SP u fudbalu - Juzna Afrika 2010

Locked
King

Post by King »

Zar nije i Jovanović dobio zuti?
mihailov

Post by mihailov »

Bilo je ovde jos ljudi koji nisu kritikovali Stojkovica(kao ja npr :lol: ),ali ovo danas nije bila demonstracija nekog velikog golmanskog znanja,vec dobre intuicije i srece.Ono cime me je Stojke kupio jos davno je srcanost i to mu niko nece oduzeti!
Treba da se radujemo,zaista je vreme za to,jedino da se reprezentativci ne opuste.Sutrasnji mec ce odluciti dosta toga!
Pohvale Lanetu,ubedljivo najbolji na terenu!

P.S.Zaboravih Subotica,pruzio je partiju zivota!
Napred Voso!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Da, Lane je danas bio pravi vodja na terenu!

Ja sam zadovoljan igrom nasih do gola, igrali smo presing na celom terenu, i frustrirali ih zatvarajuci sve puteve do naseg gola terajuci ih da sutiraju sa distance sto je za rezultat imalo njihovu nervozu i veliki broj prekrsaja ukljucujuci i one za karton. Iskoristili smo odlicno trenutak pometnje nakon iskljucenja Klosea i dali gol - i onda smo potpuno stali. Do kraja poluvremena kao da nismo ni bili na terenu i samo nas je cudo spasilo u zadnjim sekundama.

Drugo poluvreme - Nemci pocinju odlicno, imaju punu inicijativu, kao da oni imaju igraca prednosti a ne mi. Prelomni momenat utakmice je promaseni penal Podolskog, nakon cega utakmica prerasta u totalni haos, Nemci su skroz izgubili konce a mi ih nismo ni imali u rukama jos od gola.

Nemci stihijski jurisaju, Podolski sebicno sutira iz svake pozicije valjda zeleci da se golom iskupi za promasaj sa penala, nasi se brane uz pokoju kontru kroz razredjenu odbranu Nemaca. Na 10-15 minuta pre kraja ostajemo vec totalno bez daha, jedino se novouvedeni igraci jos krecu po terenu. Na srecu, Nemci su totalno smuseni i nisu u stanju to da iskoriste.

I to bi bilo to - istorijska pobeda u utakmici u kojoj samo rezultatom mozemo biti zadovoljni. Veci deo utakmice smo bili inferiorni, cak i sa igracem vise, opet smo napravili glup i nepotreban penal, i dalje nemamo snage za celu utakmicu...

Mislim da smo kvalitetnija ekipa od Kengura i da bi morali da ih dobijemo, ali moramo da udjemo u utakmicu maksimalno koncentrisano da nam se ne ponovi Novi Zeland. Pobeda nam je apsoputno neophodna, po mogucstvu sa sto vecom razlikom, da nabijemo gol razliku za slucaj da i mi, Ganci i Svabe budemo imali po 6 bodova. Voleo bih da Gana nekim cudom izvuce makar nereseno od Nemaca pa da nakon nase pobede nad Kengurima (makar i 1:0) prodjemo i mi i oni a da eliminisemo Nemce, ali to je vec tesko...

Slovenci i Ameri odigrase ludu utakmicu, bilo je bas svega, na kraju 2:2 posle vodjstva Janeza od 2:0, u finisu sudija ponistio naoko cist gol Amerima za pobedu.

Moze se vec sada reci da su utakmice u drugom krugu mnogo interesantnije nego u prvom!
Brane

Post by Brane »

Ja bih samo rekao da su junaci ove utakmice bili Pantelic i Milijas.

Svaka cast Anticu sto je uradio ono sto mu je 7 miliona navijaca vristalo non stop.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Brane wrote:Ja bih samo rekao da su junaci ove utakmice bili Pantelic i Milijas.
I to sto kazes... :lol:
limanfkv

Post by limanfkv »

Image
Lane i Krasa - skok u kanal
SPORTAL.RS u JAR: Lane i Krasa - skok u kanal
[od specijalnog izveštača] - Milan Jovanović je prilikom proslavljanja gola, kako se na kraju ispostavilo pobedonosnog, pritrčao srpskim navijačima do tribina i skočio u - kanal. Lane nije video da između terena i tribina ima kanal, pa se i sam iznenadio kada je završio metar i po ispod nivoa.

- Nisam znao da ima kanal, ali sam brzo izronio kao mačka - rekao je raspoloženi Jovanović.

Miloš Krasić nije ni video da je njegov najbolji drug i kum u reprezentaciji nastradao prilikom proslave gola.

- Samo mi je prišao i rekao: "Kume, upadoh u kanal. Sve me boli" - otkrio je Krasić.
Image
LUDAK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aj ziveli 8)
0.0625
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

limanfkv wrote:"Kume, upadoh u kanal. Sve me boli"
:lol: :lol: :lol:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

U porazu se ne ponizi, a u pobedi se ne ponesi :wink:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Alzirci zasad razbijaju Engleze...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Na kraju smor od utakmice, tucnjava na sredini terena. Alzirci nadrtcali i nadskakali Engleze (sto je za mene iznenadjenje, s obzirom koliku prednost u visini imaju Englezi) ali nemaju nikoga ko bi umeo da da gol, pa da se igralo jos 100 godina. Englezi kriminalno losi, ama bas nista nisu pokazali osim par suteva sa distance, Alzirci su ih totalno zatvorili.

Po meni iz ove grupe najvise zasluzuju da prodju dalje Slovenci i Ameri...
ristoo7

Post by ristoo7 »

Grba_NS wrote:U porazu se ne ponizi, a u pobedi se ne ponesi :wink:
8)
Milan

Post by Milan »

Ima li simpatizera Paragvaja?

Image
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Milan wrote:Ima li simpatizera Paragvaja?

Image
Evo ja ću da budem. Ima da i grb joj ljubim :wink:
Io odio Belgrado
kuzma liman

Post by kuzma liman »

australija ce pred mec sa nama biti osakacena kjuel i kejhil nece igrati zbog crbenih kartona , e sad samo da sacuvaju bod i bice odlicno !
etxeberria

Post by etxeberria »

kuzma liman wrote:australija ce pred mec sa nama biti osakacena kjuel i kejhil nece igrati zbog crbenih kartona , e sad samo da sacuvaju bod i bice odlicno !
E sad koliko je to dobro ja ne znam... vise bi voleo da su oni pobedili s 2 gola razlike...

P.S. nisam simpatizer Paragvaja, ali sam veliki simpatizer simpatizerki :D
sam svoj najveci neprijatelj
Locked