Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Locked
Grof Žekula
Administrator

Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Post by Grof Žekula »

Zelja95 wrote:Da li je dosao kraj osvajanja blizanaca? Da li je ovo baksuzna sezona 2012/2013 za njih. Voleo bih da bilo ko,pa cak nek to bude i Donji Srem,osvoji prvenstvo. :greenbutt:
Kanda se kod njih (oba blizanca) klupko tek odmotava:
Mondo wrote:Zabija radi šta hoće! Trenira kad mu se ćefne

Libijac se nije pojavio na dva treninga Partizana prošle nedelje, a u ponedeljak samovoljno napustio trening pola sata pre njegovog završetka.

Mohamed Zabija radi šta hoće! Mladi, 23-godišnji napadač iz Libije dugo je bio meta Partizana, ovog leta je konačno stigao u Humsku 1, a umesto da predstavlja pojačanje, on samo zadaje glavobolje crno-belima.

Do sada je postigao jedan gol, na prvenstvenoj premijeri protiv BSK-a, u utakmici u kojoj se u strelce nije upisao samo onaj ko nije hteo (7:0). A u međuvremenu, Zabija se ponaša kako god poželi. Ne jede ili jede šta i kada sme, odnosno kako mu vera nalaže u vreme ramazanskog posta, što nikako nije dovoljno za organizam profesionalnog sportiste, trenira kad mu se ćefne...

Da, da... Trenira kad mu se ćefne!

Zabija se prošle nedelje nije pojavio na dva treninga! Bez objašnjenja.

Trener Partizana Vladimir Vermezović otkrio je to odgovarajući na pitanje novinara zašto protiv Donjeg Srema nije igrao sa dvojicom napadača već samo sa Stefanom Šćepovićem u prvom timu, a s obzirom na to da mu je Libijac jedini preostali špic na raspolaganju.

"Ne bi bilo u redu prema ekipi da Zabija počne meč kada je prošle nedelje preskočio dva treninga", rekao je Vermezović.

Kako je moguće da fudbaler Partizana ne dođe na trening?!

"Dolazi kad hoće, ali valjda je tako navikao u prethodnom klubu gde je bio zvezda. Videćemo da to u hodu rešimo", dodao je šef struke srpskog šampiona.

Zabija još nije kažnjen niti će biti, saznajemo u Humskoj 1.

Čak ni posle ispada u ponedeljak.

Pola sata pre završetka prepodnevnog treninga, skinuo je kopačke, napustio teren i otišao u svlačionicu, a ni od koga nije dobio dozvolu da to uradi.

Kasnije je objasnio da je imao stomačnih tegoba...
Helm

Post by Helm »

Hahahaha, genijalno! :greenbutt:
Nevernik

Post by Nevernik »

Pre ce biti da imamo novu vladu. I da sad sledi nova raspodela moci u rezimskim klubovima.

Nikakve raspodele moci u srpskom fudbalu nece biti.
Tu se pravila znaju. I nece se menjati jos dugo.
Helm

Post by Helm »

Ne mislim da ima potrebe razmatrati uopste opciju da se nesto promenilo. Videli smo u prvom kolu.
Jedino mi je cudan rezultat crvenih sa Radom, garant su prekrsili neki od dogovora za mali milion Radovih fudbalera koje su doveli. :deal:

I ne bih sad da mracim ovde, ali rezultat crnih sa Sremom me ne cudi uopste, cudice me ako mi tako prodjemo sa njima.
1892

Post by 1892 »

Helm wrote:Ne mislim da ima potrebe razmatrati uopste opciju da se nesto promenilo. Videli smo u prvom kolu.
Jedino mi je cudan rezultat crvenih sa Radom, garant su prekrsili neki od dogovora za mali milion Radovih fudbalera koje su doveli. :deal:

I ne bih sad da mracim ovde, ali rezultat crnih sa Sremom me ne cudi uopste, cudice me ako mi tako prodjemo sa njima.
Razmisljao sam o ovome, i prva reakcija mi je bila da mi se ucinilo da nam ovo gostovanje Donjeg Srema (mada je trenutno gornji :mrgreen: ) na Karadjordju ide na ruku, jer cemo fakticki imati utakmicu vise na nasem stadionu tokom sezone, ali kad covek malo bolje razmisli, kako igramo kuci, mozda nam ovo ni nece biti prednost
Come on you Reds!
Uroš

Post by Uroš »

Немојте се превише заносити,цигани ће можда да киксну још у Новом Пазару,а онда ће неким чудом да победе осам утакмица за редом,а црни колико већ од следећег кола крећу у незадрживу серију,која ће надам се бити прекинута опет на Карађорђу.
kowalski

Post by kowalski »

Kad pocinje petodnevna zalost u Republici, povodom odlaska?

Jebote, covek pobego glavom bez obzira, dok su jos obraz i sportski ugled kako tako na mestu, a oni nacionalnu zalost.
Image
vitez>Koja

Post by vitez>Koja »

uz postovanje nasih :!: drzavnih :!: klubova ja ove utakmice u cetvrtak necu smeti da gledam
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

kowalski wrote:Kad pocinje petodnevna zalost u Republici, povodom odlaska?

Jebote, covek pobego glavom bez obzira, dok su jos obraz i sportski ugled kako tako na mestu, a oni nacionalnu zalost.
Gledam vesti na B 92,preko deset minuta su se bavili samo njegovom ostavkom i pritom analizirali njegov rad i rezultate od samog dolaska u Zvezdu pre godinu i po dana. :|

No na njegom mestu i ja bih isto ucinio,klub mu se raspada,nemocan je da nesto promeni,u cetvrtak mu dolazi mnogo kvalitetniji rival koji je pritom u mnogo boljoj formi tako da je taj mec silovanje u najavi i on je sa obzirom na beznadeznu situaciju odlucio da ne bude deo toga.
johnny

Post by johnny »

Danasnji Kurir je novog trenera fkcz nazvao "srpskim Murinjom"...
:mrgreen: :shit: :shit: :mrgreen:
nboya
Administrator

Post by nboya »

Drzava je u zalosti, a neki su poceli da nude i resenja:
http://www.alo.rs/sport/52836/Ukleti_stadioni

Alo! sa rašljarem obišao objekte na kojima igraju Crvena zvezda i Partizan
Ukleti stadioni!

Image

Ako koza laže, rašlje ne lažu! Tragom loših rezultata Partizana i Crvene zvezde u Evropi prethodnih godina, pokušali smo da istražimo jedan aspekt slabih partija, tako što smo sa radiestezistom Dušanom Kovačevićem proverili da li u Humskoj i na „Marakani“ ima štetnih zračenja.

Odgovor je - ima! Kako nam je objasnio Kovačević (66), postoji pet vrsta negativnih zračenja (geopatogena, kosmička, tehnička, socijal-patogena i apstraktna) koja utiču na sva živa bića, pa i ljudski organizam, što može doprineti da fudbaleri ne pružaju dobre partije.
Prvo stigosmo do Humske. Kovačević je izvadio metalne rašlje, koje su počele da se kreću napred-nazad prilikom postavljanja pitanja: „Da li postoje geopatološka zračenja?“, „Kosmička?“, „Apstraktna?“... Priznajemo, u prvi mah neverica, ali kako je vreme odmicalo, sumnja je nestajala.
- Ispod stadiona Partizana postoje pećine ili pukotine, takođe su prisutna i kosmička i tehnološka zračenja, ali i apstraktna! To se u našem narodu kaže „magija“, ali ja ne volim te termine. U dalekoj prošlosti ovde je bilo nasilne smrti, govorim o nekom boju, gde je stradalo mnogo ljudi. Negde na samom terenu je apsktraktno zračenje, što može jedino bog da očisti, neutralizator ne može - pokazao nam je Kovačević neutralizator, pomoću kojeg se, prema njegovim tvrdnjama, otklanjaju štetna zračenja. - Na skali od jedan do 10, Partizanu bih dao osmicu.
Dođosmo i do „Marakane“. Rašlje su, očekivano, krenule da se okreću, što je bio signal da crveno-bele nešto „izjeda“.
- Ovde nije bilo nasilne smrti, postoje zračenja od tekućih podzemnih voda. Nikada nije bilo crkvi, džamija, svetilišta. Nema socijal-patoloških zračenja, ali postoji apsktraktno u nekoj od prostorija na stadionu, na terenu nema. Zvezdi bih dao ocenu pet od 10. „Marakana“ je kompaktnija od Partizanovog stadiona.
Na kraju, Kovačević podvlači da ovo nije kompletan „pregled“ večitih.
- Potrebno je proveriti svakog fudbalera ponaosob jer je dovoljno da samo jedan nosi negativno zračenje, pa da utiče na ceo tim. Recimo, postoje firme koje na ovaj način proveravaju ljude pre nego što ih zaposle, pa ponekad dobijem poziv da im kažem da li je neko za njih ili nije - zaključio je Kovačević.

On ima rešenje!!!
Sa Kovačevićem u društvu bio je i pronalazač Savo Radović. On je pre 11 godina, na bazi izuma Nikole Tesle, napravio neutralizator pomoću kojeg se, kako tvrdi, otklanjaju sva štetna zračenja.
- Dovoljno je da ga nosite sa sobom kao privezak i brzo ćete osetiti poboljšanje - kaže Radović.
Prema njegovim rečima, mnogi poznati srpski sportisti su koristili ili i dalje koriste neutralizator.
:popa: :rolll:
UPRAVA NAPOLJE!!!
angua

Post by angua »

Sad ce Rambo da se rastrci po amazoniji da trazi koje pleme ce da proda svog šamana. :)
Glodarski skauti ce da se baziraju na Afriku. (setila sam se scene sa svetrkog prvenstva kad je neka od africkih reprezentacija povela vraca)
Nikola

Post by Nikola »

Vise komentara o utakmicama blizanaca i stanju u njihovim tvorevinama, nego o utakmici Spartak-Vosa. Zabrinjavajuce!
ПУШТАМ КИШУ!
kowalski

Post by kowalski »

Nikola wrote:Vise komentara o utakmicama blizanaca i stanju u njihovim tvorevinama, nego o utakmici Spartak-Vosa. Zabrinjavajuce!
Jbg, veliki su, evropski giganti. Kod nas se npr mozes uclaniti samo kod Capelje u Veterniku, a kod njih u 8000 posta u Srbiji. Ne znam sta cekaju sa salterima u domovima zdravlja, tu bi mogli uz clanske karte da dele i isceliteljske slike.

Image
Image
masterNS

Post by masterNS »

Nikola wrote:Vise komentara o utakmicama blizanaca i stanju u njihovim tvorevinama, nego o utakmici Spartak-Vosa. Zabrinjavajuce!
Pa ovo je tema i o tome, a pritom je Spartak - Vojvodina gledalo jako malo nas i kako onda mozemo da komentarisemo tu utakmicu?

EDIT: "Cuveni" Maestro digao sidro... Bato reaguj... :-)
Locked