Direktor stadiona? Sekretar za bezbednost?kowalski wrote:Ko je ovim primitivcima ostavio stolice na istoku?
Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
- FREAKS1994
Браво Оги.ogi wrote:Direktor stadiona? Sekretar za bezbednost?kowalski wrote:Ko je ovim primitivcima ostavio stolice na istoku?
Градоначелник им је лично дозволио да се утакмица игра у НС, ето да решите мистерију. Иначе када је клуб одбио да да дозволу за ту утакмицу, исто је учинио и Пословни простор (коме је однедавно дат стадион на управљање) и пребацио лоптицу на град и онда опаааааааа.
Hvala na odgovoru Friks. Ti uvek imas odgovor za sve. Svaka cast.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
- FREAKS1994
Ма боље је нагађати и држати се своје теорије... Или ако ти је лакше ја сам им лично дао стадион и оставио столице.
Иначе сломили су 36 столица, Заједница ЈСЛ је покрила трошкове.
Иначе сломили су 36 столица, Заједница ЈСЛ је покрила трошкове.
Zasto bi zajednica pokrivala troskove? Da li to znaci da smo i mi indirektno ucestvovali u njihovom placanju?
POŠTO OBRAZ ???!!!
- FREAKS1994
Заједница им је покрила комплетне трошкове организације утакмице који су били неколико пута већи него да се играло у Пећинцима.
Ево једне идеје како да се реконструише "Карађорђе"...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RMkOBCp9Ic" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RMkOBCp9Ic" onclick="window.open(this.href);return false;
Jugozapad (opet) već danima bez stolica... Beton na tribini u različitim nijansama sive - ko zna šta su sad popravljali.
-
Donji Srem je domacin kod nas groHbariji, stolice normalno skidaju jer ne bacaj bisere pred svinje... 

- никад агенција фкв
Јел зна неко да ли се пуштају карте у продају за југ и колко су?
Колико ја знам, југ се још не наплаћује.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
A, koliko ja vidim, jug se još duuugo neće naplaćivati. Nešto mi govori da bi iole ozbiljnija inspekcija naložila da se sve sruši, pa Jovo nanovo...Msm, već godinu dana tribina je, kao, završena, a nikad nije otvorena za publiku. Tu mi nešto zdravo smrdi.Passion wrote:Колико ја знам, југ се још не наплаћује.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Mislim da je bila varijanta da se pred početak proleća moralo prijaviti za besplatnu sezonsku za jug, s tim da je to neka porodična karta, tj. važi za roditelja i dete. Tako da otvorena je za publiku, samo eto na koji način se jedino može tamo otići.
- никад агенција фкв
Стварно су болиди...ако ништа друго задње коло кад нам буде гостовала Звездана биће једна мање трибина за њихове навијаче,пошто очекујем окупацију и прославу титуле на нашем стадиону 

Stadion "Vujadin Boškov"? Kao Đuzepe Meaca. 

Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.