Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
mihailov

Re: Gde su, šta rade...?

Post by mihailov »

Boba odlučio pobednika u Kuli...
Napred Voso!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Tadic svojim golom doneo novu pobedu Twenteu.

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... QPQn8OZa78[/video]
Vojvodina2012

Post by Vojvodina2012 »

Pitanje u vezi pokojnog Zorana Mijucica Mijuce posto je njegov prekid karijere dosta intrigantan gde se kreira lazna prica kako je bio notorni alkolohlicar. Da li je istina da mu je Ljupko Petrovic upropastio karijeru terajuci ga da trenira do krajnjih granica i non stop mu govoreci da je prespor i da mora da smrsa kako bi igrao u prvih 11 sto se kasnije odrazilo na njegovo zdravlje?

Zbog cega je izigran i zaboravljen od fudbalskog kluba?
budababa

Post by budababa »

B92 wrote:Mrđa: Povrede su prošlost

Srpski fudbaler Dragan Mrđa zbog povrede na terenu nije bio već nekoliko meseci, a pred sam njegov povratak došlo je do promene na klupi Siona.

Pjer Andre Širman je postao novi trener Siona, pošto je tim posle 14 kola na trećem mestu tabele, sa sedam bodova manje od Grashopersa, što je daleko od ambicija čelnika kluba.

"Širman je bio prvak Evrope sa jednom od mlađih reprezentacije Švajcarske. Odradili smo tek nekoliko treninga sa njim, ali se vidi se pozitivna atmosfera kod igrača", izjavio je Mrđa.

Sion je poslednjih godina postao poznat po čestim promenama trenera, ali su se svi u klubu i oko njega navikli na to.

"Navijači generalno ne vole česte promene trenera, ali mislim da su se do sada navikli na to. Predsednik Kristijan Konstantin lako promeni trenera kada rezultati nisu očekivani. Ali, to nam je dosta puta pomoglo da izađemo iz teške situacije", naglasio je bivši igrač Crvene zvezde i Vojvodine.

Srpski napadač, koji je u redove Siona stigao 2010. godine, slaže se da je njegov tim zaslužio bolju poziciju u šampionatu od trenutne.

"Sigurno je da možemo bolje. Olako smo izgubili neke bodove na svom teren od ekipa od kojih smo dosta bolji. Ako realno sagledamo, trebalo bi da smo prvi ili eventualno drugi na tabeli", dodao je Mrđa.

Reprezentacija Srbije 14. novembra u Sent Galenu igra prijateljsku utakmicu protiv Čilea, a postoji mogućnost da na toj utakmici ’orlovi’ imaju i Mrđinu podršku sa tribina.

"Voleo bih da odem i navijam, ali sve zavisi od obaveza. Vraćam se na teren 11. novembra, kada igramo Kup utakmicu, tako da sve zavisi od toga šta će me čekati tih dana", istakao je srpski fudbaler.

Dan kada će ponovo obući dres i istrčati na teren se bliži, a Mrđa kaže da zbog velikog broja povreda poslednjih godina nije želeo da brza sa povratkom.

"Povrede su prošlost. Nisam želeo da ponovo krenem sa utakmica dok ne budem u potpunosti spreman i siguran. Posle oporavka od druge povrede, odigrao sam šest, sedam utakmica, ali pošto sam se i posle tada vratio u rekordnom roku odlučio sam da ne rizikujem previše i ipak ispoštujem savete trenera i lekara i pustim da mi se vrati sigurnost", zaključuje srpski napadač.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
limanfkv

Post by limanfkv »

Tadic strelac protiv roterdamskih crveno-belih.
0.0625
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Vijesti.me wrote:NIKŠIĆANI PRED SVOJIM NAVIJAČIMA BOLJI OD PLJEVLJAKA, ODLUČIO SJAJNI NAPADAČ

Šušnjar srušio Rudar i donio Sutjesci lidersku poziciju

Fudbaleri Sutjeske pobijedili su danas u Nikšiću pljevaljski Rudar 2:0 (0:0) i nakon 13. kola ponovo preuzeli prvo mjesto na tabeli Telekom Prve crnogorske lige.

Sutjeska je do pobjede, devete ove sezone, došla golovima Đorđa Šušnjara u 75. i drugom minutu sudijske nadoknade.
budababa

Post by budababa »

Brkin Udineze odoleo Bolonji u gostima - 1:1.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=vDHr6N_EXkY[/video]
Mg

Post by Mg »

Fc Twente Feyenoord 3-0 doelpunt Tadic
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WPw5L0nOaY" onclick="window.open(this.href);return false;
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
limanfkv

Post by limanfkv »

Grof Žekula wrote:
Vijesti.me wrote:NIKŠIĆANI PRED SVOJIM NAVIJAČIMA BOLJI OD PLJEVLJAKA, ODLUČIO SJAJNI NAPADAČ

Šušnjar srušio Rudar i donio Sutjesci lidersku poziciju

Fudbaleri Sutjeske pobijedili su danas u Nikšiću pljevaljski Rudar 2:0 (0:0) i nakon 13. kola ponovo preuzeli prvo mjesto na tabeli Telekom Prve crnogorske lige.

Sutjeska je do pobjede, devete ove sezone, došla golovima Đorđa Šušnjara u 75. i drugom minutu sudijske nadoknade.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=mV467GeYapE[/video]
0.0625
limanfkv

Post by limanfkv »

limanfkv wrote:Tadic strelac protiv roterdamskih crveno-belih.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=PWPw5L0nOaY[/video]
0.0625
limanfkv

Post by limanfkv »

Dva gola Janka Tumbasevica. Drugi i cetvrti.

http://www.footytube.com/video/fc-zimbr ... testvideos" onclick="window.open(this.href);return false;

Gol Vlatka Grozdanovskog.

http://allscorers.com/3-Nov-2012/Liaoni ... JgFssWABSQ" onclick="window.open(this.href);return false;
0.0625
Helm

Post by Helm »

Da nema možda neko statistiku koliko je Šušnjar dao golova i na koliko utakmica ove sezone?
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

28.10.2012. Budućnost - Sutjeska 2:0
limanfkv wrote:Mitar Peković će zasigurno dugo pamtiti ovaj derbi. Igrao se 61. minut utakmice, pri rezultatu 0:0, Mitar je otišao na skok, ali je umesto lopte na njegovoj ćeli našla kopačka odbrambenog igrača Sutjeske. Sudije je dosudio penal, a Bošković je doveo Podgoričane u vodstvo. Nakon susreta došlo je do kontakta između dva tabora, a najdeblji kraj izvukao je upravo Mitar kome je slomljen nos.
V. novosti wrote:Kapiten fudbalera Sutjeske Milorad Krivokapić kažnjen je jednogodišnjom zabranom igranja zbog napada na štopera Budućnosti Mitra Pekovića, saopštila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore.

Navodi se da je Krivokapić kažnjen zbog fizičkog napada na Pekovića posle utakmice 12. kola Telekom Prve crnogorske lige.
budababa

Post by budababa »

Novosti wrote:Brzić: Samo nas čudo vodi u Brazil

PREKO bare, bar dva puta godišnje. Ivica Brzić, legenda našeg fudbala, živi na relaciji Latinska Amerika - Evropa, ili, tačnije, Peru - Srbija, Lima - Novi Sad...

Naravno, zbog fudbala i za fudbal s kojim je počeo u podmlatku Vojvodine kao gimnazijalac i završio sportsku karijeru kao trener na njenoj klupi pre četiri godine.

"Bubamaru", međutim, nije napustio jer se od tada, bavi skautingom i iz Južne Amerike "šalje" talente na Stari kontinent.

- Proveo sam dva divna meseca u Novom Sadu i sada se vraćam u Peru jer je finiš Prvenstva i biće posla - kaže Brzić. - Po odlasku iz Vojvodine, 2008. godine, bavim se skautingom i biram mlade, talentovane fudbalere koji obećavaju da će biti odlični igrači. Posao je težak jer su mnogi prešli na taj vid poslovanja pa ne daju više ogromne pare za dokazane fudbalere, već se opredeljuju za igrače sa budućnošću koji malo koštaju. Svakako, da bi posle i oni na njemu zaradili i to je opredeljenje većine klubova. Ima tu i agencija koje "pokrivaju" mlade talente od 14-15 godina, neki klubovi rade i direktno a današnji transferi su čudo jer se više ne zna ko sve deli novac.

Za trenerski poziv, kako kaže, više nema posebnu želju a ne krije da je reč o mnogo teškom poslu.

- Najlepše i najlakše je biti igrač. Tvoje je da misliš na nedelju a sve ostalo završavaju ljudi oko tebe. Na klupi je opet sve drugačije jer moraš da imaš rezultat, živce... I jedini si kriv ako ne ide, a kada se uzme trofej, svi su zaslužni, pa i trener - kaže Brzić.

Vojvodina je njegov klub. Tu je počeo pa prešao na Detelinaru da se kali i sa 17 godina poneo kapitensku traku na prvoligaškoj sceni. Od 1965. do 1972. godine u Vojvodini je ostvario najveće uspehe, bio šampion države, reprezentativac sa srebrom na Prvenstvu Evrope 1968. u Italiji, četvrtfinalista Kupa šampiona, nosio i dres sarajevskog Željezničara uz Ivicu Osima pa bio internacionalac u Austriji pet godina i posle toga, više od tri decenije trener u Vojvodini, Radu, Spartaku, španskim ligašima Osasuni, Majorki, Erkulesu iz Alikantea, Ovijedu, najboljim klubovima u Peruu - Univerzitariju, Alijansi i Sport bojsu.

- U fudbalu sam 100 odsto i kada sada poredim našu ligu sa evropskim i latinoameričkim, jasno je da smo sve slabiji, što se uostalom vidi i po rezultatu klubova na ino-sceni, ali i reprezentacije. Išli smo na svetske smotre u Nemačku i Južnu Afriku, ali, izgleda, da sada nećemo u Brazil, jer jedino čudo može da se desi. Sinišu Mihajlovića odlično poznajem kao igrača, jer smo ga Pirmajer i ja selektirali i doveli u Vojvodinu. Želim mu sve najbolje i da uspe, jer je bio moj igrač i nadam se da će se iz utakmica sa Belgijom i Makedonijom izvući pouke za novi ambijent i motiv više na proleće - zaključio je Brzić.
limanfkv

Post by limanfkv »

http://www.kurir-info.rs/humano-milos-k ... nak-508340" onclick="window.open(this.href);return false;
HUMANO: Miloš Krasić poklonio Anđeli 10.000 evra

Fudbaler i njegova supruga Mirjana, nakon pisanja Kurira, devojčici koja je operisala tumor na mozgu uručili novac za lečenje

Fudbaler Miloš Krasić, koji igra za Fenerbahče, jedan od najpopularnijih turskih klubova, poklonio je 10.000 evra Anđeli Janković (9), koja je nedavno u Istanbulu operisala tumor na mozgu. Osim novca, on je devojčici doneo i velikog plišanog medu i dres sa njegovim brojem 27 na kom piše „Anđela“.

Krasić se, čitajući Kurir, upoznao sa njenom sudbinom i saznavši da je ona sa ocem Alenom trenutno u Turskoj, gde je krenula na hemioterapiju, odmah je ponudio pomoć.

Sa suprugom Mirjanom posetio je devojčicu.

- Krasići su upućeni u celokupnu situaciju u vezi s Anđelinom bolesti zahvaljujući tekstovima u Kuriru. Miloševa žena je saznala moj broj telefona i pozvala me je. Bio sam u šoku kad mi se predstavila, mislio sam da se neko šali sa mnom - otkriva Alen u razgovoru za Kurir.

On je oduševljen susretom sa Milošem i Mirjanom.

- Pozvali su nas u jedan restoran i otišli smo tamo. Kada su videli Anđelu na vratima, Miloš joj je prišao i poljubio je. Poklonili su joj 10.000 evra, velikog medveda i dres sa brojem 27 na kom piše Anđelino ime. Njena sreća ne može da se opiše. Miloš i Mirjana su mom detetu bili posvećeni nekoliko sati. Najviše me je iznenadilo kada je Krasić rekao da ga, kad god mi nešto zatreba ili budem imao potrebu da prijateljski popričam s nekim, slobodno pozovem. Ne mogu još da dođem sebi od tolike njihove dobrote - naglasio je Alen.

Anđela je dobila i medu i dres Fenerbahčea sa njenim imenom
Sakupljeno oko 40.000 €

Za Anđelino lečenje u Istanbulu neophodno je 100.000 evra u narednih godinu dana, a do sada je sakupljeno oko 40.000 evra. Porodica Janković se iskreno nada da će uspeti da prikupi neophodan novac, a svi koji žele da pomognu devojčici novac mogu da uplate na žiro-račun 52-102-0002595/7 s pozivom na broj 160-1-73.
Bravo Milose!
0.0625
Post Reply