Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
DUB

Post by DUB »

Управо то!
Показати им на нашем примеру да и њихов Раднички из Ниша, Спартак из Суботице, Раднички из Крагујевца, Напредак из Крушевца... могу исто тако, да не морају бити тзв. филијале тих шљамова, миљеника свих досадашњих режима... Кад би нпр. Спартак био први, Раднички други, Напредак трећи ја бих искрено био срећан.
Проблем је у томе што им ми дајемо лош пример јер покушавамо (ако уопште покушавамо) да се боримо против мафије њиховим средствима а то нити знамо нити нам лежи... + њихови медији који од свега тога направе комедију = ми испадамо смешни... Има ту и нашег шарлатанства и њихових полуга у нашим точковима. Али ако кажеш доводим Сонга (Сонг не као Сонг него као најзвучнији пример) онда га и доведи! Немој лајати па га не довести јер то онда испадне по оној народној "Не лаје кера себе ради...", Боље ћити и пусти клинца из подмлатка да гризе за грб који целог живота носи на грудима него да тиме само дајеш још један повод плаћененим "новинарима" да те исмејавају а "сиротињи раји" из горе поменутих и осталих клубова да упија то што они пишу и да им убијеш сваку наду да и ми и они можемо да се издигнемо изнад та два зла српског фудбала.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Kamenica

Post by Kamenica »

K'o da drugi klubovi ne postoje. Odmah se prica o finalu Titovih blizanaca. Zaista sramota. Najvise bih voleo finale Vosa-OFK, da umre stoka od muke.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
budababa

Post by budababa »

http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/p ... 12093.html

Lepo napisan tekst koji pogadja pravo u metu...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
budababa

Post by budababa »

B92 wrote:LK: Vojvodina se žalila na žreb

FK Vojvodina se žalio zbog nepoštovanje pravila i povredu procedure prilikom žrebanja parova polufinala Lav kupa Srbije.

Generalni sekretar novosadskog kluba Radisav Rabrenović smatra da bi zbog povrede procedure žrebanja najsportskije bilo da se čitav žreb ponovi, jer bi FSS time poslao poruku celokupnoj javnosti da želi sve da radi potpuno transparentno i, pre svega, u interesu fudbala.

Za zada nije jasno kome je žalba Vojvodine upućena, ali je moguće da o njoj na sastanku u sredu raspravlja Izvršni odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Prlikom žrebanja parova polufinala kupa, izvučena kuglica je vraćena u bubanj zbog toga što, navodno, nije mogla da se otvori. Da je ona tada bila ovorena, u polufinalu bi se sastali OFK Beograd - Vojvodina i Partizan - Crvena zvezda. Ovako Novosađani igraju u Beogradu protiv Partizana.
Passion

Post by Passion »

budababa wrote:
sportske.net wrote: Sledeći put ćemo igrati sa dve lopte, pa ćemo posle reći da je to bilo za publiku i da taj period igre ne važi“, ironičan je Rabrenović, koji dodaje da je ceo posao amaterski odrađen.
:rolll:
Ал им је рекао....
Jambo

Post by Jambo »

Bogdan96 wrote:
budababa wrote:
sportske.net wrote: Sledeći put ćemo igrati sa dve lopte, pa ćemo posle reći da je to bilo za publiku i da taj period igre ne važi“, ironičan je Rabrenović, koji dodaje da je ceo posao amaterski odrađen.
Ал им је рекао....
Ovaj jos ima obraza da komentarise.
Butorovicu-THE END !!!
servalsorim

Post by servalsorim »

Духовит овај Рабрен!!! :frown:
...uno di noi...
Kamenica

Post by Kamenica »

SD groblje je postalo sekta, kao i blizanci.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Somborac

Post by Somborac »

Jambo wrote:
Bogdan96 wrote:
budababa wrote:
....
Ovaj jos ima obraza da komentarise.
obraz debo, ko opanak!
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Boze dragi, hoce li svanuti dan kada ce Vojvodinu voditi LJUDI?
Kamenica

Post by Kamenica »

Nece. Vojvodinu vode ljudi, koji imaju najmanje veze sa tim klubom.
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
budababa

Post by budababa »

Blic wrote:Odluka o žrebu biće doneta do Nove godine

Takmičarska komisija FSS, nadležna za Lav kup Srbije, nije se još sastala da zajednički razmotri žalbu Vojvodine na regularnost žreba za polufinale. Ipak, predsednik Radoman Vasović i članovi Blagoje Milošević i Dragan Marković u stalnim su konsultacijama, pa se njihova odluka može očekivati pre nevogodišnjih praznika.

- Svakodnevno smo u kontaktu, a konsultovali smo i pravnike kako bismo lakše došli do odluke. Upoznali smo se sa sadržinom žalbe Novosađana, ali iz razumljivih razloga nećemo da prejudiciramo stvari. Vojvodina je iskoristila svoje pravo da se žali zbog nepredviđenog problema sa kuglicom na žrebu koji im je za protivnika dodelio Partizan - kaže Dragan Marković.
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

U slucaju da se utvrdi da je bilo nepravilnosti da li ce neko odgovarati?
dapokalypto

Post by dapokalypto »

prijatelj fudbala wrote:U slucaju da se utvrdi da je bilo nepravilnosti da li ce neko odgovarati?
Onaj manekencic ce uz ukor biti poslat u najblizu partizanovu teretanu da ojaca malo ruke :lol: :lol: :lol: :lol:
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

prijatelj fudbala wrote:U slucaju da se utvrdi da je bilo nepravilnosti da li ce neko odgovarati?
Da Terzic ce odgovarati :lol: :lol:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Locked