Traka i poštovanje - KAPITEN

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
servalsorim

Post by servalsorim »

Волео бих да ми учесници овог форума са већим стажом од мене објасне чиме вас је купио господин Ђуми и поготово Сепуја...Толико хвалоспева за овај двојац почиње да се коси са здравим разумом...Није ми јасна ни патолошка Мржња према Мрђи.У фазону, те као циган је и друге будалаштине...ако је он циган шта је онда Панта и ко има значајнију функцију у клубу и ко никад није крио да је циган...
...uno di noi...
milos

Post by milos »

Ne vadite vise stvari iz naftalina,stvarno postaje mnogo dosadno...Malo kreativnih ideja nije na odmet...
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Ja ne mogu da verujem koliko je odmaklo ovo prepucavanje oko Mrdje.I to po meni potpuno bespotrebno,jer kao sto je rekao Djumi on je nas najmanji problem.Slazem se da je bilo podobnijih od njega kad je bio izbor za kapitena,ali kad je vec izabran ne treba dizati toliku galamu,jer ponavljam Vojvodina ima i vecih problema od toga ko ce poneti kapitensku traku.Ono sto bih takodje hteo da istaknem je to da za ove nepune dve godine koliko je Mrdja kod nas,nismo niti imamo boljeg napadaca od njega.Naravno tu ne racunam Aleksica koji je kao najveci talenat u klubu morao da dobije mnogo veci prostor.Uglavnom da se vratim na Mrdju i na njegovo ponasanje.Jer cela ova prepirka j nastala zbog Mrdjinog (navodnog???)nepostovanja dresa,koriscenja mobilnog tokom utakmice(ili treninga), bahatog ponasanja i samoreklamerstva.Siguran sam da u svemu ovome ima istine,ne verujem da bi se dizala ovolika buka da je predhodno navedeno bilo laz.Sto se tice negovog samoreklamerstva,tu ne vidim nikakav problem,njegovo pravo je da odlucuje kako ce se ponasati u javnosti.Da li ce biti skroman,cutljiv ili spreman da uvek bude u centru paznje.Ocigledno je izabrao ono drugo.Takodje mnogi forumasi mu zameraju to sto je dete cigana,i tu pronalaze razlog zasto ne postuje nas klub.Moje misljenje da to nema nikakve veze.Secam se da je posle evropskog prvenstva u Holandiji dve hiljade sedme godine za njega bio zainteresovan Partizan.Tada je Mrdja lepo rekao da bi rado dosao medju crno bele i da mu ne predstavlja problem to sto je Zvezdino dete.Tako da na osnovu ovoga moze da se kaze da nije nesto emotivno vezan za maticni klub,jer realno gledano malo koji cigan bi rekao da nema nista protiv da predje u redove najveceg rivala.Hocu da kazem da bi se ovako ponasao i u Zvezdi i u Partizanu,jer je on jednostavno takav.Posle svega treba ga drzati u prvoj postavi do kraja sezone,vec sad je jasno da ce dati blizu dvadeset golova u prvenstvu i izvesno je da ce biti najbolji strelac lige,sto samo moze da nam pomogne da ga prodamo na leto.Po meni uzeti traziti milion i po,to je neka realna cena koja bi zadovoljila i nas i kupca.A zatim da na njegovo mesto dovedemo nekog koje je bolji od njega...
ice

Post by ice »

Stvarno ne sećam se da je Mrđu iko nazvao ciganom i zamerio mu što je ponikao u Zvezdi.To je sada preterivanje.
ice

Post by ice »

Ako ni posle ove utakmice sa grobljem nije jasno da Mrđa ne treba da bude kapiten, onda neka bude doživotni.
Last edited by ice on Thu Apr 08, 2010 5:03 am, edited 1 time in total.
Friend

Post by Friend »

ice wrote:Ako ni posle ove utakmice sa grobljem nije jasno da Mrđa ne treba da bude kapiten,onda neka bude doživotni.
Potpisujem!
carlons

Post by carlons »

Friend wrote:
ice wrote:Ako ni posle ove utakmice sa grobljem nije jasno da Mrđa ne treba da bude kapiten,onda neka bude doživotni.
Potpisujem!
Koliko se sećam kad sam bio klinac, kapiteni su uvek bili oni koji su pokretali ekipu i najčešće su bili klasične desetke. Retko je bek ili "sidraš" bio kapiten.
ice

Post by ice »

Meda je danas pokazao da je on istinski vođa na terenu.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ice wrote:Meda je danas pokazao da je on istinski vođa na terenu.
:!:
Io odio Belgrado
dulajlo

Post by dulajlo »

Ne znam da li smo mi istu utakmicu gledali, ali danas je na terenu kapiten bio Plech.

Medojevic je buduci kapiten, za sada on jos nema ni autoritet ni samopouzdanje potrebno za to mesto.
ice

Post by ice »

dulajlo wrote:Ne znam da li smo mi istu utakmicu gledali, ali danas je na terenu kapiten bio Plech.

Medojevic je buduci kapiten, za sada on jos nema ni autoritet ni samopouzdanje potrebno za to mesto.
Pleč sto posto na leto završava karijeru i rekao je da ga ništa neće naterati da se predomisli.
dulajlo

Post by dulajlo »

ice wrote:Pleč sto posto na leto završava karijeru i rekao je da ga ništa neće naterati da se predomisli.
To je okej, ako se tako oseca i treba da zavrsi karijeru. Ja samo govorim kakvo je trenutno stanje na terenu. Posle svakog prekida, Plech je u razgovoru sa sudijom, pravi pritisak. U jednom trenutku kritikuje Vuleta u sledecem hrabri saigrace. Svojom pojavom, iskustvom i zalaganjem zasluzeno je osvojio postovanje svih saigraca. Jos da nema jezicke barijere...
ice

Post by ice »

dulajlo wrote:
ice wrote:Pleč sto posto na leto završava karijeru i rekao je da ga ništa neće naterati da se predomisli.
To je okej, ako se tako oseca i treba da zavrsi karijeru. Ja samo govorim kakvo je trenutno stanje na terenu. Posle svakog prekida, Plech je u razgovoru sa sudijom, pravi pritisak. U jednom trenutku kritikuje Vuleta u sledecem hrabri saigrace. Svojom pojavom, iskustvom i zalaganjem zasluzeno je osvojio postovanje svih saigraca. Jos da nema jezicke barijere...
Naravno, ali dzaba sve to kada će da odigra još samo desetak utakmica.Treba nam kapiten na duže staze (mada se ne bi iznenadio i da Meda bude prodat).
Last edited by ice on Thu Apr 08, 2010 5:04 am, edited 1 time in total.
ristoo7

Post by ristoo7 »

Мрђа свакако не треба да буде капитен и мислим да смо се ту сви сложили. По мени он је постављен за капитена да буде лакше продат, зато и игра сваки минут и труди се да што више голова убоде. Кад је већ капитен био скоро целе сезоне нека буде и до краја. На шта смо само спали, да гурамо једног играча, срамота. Ако Плеч завршава каријеру ове сезоне, мислим да би било лепо да му Мрђа својевољно(неко му каже) преда траку на 2-3 утакмице. Неће му пуно смањити цену, а ми би се лепо одужили Плечу. Меда би могао да буде капитен следеће сезоне или Бркић, за ову сезону је већ касно, осим ако нам не падне куп са неба.
Turija

Post by Turija »

U potpunosti se slažem sa Tobom, Risto!
I sa ovim bi trebali (barem neko vreme) da završimo diskusiju na tu temu.
Na Mrđu je opravdana kritika uticala, i vidno je promenio ponašanje i zalaganje (nadam se da to neće trajati samo na par utakmica), dok njegovom zameniku, izgleda, više ništa ne može pomoći:oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply