Liga Evrope - sezona 2013/14

Chana

Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, četvrtak 20:30h

Post by Chana »

N13 wrote:Pojavio se u novinama sastav:
VOJVODINA: Delač, Vulićević, Đurić, Trajković, Leković, Radoja, Alivodić, Poletanović, Vranješ, Škuletić, Kaluđerović

Sad otkud im taj info, ne znam, ali mi se ne svidja i nadam se da nije tacno. Guranje Skuletica na krilo je jednako igranju sa igracem manje.
Simon i Mijat mogu na to mesto. Jedno poluvreme jedan, drugo poluvreme drugi i sve super. U napadu mogu Skuletic i Kaludjerovic da se menjaju.
Ne verujem u varijantu da će i Škule i Kaluđer biti u prvih 11.

Pre verujem da će mali Mijat igrati od prve minute, kao iznenađenje, iako velikih iznenađenja teško može da bude...

Kako god, imam veru u momke, a još više u taktiku Nikolića i njegovu pripremu utakmice, jer se drugačije "Voždovac" ne bi ni desio :!:

Iako sumnjam da ću spavati noćas, odoh da pokušam...
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ja verujem u ekipu,verujem u trenera.Nemam se sta praviti pametan,samo cu im pozeleti srecu i nadam se da ce pobediti,pa jos ako moze i bez primljenog gola,gde bi bio kraj nasoj sreci. A Skuntelaru bih samo porucio: ILI JESI ILI NISI!!!
Image
Helm

Post by Helm »

Ja bih samo primetio jednu stvar koja ce svakako biti od znacaja danas. Doci ce gomila sveta koja dolazi na stadion jednom u dve godine, ili ne dolazi uopste. Kako su ulaznice numerisane, oko toga ce se dizati velika frka i svi padobranci ce kukati da hoce svoja mesta kad dodju pet minuta pre pocetka utakmice, i podizati mene i ostale koji smo dosli sat vremena ranije. Posto je ljudima ocigledno problem da shvate kako stadion i pozoriste nisu ista stvar ne bi bilo lose da se svi ukljucimo u rasprave koje se desavaju u okolini kako bismo izbegli potencijalne ozbiljnije sukobe. Mene sasvim sigurno nece niko pomeriti sa odlicnog mesta koje planiram da zauzmem najkasnije 60 minuta pre pocetka i ako treba branicu ga fizicki po cenu da me privedu. Siguran sam i da mnogi razmisljaju poput mene tako da eventualne neprijatnosti treba sprecavati glasom vecine.
Milan

Post by Milan »

Takvih je slucajeva bilo protiv Rapida, pa se uglavnom sve svodilo na to cija je moc ubedjivanja jaca... :devil:
POŠTO OBRAZ ???!!!
N13

Post by N13 »

Helm wrote:Ja bih samo primetio jednu stvar koja ce svakako biti od znacaja danas. Doci ce gomila sveta koja dolazi na stadion jednom u dve godine, ili ne dolazi uopste. Kako su ulaznice numerisane, oko toga ce se dizati velika frka i svi padobranci ce kukati da hoce svoja mesta kad dodju pet minuta pre pocetka utakmice, i podizati mene i ostale koji smo dosli sat vremena ranije. Posto je ljudima ocigledno problem da shvate kako stadion i pozoriste nisu ista stvar ne bi bilo lose da se svi ukljucimo u rasprave koje se desavaju u okolini kako bismo izbegli potencijalne ozbiljnije sukobe. Mene sasvim sigurno nece niko pomeriti sa odlicnog mesta koje planiram da zauzmem najkasnije 60 minuta pre pocetka i ako treba branicu ga fizicki po cenu da me privedu. Siguran sam i da mnogi razmisljaju poput mene tako da eventualne neprijatnosti treba sprecavati glasom vecine.
+1!
Mrzim to, dodje veca utakmicu, odma se nadju ljudi koje mrzi da dodju da gledaju zagrevanje pa dodju bas po najvecoj guzvi i kao da dizu. A 80% stadiona nece sedeti na svom mestu... sad treba svi da se dizu zbog budale koja dodje 5 min pred utakmicu? Pa ne pada mi na pamet. Idem na mesto na koje redovno sedim, dolazim sat i po pre utakmice, pa da vidim ko ce da me pomeri. Na severozapadu ne bude toliko problema, mada ova pometnja oko cena na bokovima i centralnom delu moze napraviti svasta... ako se na severozapadu nadju ljudi iz pozorista koje mrzi da odvoji 200 din vise, moze nastati haos tamo... U svakom slucaju najbitnije je da mi pobedimo, po mogucnosti bez primljenog gola... na tribinama cemo se snaci vec nekako.
Divlji Zapad

Post by Divlji Zapad »

Helm wrote:Ja bih samo primetio jednu stvar koja ce svakako biti od znacaja danas. Doci ce gomila sveta koja dolazi na stadion jednom u dve godine, ili ne dolazi uopste. Kako su ulaznice numerisane, oko toga ce se dizati velika frka i svi padobranci ce kukati da hoce svoja mesta kad dodju pet minuta pre pocetka utakmice, i podizati mene i ostale koji smo dosli sat vremena ranije. Posto je ljudima ocigledno problem da shvate kako stadion i pozoriste nisu ista stvar ne bi bilo lose da se svi ukljucimo u rasprave koje se desavaju u okolini kako bismo izbegli potencijalne ozbiljnije sukobe. Mene sasvim sigurno nece niko pomeriti sa odlicnog mesta koje planiram da zauzmem najkasnije 60 minuta pre pocetka i ako treba branicu ga fizicki po cenu da me privedu. Siguran sam i da mnogi razmisljaju poput mene tako da eventualne neprijatnosti treba sprecavati glasom vecine.
+1
Marcello

Post by Marcello »

Divlji Zapad wrote:
+1
Jbt. mene je protiv D.Srema podigao Laslo Lerinc :frown:

Samo iz poštovanja prema legendi sam ustao - potencijalni indijanac će, večeras, da ima problema. Ionako mi je adrenalin, već par dana na gornjoj granici... :mrgreen:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Zna li neko kakava je situacija sa kartama? Ima li ih još i koliko je prodato Severa?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

koliko god ovaj dvomec bio vazniji od onog sa Bursom,moram priznati da mi ipak nema toliku draz,cak mislim da i ako prodjemo kroz istoriju ce se vise pamtiti dvomec s Bursom. u ovom trenutku mi nekako pomalo zao sto ipak nije bila Fiorentina recimo.Ali ajd,pomolimo se da nam Fiorentina i slicni dodju u grupnom delu. Posto Serifi malo,malo pa spakuju nekome i 5 komada,voleo bih da danas ostvarimo rezultat koji ce nas drzati budnim i u revansu,a ne neki s kojim bi u revans otisli opusteni
Image
Mare

Post by Mare »

Karata za zapad više nema, direktna informacija sa blagajne! Ostalo je još nešto malo istoka i sever.
shecky

Post by shecky »

I ja bas hteo o tim kartama .. meni stoji 2 red itd itd .. ako to znaci da je to samo dno tribine ,ne pada mi na pamet da tu sedim.. cak sta vise ja uvek stojim :)
Mada kontam da ce morati da se sedi .. nikad nije frka kad stadion nije pun , ali kad jeste onda se nekako sve strozije gleda,da ne bi bilo prigovora od strane delegata.
Ipak nije ov TSL.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ajoooooj kako me presece sad u grudima..... uuuuuuh.... noge su mi se odsekle... ju,ju,ju....
pogledajte nam levo krilo i sve ce vam biti jasno.... uh...

Image

Malo im je sto nas stave na 6.stranu u sportskim novinama,jos se i sprdaju :frown:
Image
laki

Post by laki »

Danas je sigurno samo jedno: Ni na jednoj tribini sedenja nece biti!

Adrenalin je dostigao tacku kljucanja! Bensedini su spremni! Grlo je spremno! Mozak je iskljucen za sve osim za Vosu! VIDIMO SE U DOMU VOJSKE!
Image
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

shecky wrote:I ja bas hteo o tim kartama .. meni stoji 2 red itd itd .. ako to znaci da je to samo dno tribine ,ne pada mi na pamet da tu sedim.. cak sta vise ja uvek stojim :)
Mada kontam da ce morati da se sedi .. nikad nije frka kad stadion nije pun , ali kad jeste onda se nekako sve strozije gleda,da ne bi bilo prigovora od strane delegata.
Ipak nije ov TSL.
Sjebali su manje, siromašnije klubove. Mesto da imaš pun stadion ljudi koji stoje i navijaju, što je prava prednost domaćeg terena, oni te teraju da sediš?!? Bez tih stolica, kapacitet stadiona bi bio duplo veći, sigurno. Evropa....
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

shecky wrote:I ja bas hteo o tim kartama .. meni stoji 2 red itd itd .. ako to znaci da je to samo dno tribine ,ne pada mi na pamet da tu sedim.. cak sta vise ja uvek stojim :)
Ipak nije ov TSL.
Daj leba vam nemoj neko na istoku da je sedeo! Ima da stanem u prvi red, nema sanse da sednem, a samim tim ima svi iza mene da stoje :mrgreen: Dajte da veceras napravimo atmosferu kakvu zasluzuje ovaj dogadjaj!
Locked