Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Stexman

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by Stexman »

Ali ja ne znam odakle prica da su Italijani nezainteresovani za Euro Ligu? Pa ne mogu im svi klubovi igrati LS.
Ovaj Sasuolo sigurno nije ne zainteresovan. A nije bila ni Sampdoria nezainteresovana.
Jednostavno smo ih uhvatili na foru, rano im dali gol, oni verujem bili ubedjeni da im necemo ni sutnuti na isti se pogubili, mi im dali jos 3 i to je to.
Kakva crna nezainteresovanost. Imali smo malo i srece, svaka lopta nam ulazila u gol.

Ali od svih mogucih ekipa cigani su dobili najmanje atraktivnu, ali ne i najslabiju.
Sima Strahota

Post by Sima Strahota »

gospodinFKV wrote:Navijaci blizanaca sto se javljaju u komentarima na domacim portalima su vrsta za posmatranje. Krv ti isusovu kakva je to psihijatrija...

Najjace je kad krenu da se prepucavaju oko dugova - ''mi ne dugujemo 60 miliona, nego 45, a i sta vi javljate, dugujete 30...'', i ni jedni ni drugi ne kontaju koliko je to zapravo uzasno :dance2: PSI HI JA TRI JA
Subota: "Ja sam inače veliki navijač Partizana, ali navijam i za Vošu...svaka čast za prolaz, puno mi je srce, vi ste pravi srpski klub i ponos, a ne oni, legija stranaca..."
Nedelja: ".......pola Mađar pola Ustaša!!!"

:mrgreen:
Marcello

Post by Marcello »

O njima treba poseban topic otvoriti, toliko je sjajnog materijala. Plus, pomogli bismo nekom doktorantu medicine ili psihologije, da se slobodno posluži i napravi disertaciju o nekim zdravo teškim poremećajima. :mrgreen:

Inače, sinoć sam malo pogledao kvote, naiđoh negde da je u nedelju kvota na crne 1,5 a na nas 5,5. Čak i kladionice igraju na nji'ovu boles'!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

"Osamsto je kilometara između Ragrada i Beograda. Velika je i razlika između plata i klase igrača Ludogoreca i Crvene zvezde. "Orlovi" su ispred 27-strukog šampiona Srbije. Drastično su povećali finansijske mogućnosti, imaju bolje igrače, organizaciju... Jednu stvar Zvezda prevazilazi, privlači milione ljudi, klub je koji ima mesto u večnosti. To je nešto što Ludogorec ne može kupiti, izgraditi ili stvoriti. To je magija i harizma Zvezde kao kluba. Šta god da se uradi u Razgradu, nikad neće biti bar malo te magije, koju imaju crveno-beli. Ta zarazna iskra koja gori u fanovima, tera ih da luduju na tribinama i prate klub svuda, prevazilazi granice zdravog razuma. Strast, emocija i neopisiva ljubav. To je Zvezda"
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Bagdad, jbt, sad sam doruckovao, brate, koji ku*ac.... :pegla:
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Hteli ste psihijatriju, eto vrhunca psihijatrije.

Ostavili su to, paćenici, kao komentar nakon one večeri na nekom od portala a ja kao V.S.Karadzić zapisao i preneo tu "narodnu umotvorinu" :mrgreen:
severozapad

Post by severozapad »

Iako ih i sam veoma iskreno ne volem i nipodaštavam u svakom razogovoru o domaćem fudbalu, otkud sad crni i crveni i na ovoj temi.

Ajde ako već hoćete da se nasladjujemo njihovom bolešću, ako već nemate dovoljno u svom svakodnevnom okruženju, medijima..da se onda to makar koncetriše u onu temu Kriminal u srpskom fudbalu. Nemojte da nam tu mile po svim temama. Hvala unapred.
salefkv

Post by salefkv »

http://www.fkvojvodina.rs/2016/08/insta ... -navijace/

Ne znam koja tema je odgovarajuca za ovo, ali super stvar, zanimljiv podatak da je na utakmici sa partizanima najvise pretrcao Micic, 11562 metara. Jedva cekam Maksine rezultate :)
Stexman

Post by Stexman »

Zanivljivo je i da su crni imali duplo vise kompletiranih pasova od nas, skoro 150 vise!
Meni je to neverovatan podatak. Nas najbolji igrac Meleg imao samo 50% uspesnosti u pasovima.
To pod hitno mora da se popravi, i onda, sa ovakvim pristupom igri mi necemo imati koga da se plasimo!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

http://ba.n1info.com/a109958/Sport-Klub ... EFA-e.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Navijački mentalitet. Već dugo vremena nepoznat pojam velikoj većini navijača Vojvodine.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
recni galeb

Post by recni galeb »

nije problem samo u mentalitetu ima necega i u novcaniku, nas sve zajedno da istreses ne bi nasao tih 8000 € ni narednih pet utakmica... :(
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Plus je to Seltik. Seltik ima kredit da to radi i salje poruke. Mali klubovi iz jos manjih zemalja nemaju, pogotovo srpski koji imaju vec izgradjenu ''reputaciju'' zahvaljujuci blizanackom sljamu.

Pa je l' su Firmu onomad kaznili za dva ukrstena cekica kao ''fasisticki simbol'' protiv Vaduza, ako se ne varam...

Naravno, podrzavam akciju! Svaka im cast!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

gospodinFKV wrote:Pa je l' su Firmu onomad kaznili za dva ukrstena cekica kao ''fasisticki simbol'' protiv Vaduza, ako se ne varam...
RFNS - "Rasizam, fasizam, Nacional-Socijalizam" :frown:

I onda pok. Rabren cutke plati kaznu, bez ikakve ulozene zalbe, jer "nema smisla zaliti se"... :rage:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Da, da, znam da je bila zastava neka problem u svakom slucaju :cheers:

Zesca glupost.
playmaker

Post by playmaker »

Post Reply