova koje smo obično ranije dovodili na tone i posle su nam samo probleme pravili.
Da i koji nije hteo nijednog napadaca koje smo mogli dovesti, nego je izvoljevao i mi ostali sa onim nesrecnikom u napadu, a onda je doveo onog nesrecnika od 30 godina za zadnjeg veznog.......... Nemojte izvlaciti stvari iz konteksta. Bolje da je doveo Supica nego sto je ostavio starletu.
Kup je nas!
Post Reply