RK Vojvodina
- Grbavica.021*
Re: RK Vojvodina
Друга утакмица финала плеј офа
Војводина - партизан 22:28 (11:12)
Свака част управи на оваквој сезони и што су успели да обезбеде други пехар црнима у Новом Саду.
П.с. судијама све најгоре!
Војводина - партизан 22:28 (11:12)
Свака част управи на оваквој сезони и што су успели да обезбеде други пехар црнима у Новом Саду.
П.с. судијама све најгоре!
-
Не би коментарисао финале.Поента је да покажемо карактер следеће сезоне и да ако не освојимо титулу,будемо бар на овом нивоу.Да видимо да ли смо озбиљан рукометни клуб или пројекат док има лове.Не може се без пара али није ни све у њима.Како одбојкашки клуб и са ловом и без увек у врху,то је институција.Радује појава Драшка,надам се више таквих играча у будућности.Освојили смо Куп и Суперкуп ако неком значи.Свему дође крај,после толико титула и доминације морало је једном да се изгуби,следеће сезоне да вратимо титулу,а њих вратимо на ниво њиховог близанца.
Šta kaže ćaci Vujin
? Neko saopštenje da napiše možda? Postali smo baš prava ciganija sa saopštenjima u finalnim serijama.

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
-
Nije normalno, ali sve dok u foteljama sede takvi kakvi sede bolje neće biti.Asurbanipal wrote: ↑Wed Jun 04, 2025 9:17 pmZar treba da se pravimo da je sve ovo normalno? Ovo masakriranje gde smo u svom gradu imali šanse bik kod matijevića
A što se saopštenja tiče to ti je ono lopov viče drž'te lopova.
- Grbavica.021*
Не знам шта вас ово све чуди ако су успели да донесу одлуку где ће се играти утакмица у Новом Саду ту је све јасно онда нема даље приче.
-
Ћаци седе у нашим клубовима 13 година и нисмо се жалили док су се освајале титуле,сад сви ћаци,не кажем да нису ал не треба нам то бити главни аргумент.Не жале се ни цигани,ни гробари,ни Ђаволи,ни Пазарци а сви имају ћације.
Ја сам(не једини и не откривам топлу воду) давно писао у вези фудбала да је све крш,намештено и снс комбинација,а не, био Раставац ,еуфорија,нема везе,причамо само о фудбалу и резултатима,позадина нас није интересовала.Сад се од једном будимо кад нема резултата и проблем.Не прозивам никог,само генерално да смањимо доживљај,мало реалности да додамо,упадамо у неки шаблон,као фенсери слепо пратимо тренд.Ако до сада нисмо причали о људима у клубу и њиховим политичким брљотинама,не треба ни сада одмах е то је ћаци,снс секта и слично.Па нема већег ћација од Бајата па на челу РК,ФК годинама,писали смо о њему и њима искључиво о раду у Војводини,такво је било опредељење форума.Да издржимо још мало,ради нас и нашег достојанства.Ко се сећа Живка Шоколовачког,Костића,тако ће и ови нестати.
Ја сам(не једини и не откривам топлу воду) давно писао у вези фудбала да је све крш,намештено и снс комбинација,а не, био Раставац ,еуфорија,нема везе,причамо само о фудбалу и резултатима,позадина нас није интересовала.Сад се од једном будимо кад нема резултата и проблем.Не прозивам никог,само генерално да смањимо доживљај,мало реалности да додамо,упадамо у неки шаблон,као фенсери слепо пратимо тренд.Ако до сада нисмо причали о људима у клубу и њиховим политичким брљотинама,не треба ни сада одмах е то је ћаци,снс секта и слично.Па нема већег ћација од Бајата па на челу РК,ФК годинама,писали смо о њему и њима искључиво о раду у Војводини,такво је било опредељење форума.Да издржимо још мало,ради нас и нашег достојанства.Ко се сећа Живка Шоколовачког,Костића,тако ће и ови нестати.
- Grbavica.021*
Све си у праву али цуди у Србији који су гледали ове две утакмице и претходне са њима лепо су прокоментарисали суђење.
- Grbavica.021*
У Војводини се питају: Како смо на Сланој бари угостили славне клубове, а не можемо партизан?
https://www.mozzartsport.com/ostalo/ves ... zan/514291
https://www.mozzartsport.com/ostalo/ves ... zan/514291
Obično tako bude kad se iznese istina. Kome se ne svidja može slobodno da ne čita. A sad ću vam reći i čemu ovakvi postovi. Jel se sećate kad je zvanična stranica RK i KK stavila stori djacima je mesto u školama? Jel znate možda koliko se Vujin nakrao para u zadnjih 6 meseci i u kojoj firmi jer zna da mu je kraj? Jel znate možda da je od naših zadnjih 13 titula plaćeno barem 5? I svaki put kad nešto nije na našu stranu idemo saopštenje kao ciganija u finalnim serijama. Što se mene tiče za mene su rk i kk završili sve do kraja ovog zla. Samo mi je žao igrača oni nisu krivi, ali ustvari i nije jer su svesno pristali da dodju ovde baš kao i Tadić da ode u czv on zna sa kim će saradjivati. Zato, vrlo mi je drago kad god rk i kk pretrpe ozbiljan šamar, ne zbog igrača ili bilo čega već zbog ljudi poput vujina, bajatovića, rebrače, jevtića i ostalih nadobudnih ćacija. Sportski pozdrav.
- Grbavica.021*
-
Pratim rukomet dugi niz godina,ali ne pamtim ni jednu utakmicu u bilo kojoj ligi ovakav kriterijum,ovo je sezona u kojoj se još pre početka znalo da oni MORAJU biti šampioni na kraju... da smo kojim slučajem ovaj cirkus juče dobili ne mogu zamisliti kakvo bi sudjenje bilo u nedelju na banjica... eto,ni za dugi niz naše dominacije ne sećam se neke utakmicu da je toliko navlačeno u našu korist,ja mislim da smo mi bili šampioni više jer nismo imali adekvatnog konkretna sem jeden sezen niški Železnicar
"U obe utakmice Vojvodini je svirano 22 isključenja naspram Partizanovih pet. Što se sedmeraca tiče, u dve utakmice je crno-belima dosuđeno čak 16, a nama četiri penala", stoji u izveštaju na sajtu novosadskog kluba
"U obe utakmice Vojvodini je svirano 22 isključenja naspram Partizanovih pet. Što se sedmeraca tiče, u dve utakmice je crno-belima dosuđeno čak 16, a nama četiri penala", stoji u izveštaju na sajtu novosadskog kluba
- Grbavica.021*
Пушица завршио каријеру у репрезентацији
https://www.mozzartsport.com/ostalo/ves ... iji/514313
https://www.mozzartsport.com/ostalo/ves ... iji/514313
Капитен Војводине незадовољан дешавањима у финалној серији плеј-офа одлучио да стави тачку на играње за Орлове.
Nadam se da ce Pusica ipak odluciti hladne glave. Koliko je ekipa Vojvodine i Partizana kvalitetna pokazace ucesce i igre u evro takmicenju.