Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Tony Starks

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Tony Starks »

Evo šta je forumaš Pripadnik sa NS Build foruma napisao, a očigledno je upućen i razume se u problematiku:
Pripadnik wrote:U toku su radovi u unutrašnjosti, koja je u ovom momentu i najvažnija.
Prema mojim saznanjima radi se već i na nabavci nameštaja...
Otvoren je prolaz odnosno stepenište za novu tribinu sa istočne strane i ostaje samo jedan problem a to je, kao što sam i pretpostavljao, wc zapadne tribine. To je ono što je ostalo od kuće do zapada. Možda i postoji plan ali ja ne znam... u suštini jedino je moguće izmeštanje tog wc-a.
mrnjavi wrote:Kakva je tvoja procena, moze li da bude gotovo do Serifa?
Pripadnik wrote:Unutra verujem da može a to je ono što je bitno u ovom momentu.
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Ta mapa koju je N13 postavio nema veze sa pameću jer nisu ubeleženi recimo Dablin, Brisel sa modernim stadionima, zatim Marsej, Valensija, pa Prag koji ima najveći stadion u Evropi, mislim da čak i stadion u Skoplju pripada bar četvrtoj kategoriji i još mnogi drugi.

Ne treba se zavaravati, mnogo toga ne valja na našem stadionu, zaboravljamo i istočnu tribinu, a ako eventualno UEFA ove sezone i progleda kroz prste, više neće jer koliko znam ovo je poslednja sezona da su donekle tolerantni što se toga tiče.
Milan

Post by Milan »

Rijeka je u ovim kvalifikacijama igrala protiv nekog amaterskog Velškog kluba Prestatyn Town i znam da sam u Hr Sportskim novostima citao reportazu gde novinar prica upravo o problemima sa stadionima pojedinih zemalja, a da su ovi bez problema igrali Evropu na nekoj livadi koja ne zadovoljava ni uslove nasih podrucnih liga.

Poenta price je da i po ovom pitanju UEFA primenjuje dvostruke arsine. Koliko je savez jak i koliki mu je uticaj, toliko stadion mora da zadovolji te cuvene norme. Nas ocigledno mogu da jebu za svaku sitnicu, dok neki mogu da igraju po stadionima tipa Zeleznicara sa Detelinare bez ikakvih problema...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Mislim da su recimo tolerantniji prema klubovima sa Islanda i Farskih ostrva zbog specifičnih uslova koji tamo vladaju i prema još nekima iz mini-državica, ali svakako postoje dvostruki aršini u to nema sumnje.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Plavim Dunavom wrote:Mislim da su recimo tolerantniji prema klubovima sa Islanda i Farskih ostrva zbog specifičnih uslova koji tamo vladaju i prema još nekima iz mini-državica, ali svakako postoje dvostruki aršini u to nema sumnje.
Ali te manje državice i njihovi klubovi ionako nikad ne igraju grupne faze ni u LŠ ni u LE. Nego, spominjalo se svlačionice, prilazi, wc-i, a parkinzi? Pa mi nemamo ni odgovarajući parking kod stadiona, ali izgleda da je to manje važno...
Io odio Belgrado
Passazir

Post by Passazir »

Red Marquis wrote:
Plavim Dunavom wrote:Mislim da su recimo tolerantniji prema klubovima sa Islanda i Farskih ostrva zbog specifičnih uslova koji tamo vladaju i prema još nekima iz mini-državica, ali svakako postoje dvostruki aršini u to nema sumnje.
Ali te manje državice i njihovi klubovi ionako nikad ne igraju grupne faze ni u LŠ ni u LE. Nego, spominjalo se svlačionice, prilazi, wc-i, a parkinzi? Pa mi nemamo ni odgovarajući parking kod stadiona, ali izgleda da je to manje važno...
Nekoliko kanti farbe za puteve i od platoa ispred Spensa postaje "UEFA friendly" parking
Budi VOJVODJANIN navijaj za Vojvodinu
fare

Post by fare »

LJudi dajte neku informaciju,sliku sta se desava sa renoviranjem stadiona ? :D .
borrissey

Post by borrissey »

Upravo sam prošao pored stadiona i ušao tamo na taj famozni jugoistok koji je bio otvoren. Ili ja nešto ne gledam dobro, ili ti radovi teku jako sporo. Doduše, zaista je bilo nekih 20ak radnika koji svašta nešto petljaju po toj tribini, ali daleko mi to deluje od završetka... Rok je 19-ti, ali sumnjam da to može biti gotovo to tad. AKo neko ima insajderske informacije nek se javi!
Владика
Administrator

Post by Владика »

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iOrQQ3LYsM[/video]
Канда је рачуница јасна, ако прођемо даље, добићемо и по уефиним стандардима ваљан стадион?
N13

Post by N13 »

Slike iznutra

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ciji su to dresovi na zidovima, ako dobro vidim Boske, Goja, Despot i ko jos?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Firmson89

Post by Firmson89 »

Image

Тројица наведених и Тадић, колико видим.
shecky

Post by shecky »

N13 ,svaka ti cast na slikama!! :)

Izgleda sasvim fino iznutra , cak sam i iznenadjen da vec ima i namestaja ,eto cak i "slika" ima :)
Jeste da malo deluje skuceno sve to.. nadam se ,posto verovatno i tu ima nekog UEFA filozofiranja koliko sta veliko treba da bude ,da nece naci neku dlaku u jajetu.

Na zadnjoj se cak vidi i da se donji nedo staroj juga radi ,tako da ce sa spolja gledano u cetvrtak sve izgledati kao da je gotovo ,ko zna... mozda i stolice budu montirali do tad.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

@Firmson89 - hvala!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
laki

Post by laki »

Klip sam pogledao pre slika i isekao sam se kad sam cuo da inspekcija dolazi u sredu, a onda sam video slike i pozitivno sam iznenadjen. Nadam se zaista da ce sve biti kako treba sto se tice stadiona i da cemo odvaliti Serife od zivota i uci u LE kao jedni od favorita za osvajanje tog takmicenja! :mrgreen:
Image
Post Reply