Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ice

Post by ice »

Nije valjda da nikome i dalje nije jasno zašto je Milinković otišao? :shock:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Akcent

Post by Akcent »

ice wrote:Nije valjda da nikome i dalje nije jasno zašto je Milinković otišao? :shock:
Shvatio covek ono sto mi vec odavno znamo. Dok se stvari ne promene iz korena, Vojvodina ma koliko dobre igrace, imala ne sme da podigne ni jedan trofej. Nece covek da bude deo lakrdije, razumem ga i VELIKO MU HVALA ZA OVU SEZONU !
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
ice

Post by ice »

Nije on otišao zbog nekih opštih kretanja u našem fudbalu i klubu već zbog onog što se konkretno desilou nedelju, nije valjda da vam i dalje nije jasno?
Treba li da spominjem Raju Božovića, a još i da nadovežem slučaj Mrđa, pa Lazetića, nažalost toga ima još? :oops:

Zašto je Nikolić otišao iz Rada (naravno ne zato da bi došao kod nas) ?
Last edited by ice on Wed Jun 01, 2011 9:17 pm, edited 1 time in total.
slanobarac

Post by slanobarac »

ice wrote:Nije valjda da nikome i dalje nije jasno zašto je Milinković otišao? :shock:
Ice, pošto te cenim kao sagovornika želeo bih da pročitam kakvo je tvoje mišljene o tom odlasku. Ajde," skupi to i pljuni istinu"! Hvala. :o
edit: pročitah ali to je još uvek "umotano"
Last edited by slanobarac on Wed Jun 01, 2011 9:14 pm, edited 1 time in total.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ice

Post by ice »

Slanobarac, nije to nikakvo moje mišljenje već suština.
Ne bih ništa više pisao na ovu temu, verovatno će navaliti na mene sa svih strana.Sada mogu slobodno, odjavljujem se.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Шта је са Бобетом Павковићем?
Проверен тренер и наш човек, једино што се растао од клуба због будала које су и даље у клубу.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
lazarr

Post by lazarr »

A sta kazete na ovu vest?
Otisao Kiza iz privatnih razloga???
I ko je uopste taj Ibrakovic?
Mada kad vidim ko pise, ne treba ni shvatati ozbiljno.

http://www.sportal.rs/news.php?id=52084
igoork

Post by igoork »

ice wrote:Nije on otišao zbog nekih opštih kretanja u našem fudbalu i klubu već zbog onog što se konkretno desilou nedelju, nije valjda da vam i dalje nije jasno?
Treba li da spominjem Raju Božovića, a još i da nadovežem slučaj Mrđa, pa Lazetića, nažalost toga ima još? :oops:

Zašto je Nikolić otišao iz Rada (naravno ne zato da bi došao kod nas) ?
Ovo je sustina, i posle svega mi pricamo ko ce biti novi trener i koja pojacanja ??? :shock:

Ljudi nas to ne treba da interesuje vise! Zasto?
Pa zato sto ako do sada niste shvatili da nam je apsolutno sve jedno jel nasa uprava nas koci u startu onda nama nema spasa.

Nama je potrebna smena na vlasti! A igraci i trener vise nisu bitni!

Mogu i Murinja da nam dovedu oterali bi ga na kraju sezone !

:idea:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Pitam se kakav to strucnjak moras biti da bi zadovoljio nase ukuse,ali i kakav to covek moras biti,da bi prihvatio nasu ponudu.Po meni,po malo nespojivo u jednoj licnosti!!!
Image
Stexman

Post by Stexman »

Kakav bre Abdulah, kakvi bakraci!? Pa ljudi nas ovde neko zajebava opasno, ko je uopste taj lik? I kakve on rezultate ima iza sebe? Kakav Celik bre, pa taj isti Celik je u onoj staroj Jugi bio ko sad Cuka ili Bezanija. Ne verujem da je i sad ista bolji.
Ma stvarno ce me neko oterati sa stadiona za sva vremena! I onako ne idem cesto ali ovo je sad previse!
Dajte ljudi da protestvujemo protiv ove uprave dok nisu napravili neki glupost koja ce nas kostati kluba!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Stexman wrote:Kakav bre Abdulah, kakvi bakraci!? Pa ljudi nas ovde neko zajebava opasno, ko je uopste taj lik? I kakve on rezultate ima iza sebe? Kakav Celik bre, pa taj isti Celik je u onoj staroj Jugi bio ko sad Cuka ili Bezanija. Ne verujem da je i sad ista bolji.
Ma stvarno ce me neko oterati sa stadiona za sva vremena! I onako ne idem cesto ali ovo je sad previse!
Dajte ljudi da protestvujemo protiv ove uprave dok nisu napravili neki glupost koja ce nas kostati kluba!!!
Samo ću reći sportal.
Bio čovek na stadionu i odmah prelazi kod nas. A možda će u Zvezdanu :twisted:
Io odio Belgrado
shecky

Post by shecky »

Boze gospode ko je taj sad?!?! A sto lepo ne sedne Bata na klupu?
Msm kad moze Dzomba moze i on ,ne?
I dalje tvrdim da je Kiza otisao zato sto nije hteo da bude potrcko tako da mi je bas sve jedno ko ce doci ..do trofeja ne mozemo (a mozda i necemo)..dal smo treci ili osmi meni je nebitno ,dal cemo igrati Evropu pa ispasti od neke moce Austrije Bec ili slicno ili necemo igrati Evropu uopste i to mi je sve jedno.
Jasno je ko dan da klub sluzi kao izvor finansija za Batu a to on bez problema u skladu sa zakonom moze resiti tako da mu niko nista ne moze.
Jednostavno ispostavi ceh Klubu od strane Hotela Park rebme cenu da se pokakis i uzme pare.
Tako da svaka diskusija o treneru novom ili igracima koji bi dosli je totalno besmislena.
aNS

Post by aNS »

Киза је отишао због другог полувремена са звезданом. А коме није јасно шта се тада догодило....
Minja
Administrator

Post by Minja »

Stexman wrote:Kakav bre Abdulah, kakvi bakraci!? Pa ljudi nas ovde neko zajebava opasno, ko je uopste taj lik? I kakve on rezultate ima iza sebe? Kakav Celik bre, pa taj isti Celik je u onoj staroj Jugi bio ko sad Cuka ili Bezanija. Ne verujem da je i sad ista bolji.
Ne gresi dusu prema Celiku. To je jedan od najautenticnijih klubova stare Jugoslavije. Oni su bili uvek pri dnu zato sto je Zenica malecka i jos je skroz radnicka/siromasna, a sa druge strane, koji klub te lige je imao bolju, bolje reci VERNIJU publiku. To nije bilo vruce gostovanje, to je oduvek bilo pakleno gostovanje. Bilo nekad...
Andreyos

Post by Andreyos »

Da li je isti čovek sedeo na klupi Čelika kada smo ih raskantali u pripremnoj utakmici početkom sezone?
Jedan njegov bivši igrač kaže da je dotični trener solidan stručnjak,ali loš čovek.Nažalost,našoj upravi su upravo takvi potrebni,ljudi koji su spremni da se prepucavaju preko medija,kojima ne bi smetale nameštene utakmice...Ali da ne grešim dušu,ne verujem dok ne vidim.
Naš Kiza je bio i ostao gospodin i ne čudi što je otišao
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Post Reply