[video]http://www.youtube.com/watch?v=wH2xUqZYPDo[/video]
Šta bi s tim njegovim "gotovim" transferom u Fener?

Srećno, KrasoKrasić četiri godine u Fenerbahčeu
Potencijalni reprezentativac Srbije Miloš Krasić potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom.
Dosadašnji fudbaler Juventusa posle dve sezone napustio je Torino i tokom petka bi trebalo da se pojavi u Istanbulu, objavljeno je na sajtu jednog od najvećih turskih klubova.
Zvanična vrednost transfera nije poznata, ali mediji u Turskoj spekulišu cifrom od sedam miliona evra, a prema istom izvoru nekadašnji fudbaler Vojvodine i moskovskog CSKA godišnje će inkasirati 2.3 miliona evra.
Zašto kažeš "naš", kad misliš na...budababa wrote:P.S. Koliki je naš deo?
budababa wrote:Srećno, Kraso
Kapiten wrote:Bivši napadač Vojvodine Brana Ilić (27) na pragu je potpisivanja ugovora sa novim grčkim prvoligašem Janjinom. On je 2010. godine stigao u Vojvodinu iz Partizana, da bi se pre šest meseci preselio u kazahstanski Aktobe, sa kojim je raskinuo ugovor.
- Trenirao sam sa novim saigračima i sve sam dogovorio sa ljudima iz kluba. Na kratko ću ponovo u Srbiju, a od utorka sam definitivno stanovnik Janjine – izjavio je Ilić za Sportski žurnal.
Inače, Janjina se nalazi u grčkom regionu Epir, tik uz granicu sa Albanijom.
Mati mila, ima sredina gde i metro-Mario može da postane legenda...johnny wrote:Nikog nije ostavljao ravnodusnim... evo ga na Tajlandu(???)
http://www.youtube.com/watch?v=2HWbnqUJH38" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
Stadion,teren, publika...deluje impresivno!
Mondo wrote:Krasić se vratio u Moskvu
Ponovo će Miloš Krasić, nekadašnji igrač moskovskog CSKA, igrati na Lužnjikiju, ali sada braneći boje istanbulskog Fenerbahčea. Turski klub će u utorak odmeriti snage sa Spartakom u prvom meču plejof runde Lige šampiona.
Krasić je u leto 2004. stigao među "armejce", a tokom pet sezona osvojio je dve titule prvaka Rusije (2005, 2006), četiri nacionalna Kupa (2005, 2006, 2007, 2009) i tri Superkupa (2006, 2007, 2009.)
Ekspedicija turskog kluba doputovala je u rusku prestonicu, a među 22 putnika su i dva najveća ovosezonska pojačanja Fenera, Srbin Miloš Krasić i Holanđanin Dirk Kajt.
Naš internacionalac debitovao je za Fenerbahče u Superkupu Turske, a uskoro ga očekuje i prvi evropski meč.
Krasić je iz CKSA otišao u Juventus, sa "torinezima" se rastao početkom avgusta i preselio se u Istanbul. Dobro se snašao u Turskoj, kaže da je savete o novom klubu tražio na pravim adresama.
"Pre dolaska u Fenerbahče razgovarao sam o tome sa Matejom Kežmanom i Nikolom Lazetićem. Kežman mi je rekao da je Fenerbahče ogroman klub sa fantastičnom atmosferom, dok je Lazetić poručio da mu nigde nije bilo dobrao kao u Istanbulu", rekao je Krasić koji je i ranije imao ponude turskog kuba ali je želeo da ostane u Italiji:
"Znao sam i pre dve godine da je Fenerbahče veliki kao Juventus, a sada sam srećan što sam došao ovde", dodao je Krasić.
Mondo wrote:Mudrinski ide u Norvešku?
Jagodina je u prošloj sezoni ostvarila fantastične rezultate. Zbog toga su evropski klubovi pokazali veliko interesovanje za pojedine igrače, pa su tokom letnjeg pauze tim napustili Miloš Krstić (otišao u švajcarski Tun), Saša Marjanović (potpisao za Šerif), dok se najbolji golman Superlige Marko Šimić preselio u Iran.
Imali su Jagodinci još nekoliko dobrih ponuda iz inostranstva, ali je rukovodstvo kluba želelo da sačuva tim za novu sezonu.
Ipak, to neće biti lako jer je Ognjen Mudrinski, član mlade reprezentacije Srbije, već duže vreme na meti klubova iz Turske, Poljske, Ukrajine i Norveške.
Najkonkretniji su Norvežani koji su u pregovorima sa čelnicima Jagodine.
"Prelazni rok još traje. Još uvek razgovaramo sa Norvežanima. Radi se o klubu iz vrha norveškog fudbala i ako sve tri strane budu zadovoljne može doći do transfera. Po svaku cenu sigurno nećemo prodavati Mudrinskog", izjavio je predsednik kluba Goran Milanović.
blic wrote:AEL se hrabro suprotstavio Anderlehtu, za koji je igrao Milan Jovanović do 74. minuta, kada je zamenjen.
Međutim, dok je išao ka klupi, srpski napadač je šutnuo flašicu vode, pa je zaradio drugi žuti karton i put u svlačionicu, koji mu je pokazao glavni sudija meča Milorad Mažić.
Kiprani su poveli preko Žuniora u 34. minutu, da bi Mbokani izjednačio u 62. a deset mintua kasnije prednost domaćinu je opet doneo Migel za konačnih 2:1.