ovo je čisto pljuvanje igrača koji su prikazali jednu fenomenalnu igru i postigli 3 gola za veliku pobedu. Ne taj učinak igrača nije fenomenal nego više od toga kada se uzme u obzir šta se posetiocu zapada za 500 dinara nudi. Za te pare u Švabiji ne možeš da gledaš ni klub u najnižoj lizi. (Hteo sam baš da vidim koliko košta karta za allianz arenu bayerna, ali ništa od toga sve rasprodato za sledeće utakmice. Ali zato za 1860 Minhen koji igra u 2. ligi karta košta 36 evra za srednju tribinu, što i nije puno, samo jedna prosečna plata u Srbijiplaymaker wrote:Ja idalje tvrdim da je ovo cist prosek, ljudi spustite se na zemlju.
Puno trcimo, fajterska ekipa, to je tacno, ne pamtim kad sam gledao ovakvu Vojvodinu sa tog aspekta.
DobrodošaoDaniStil wrote:pratim ovaj forum duže vreme i napokon sam odlučio da se prijavim i nešto napišem uglavnom zbog dve stvari.
1.ovo je čisto pljuvanje igrača koji su prikazali jednu fenomenalnu igru i postigli 3 gola za veliku pobedu. Ne taj učinak igrača nije fenomenal nego više od toga kada se uzme u obzir šta se posetiocu zapada za 500 dinara nudi. Za te pare u Švabiji ne možeš da gledaš ni klub u najnižoj lizi. (Hteo sam baš da vidim koliko košta karta za allianz arenu bayerna, ali ništa od toga sve rasprodato za sledeće utakmice. Ali zato za 1860 Minhen koji igra u 2. ligi karta košta 36 evra za srednju tribinu, što i nije puno, samo jedna prosečna plata u Srbijiplaymaker wrote:Ja idalje tvrdim da je ovo cist prosek, ljudi spustite se na zemlju.
Puno trcimo, fajterska ekipa, to je tacno, ne pamtim kad sam gledao ovakvu Vojvodinu sa tog aspekta.)
2. onaj start sa leđa na ožegovića pri kraju 1. poluvremena je čist kriminal. Drugi Simunić u redovima tito-fkluba? Jel mu i ideologija ista? Za to se treba naknadno tražiti zabrana igranja minimalno 5 narednih susreta. Ja sam za da se spamuje fb ili twitter profil tog zlotvora.
Mislim da je ovde presudilo to što je zapadna tribina bila unapred određena za DOMAĆE!Nevernik wrote:Sef policije Slaninargigi wrote:Sef pandura im se proderao da ih vise ne cuje, dva komada za 10-tak minuta i ovi su do kraja sedeci pratili utakmicu...(verovatno Cigan ali nema veze
)
Policiji je uvek lakse da terorise manjinu.
Tako da sto je vise slaninara na zapadu vise ce i policija da se dere na grobare/cigane.
Meni nekako vise deluje da se uplasio sanse i lopte,ustvari,skroz nekako deluje uplaseno,a ima podrsku navijaca.Ne pamtim kada je neko igrao tako ispod proseka,a opet nikad izvizdan kada ulazi,i uvek mu se daje podrska.Recimo,zamislite da je Ozegovic odigrao sve meceve poput PalocevicagospodinFKV wrote:Steta za Palocevica. Kontam ja da je momak hteo da nas ''kupi'' atraktivnim golom, ali dete, samo je zakucaj u mrezu i mi smo zadovoljni...
Cini mi se da je u grcu momak. Na momente pokaze dosta. Kako je u jednom trenutku iz okreta uposlio Ivanica, kod one sanse pred kraj ako se ne varam, vidi se da moze...Voja wrote:Meni nekako vise deluje da se uplasio sanse i lopte,ustvari,skroz nekako deluje uplaseno,a ima podrsku navijaca.Ne pamtim kada je neko igrao tako ispod proseka,a opet nikad izvizdan kada ulazi,i uvek mu se daje podrska.Recimo,zamislite da je Ozegovic odigrao sve meceve poput PalocevicagospodinFKV wrote:Steta za Palocevica. Kontam ja da je momak hteo da nas ''kupi'' atraktivnim golom, ali dete, samo je zakucaj u mrezu i mi smo zadovoljni...A ne znam ni sta je resenje,kako da ga razigramo.... Mozda da kupimo Cavrica (u tandemu su pakleni) iz Genka?
+1gospodinFKV wrote:Dva previse jeftina gola, koja ne smeju da nam se desavaju...
1) ako njihov igrac padne, nema sta da blenes, kreci ka lopti. Ako sudija svira faul, stojis kod lopte da ne izvedu, ako nije svirao, kupis je i teras u kontru.
2) Zaks, ili je hvataj, ili je izbijaj u korner.
Steta za Palocevica. Kontam ja da je momak hteo da nas ''kupi'' atraktivnim golom, ali dete, samo je zakucaj u mrezu i mi smo zadovoljni...
Prvi gol je pao zbog onog majstora što je ostao da priča sa grobarom na zemlji. I bolje ekipe se teško organizuju kad umesto napada, odjednom imaju da brane kontru. Jeste Žakula trebalo da uđe više u šut, da istrči ranije, jeste Nastić ostao, ali glavni krivac je jeftino puštena lopta na sredini. Što je najgore, kasnije su u još par navrata isto to radili. Baš sam se iznervirao.Turija wrote:+1gospodinFKV wrote:Dva previse jeftina gola, koja ne smeju da nam se desavaju...
1) ako njihov igrac padne, nema sta da blenes, kreci ka lopti. Ako sudija svira faul, stojis kod lopte da ne izvedu, ako nije svirao, kupis je i teras u kontru.
2) Zaks, ili je hvataj, ili je izbijaj u korner.
Steta za Palocevica. Kontam ja da je momak hteo da nas ''kupi'' atraktivnim golom, ali dete, samo je zakucaj u mrezu i mi smo zadovoljni...
Obično kod svakog primljenog gola bude nekoliko grešaka u nizu (ne samo jedna - ako nije poklon).Tako je bilo i kod našeg prvog primljenog gola, kao i kod drugog.
Kod prvog je i Nastić ostao iza naših štopera /inače bi Abu bio u ofsajdu), pa je zatim Žakula bio neodlučan i nije ušao u šut Abua (inače veoma traljav), već se bacio u stranu kao da brani penal.
Kod drugog gola šut nije bio jak, ni jako precizan i razumljivo je da je Žak hteo da uhvati loptu, ali ju je, nažalost, ispustio.I ovde je bilo par grešaka. Lopta je prošla kroz nas živi zid, bolje reći ispod nogu, jer je neko poskočio u njemu, zatim Pankov nije ispratio Abua (nije zagradio prostor), pa je Abu prvi stigao da odbijušu sprovede u mrežu.
Paločević.Ja još uvek mislim da može mnogo više i sa takvim slabijim fizičkim karakteristikama, ali ne da igra celu utakmicu.Zaga pokušava da mu nađe mesto i ulogu.
Takođe sam mišljenja (kao i Rivelinjo) da se prvi put policija ponašala kako treba na zapadnoj tribini, zato što je ona proglašena za domaću.Još samo da je proglase i tribinom Vujadin Boškov i to je onda sve ono što ona treba da bude.
Istog sam mišljenja. A takve faulove nam redovno sviraju kada god na semaforu stoji jedan od dva grba sa crvenom zvezdom u sredini.churguzijanac wrote:Kod drugog gola faula nije bilo.
Da li ce neko sankcionisati pokazivanje medjunozja navijacima na centralnom delu zapadne tribine?Члан 41.
Клуб домаћин организатор утакмице дужан је да обезбеди да у ложама на стадиону
а посебно у ВИП ложи дозволи улазак само адекватно одевеним лицима и може забранити
улазак лицима која нису пристојно одевена, као и да понашање присутних лица буде
културно и у складу са спортским и фер плеј принципима. Клубови су одговорни за
понашање својих представника у ложама стадиона. Свако кршење ове одредбе повлачи
дисциплинску одговорност клуба.