Liga Evrope - sezona 2013/14
Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, četvrtak 20:30h
Ljudi, 'ajde malo da se uozbiljimo i da razmislimo svi pre nego što ispišemo nešto ovde. Prosto ne verujem na šta se svodi tema, hoću sedeti ili neću sedeti, da li ću imati neprijatnosti na stadionu, hoću li na putu do stadiona sedeti u busu ili stajati, da li da pređem van pešačkog prelaza ako budem baš jako žurio na stadion... Jel' isplanirao već neko u kojem će minutu kog poluvremena otići do WCa, da li pred kraj poluvremena, kada je manja gužva ili možda...? Dođite na utakmicu, odgledajte fudbal, šta iskrsne rešavaće se na licu mesta, posle pišite o utakmici i to je to. Ne služi ova tema za kukanje jer vam je redar uzeo upaljač koji ste dobili od devojke za rođendan ili što je ispred vas sedeo košarkaški centar pa niste videli pola utakmice. Još kad krenu ljudi da se nastavljaju, pa petnaest postova o svim varijacijama nekog minornog problema... Niste valjda prvi put na stadionu, pa da idete u situaciju u kojoj nikada niste bili.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
To brate, tako je! Kakvo sedenje i grickanje semenki, ludnica mora da bude, moramo im dati vetar u leđa. Biće ovo teška, teška utakmica, bez mnogo prilika za gol, tvrd meč sigurno, pogotovo što postoji i revanš. Ekipi podrška i ako na terenu to ne bude sve išlo kako treba, jer tad kad im je najteže treba ih podignuti.Neizlecivi wrote:
Daj leba vam nemoj neko na istoku da je sedeo! Ima da stanem u prvi red, nema sanse da sednem, a samim tim ima svi iza mene da stojeDajte da veceras napravimo atmosferu kakvu zasluzuje ovaj dogadjaj!
Obraćanje drugom Forumašu na ovom nivou nije dozvoljeno!!!
Administracija
Administracija
Navijam Za Vošu i idem na utaknice jedno 35 godina. Zastavu u ruke i na stadion. Malo je bilo lepih trenutaka. Titula 89-te, intertoto kup... baš malo. Čak je i povratak u prvu ligu je bio sa gorkim ukusom nameštanja rezultata. Mnogo puta smo se nadali, obećavali su pa ništa. Razočarenja se sva ne mogu ni nabrojiti koliko ih je bilo.
A danas konačno sanjamo dugo očekivani san. Liga evrope pred vratima. Tako blizu a tako daleko.
Neznam šta bi dao da se samo mi plasiramo u evropu. Da konačno jednom informacija na TVBG bude prvo o Voši pa o blizancima. Ili se varam. Nema veze, samo da se plasiramo. Danas prvo poluvreme. Pamet u glavu-šerifi su to! Živeli!
A danas konačno sanjamo dugo očekivani san. Liga evrope pred vratima. Tako blizu a tako daleko.
Neznam šta bi dao da se samo mi plasiramo u evropu. Da konačno jednom informacija na TVBG bude prvo o Voši pa o blizancima. Ili se varam. Nema veze, samo da se plasiramo. Danas prvo poluvreme. Pamet u glavu-šerifi su to! Živeli!
Vojvodina, jedna jedina!
- vosa do groba
Forumas Chana je postavio Nikolicu pitanje u vezi Gacinovica i Milinkovica i slusajuci sada njegov odgovor, da se zakljuciti da danas mali Mijat dobija sansu od prvog minuta.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Ne bih da unosim nemir ali sinoc sam imao nocnu moru...
Sanjam da sam nekim slucajem prespavao utakmicu, budim se i otvaram livescore
kad ono 1:4 ..daleko bilo
Malo o Sheriffu... Daleko slabija ekipa od one koja je znala remizirati u Francuskoj
protiv Marseillea. Navodno im se budzet svake godine smanjuje, i postoji realna sansa
da za par godina taj isti Sheriff postane prosecan moldavski klub.
Gledao sam ih protiv Dinama (1:0 u ZG). Sheriff je parkirao autobus, branili su se kao
nadrogirani i pravo je cudo kako ih Dinamo nije demolirao tu prvu utakmicu.
Odbrana im je prosek, u veznom redu su jaki, ocekujem masu kratkih pasova, duplih pasova...
Napad im je ocaj.
Ne verujem da ce se otvoriti od samog pocetka. Verovatno ce loptu prepustiti nama i onda
vrebati na kontre i polukontre. Ako rano povedemo onda postoji realna sansa da ih dotucemo.
Ekipa im je sastavljena iskljucivo od stranaca, tesko je to sve ukomponovati i verujem da smo
homogenija ekipa od njih.
Optimista sam, sada je pred nama slabija ekipa od Burse ali daleko od toga da smo izrazeni
favoriti i bilo kakvi favoriti. Ja bih rekao da je 50-50
p.s. pre dve sezone (cini mi se) izbacio ih je sarajevski Zeljeznicar. Tadasnji Sheriff je bio jaci
od sadasnjeg. Pa ako su mogli momci sa Grbavice (one sarajevske), onda mozemo i mi
Sanjam da sam nekim slucajem prespavao utakmicu, budim se i otvaram livescore
kad ono 1:4 ..daleko bilo
Malo o Sheriffu... Daleko slabija ekipa od one koja je znala remizirati u Francuskoj
protiv Marseillea. Navodno im se budzet svake godine smanjuje, i postoji realna sansa
da za par godina taj isti Sheriff postane prosecan moldavski klub.
Gledao sam ih protiv Dinama (1:0 u ZG). Sheriff je parkirao autobus, branili su se kao
nadrogirani i pravo je cudo kako ih Dinamo nije demolirao tu prvu utakmicu.
Odbrana im je prosek, u veznom redu su jaki, ocekujem masu kratkih pasova, duplih pasova...
Napad im je ocaj.
Ne verujem da ce se otvoriti od samog pocetka. Verovatno ce loptu prepustiti nama i onda
vrebati na kontre i polukontre. Ako rano povedemo onda postoji realna sansa da ih dotucemo.
Ekipa im je sastavljena iskljucivo od stranaca, tesko je to sve ukomponovati i verujem da smo
homogenija ekipa od njih.
Optimista sam, sada je pred nama slabija ekipa od Burse ali daleko od toga da smo izrazeni
favoriti i bilo kakvi favoriti. Ja bih rekao da je 50-50
p.s. pre dve sezone (cini mi se) izbacio ih je sarajevski Zeljeznicar. Tadasnji Sheriff je bio jaci
od sadasnjeg. Pa ako su mogli momci sa Grbavice (one sarajevske), onda mozemo i mi

Šerifi šetaju Futoškim parkom
,ali ima i naših crvenih
.

Biće mnogo toga jasnije večeras još nakon prvog poluvremena. Verujem da smo bolja ekipa od njih i siguran sam da će u početku zaigrati bunker. Mene zabrinjava naša neefikasnost protiv istog. Po nekom idealnom scenariju trebali bi da ih načnemo još na startu, u prvih 20 minuta, neki gol glavom (Trajković) nakon prekida, kornera itd. Ipak večeras je najbitnije da naša mreža ostane netaknuta, da ne ganjamo rezultat u drugoj utakmici.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
neka momci veceras igraju samo hrabro... muski!!
pa nakon utakmice da se peva jos dugo, dugo u noc
pa nakon utakmice da se peva jos dugo, dugo u noc

Ili sa stitom, ili na njemu!

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
Stavio sam na tiket X-1
luvannor90 se vise od godinu dana nije javljao na nas forum. Steta, inace bi mogao na pm da nam baci sta to muti Serifov trener protiv nas 

UPRAVA NAPOLJE!!!
Ljudi,nismo ni slutili da će nam se posle onog “istorijskog“ prokletog osmog maja već u roku od tri meseca dogoditi “još istorijskiji“22.avgust...večeras konačno da se vidi da li smo zaista rođeni gubitnici ili ipak samo neopevani baksuzi.....I na terenu i na tribinama SVI K'O JEDAN!!....
Obzirom da ni sa Bursom nismo imali dobar rezultat nakon prve tekme, ne bih pre ove utakmice pravio "biti ili ne biti" situaciju. Naravno da se svi nadamo pozitivnom ishodu veceras, ali ne treba se bacati u ocaj ni ako ne bude kako smo prizeljkivali. To cemo moci 29.
Pu pu pu

POŠTO OBRAZ ???!!!
pa posto smo se udruzili sa jedinim klubom koji je veci baksuz od nas(benfika) mislim da se nadamo da cemo zajedno oterati mracne sile iz nasih klubova
a sto se tice karadjordja malo sam se raspitao kod lika koji radi tamo ,kaze nisu bas sve lepo uradili morace se posle utakmice krpiti dosta ali nista ne prokisnjava ...