Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Djumi

Re: Transferi

Post by Djumi »

Turija moj ja sam u Antaliji i pratim dosta toga.Biće ovo burna polusezona ali o tome kad se vratim. :lala:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Turija

Post by Turija »

Djumi, drago mi je da si tamo. Nadam se da ce poslusati (bar neke) tvoje savete i predloge.
Iskren pozdrav :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Djumi wrote:Turija moj ja sam u Antaliji i pratim dosta toga.Biće ovo burna polusezona ali o tome kad se vratim. :lala:
A u prenosu na Areni gledam da l je to Djumi ili ne,usamljen (sam samcijat :mrgreen: )pri vrhu tribine,negde na sredini mozda... vise puta kamera pokazivala ali iz daleka.... ispasce da sam dobro video :mrgreen:
Image
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

https://www.loudersound.com/news/yngwie ... aIvi-uo08k" onclick="window.open(this.href);return false;

Poslednji mohikanac je otisao u k***c.Prodao se i on ciganima.Tako da bi bilo u redu da nijednog igraca koji ovde bude igrao ne naziavte ciganom i slicnim sranjima.
Nema vise ljubavi,niko vise fudbal ne igra iz ljubavi sve je interes i novac.Ovo mi je gore palo nego sve predhodne lose sezone.
Image
Djisa

Post by Djisa »

Sasa1969 wrote:https://www.loudersound.com/news/yngwie ... aIvi-uo08k

Poslednji mohikanac je otisao u k***c.Prodao se i on ciganima.Tako da bi bilo u redu da nijednog igraca koji ovde bude igrao ne naziavte ciganom i slicnim sranjima.
Nema vise ljubavi,niko vise fudbal ne igra iz ljubavi sve je interes i novac.Ovo mi je gore palo nego sve predhodne lose sezone.

Evo, vec 4 put se prodao i prelazi kod cigana! Pa, kako mu nije bilo dosta prva tri puta. Covek izdao 4 puta. Ovo je prvi put u istoriji da neko izda toliko puta!!!!! :roll: :D
Kup je nas!
borrissey

Post by borrissey »

Djisa wrote:
Sasa1969 wrote:https://www.loudersound.com/news/yngwie ... aIvi-uo08k

Evo, vec 4 put se prodao i prelazi kod cigana! Pa, kako mu nije bilo dosta prva tri puta. Covek izdao 4 puta. Ovo je prvi put u istoriji da neko izda toliko puta!!!!! :roll: :D
Deluje da je ovog puta izgleda stvarno. Nadam se da ću se sutra ujutru proubidi i ipak sknotati da je ovo bila noćna mora.
Danilo

Post by Danilo »

Nema vise ljubavi,niko vise fudbal ne igra iz ljubavi sve je interes i novac.Ovo mi je gore palo nego sve predhodne lose sezone.[/quote]

I kao ovo je nesto novo.Fudbal je biznis , unosan biznis
Nasa deca kapiteni....vecno verni , ljudi to ne postoji
Stavite se vi u poziciji radite u nekoj firmi , neko dodje pomudi vam duplu platu za ist posao. Ne verujem da necete prihvatiti iz ljubavi prema prvoj firmi
Turija

Post by Turija »

Imam osecaj da nije u pitanju zelja i novac, vec zestok pritisak druge vrste i da samo Bate moze osujetiti transfer.
Pitanje je da li ce i biti starter kod njih. Njima to i nije bitno. Bitno je da zadovolje ego i sujetu.
A u Evropi nece dogurati ni blizu, kao lane. Imali su ludu srecu, nevidjen motiv i sve im se poklopilo, a to se ne ponavlja decenijama.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Jeл ја једини овде видим неког рокера кад се отвори линк од Саше? :D ја не бих за било какву плату или због било каквог притиска лизао чизме творзану и осталој жгадији и низашта на овом белом свету не бих продао веру за вечеру. Али то сам ја,на овом свету има разних људи и разних мишљења. Ако пристане сада, после свега што је рекао испашће трагикомичан
fare

Post by fare »

Ne znam ali ako Ćomi stvarno prihvati (u šta ja i dalje sumnjam) to će biti najveći šamar nama navijačima posle svih tih reči koje je rekao Ćomi i ne znam baš kako bi bio dočekan kada bi prvi put došao na Karađorđe. Lično za mene stara Voša koju ja pamtim od kako znam za sebe bi tim danom prestala da postoji i počela bi neka nova kojoj ne vidim baš neku preteranu perspektivu nego više sudbinu Hajduka, Proleter, Smedereva.... :cry:.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

U iščekivanju epske šamarčine, dobili smo i odlazak iz kluba.

Lazar Arsić je potpisao za Voždovac.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Beonic

Post by Beonic »

churguzijanac

Post by churguzijanac »

Turija wrote:Imam osecaj da nije u pitanju zelja i novac, vec zestok pritisak druge vrste i da samo Bate moze osujetiti transfer.
Pitanje je da li ce i biti starter kod njih. Njima to i nije bitno. Bitno je da zadovolje ego i sujetu.
A u Evropi nece dogurati ni blizu, kao lane. Imali su ludu srecu, nevidjen motiv i sve im se poklopilo, a to se ne ponavlja decenijama.
Neverujem da ce Comi preci kod cigusa, bez obzira na pritiske i novac.Nekako mi je ceo tekst usiljen, tipa mi bi hteli, gotova stvar, samo jos ovo malo, al to malo eto srecu ce da pokvari.Nadam se.
Evropu ce cigusi igrati i ove godine, grupnu fazu LE.Kolko god ih mi mrzeli, imaju organizaciju, drzavnu podrsku, ekipu i trenera.
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Beonic wrote:https://www.fkvojvodina.rs/arsic-i-anti ... vojvodinu/
Želim mnogo sreće obojici! :cheers:
Ја им не желим ништа, за мене као и да нису били овде.
Turija

Post by Turija »

Iskren da budem, kao igraci su me nervirali i drago mi je da su napustili Vojvodinu.
Kao mladim ljudima, svako dobro i puno srece u nastavku karijere.
Post Reply