Marketing kluba
-
Re: Marketing kluba
Spletom čudnih okolnosti imao sam priliku da razgovaram sa tim tipom. Naravno, odmah sam krenuo da ga jebem za ciganiju. Tip mi je rekao tada jednu stvar koju poštujem, bez obzira šta mislim o njegovom ogavnom klubu: "ja sam cigan, nisam delija. delije je osnovao Željko (čitaj služba)".
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve je to lepo ali kakve veze ima Vosin dres sa tim? Narocito u svetlu cestitki Barija i prica navijaca crnih kako smo postali zvezdina filijala koja sa njima igra 3 za 3, a gostuju nam u zadjem kolu i znamo kolika se kontroverza vec podigla oko te utakmice.
Ako ovo nije pokusaj destabilizacije naseg kluba onda ne znam sta je, posto ne verujem da je kod ovog lika doslo do neke naprasne iskrene promene navijackog ubedjenja.
Ako ovo nije pokusaj destabilizacije naseg kluba onda ne znam sta je, posto ne verujem da je kod ovog lika doslo do neke naprasne iskrene promene navijackog ubedjenja.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Znaju cigusi da će im biti teže s nama u poslednjem kolu nego sa partizanom pa počeli da lobiraju, ili to ili smo mu mi sopnzori izložbe pa je uslov bio da obuče naš dres.
- Red Marquis
- Moderator
Mislim da je to više uradio zbog onog kao kad neki bend dođe u neki grad pa pevač obuče majicu FK iz tog mesta. Što je s jedne strane sranje, jer pokazuje da nas cigani simpatišu i ne smatraju pravim rivalima, a s druge strane i nije loše, jer pokazuje da se povlači paralela između dolaska u NS i FKV.
Io odio Belgrado
On je pod jedan totalno lud...a jos je ludji sto se tice fudbala,njim je totalno zaludjen..tako da mu je na otvaranju izlozbe sve vreme isla utakmica finala Lige Evrope...kakva crna destabilizacija i lobiranje,gari voli fudbal i uz to je lud...to je cela prica...
vidi kakav olos,uzeo je da nas destibilizuje,nas ovako stabilne,sa tim cinom sto je obukao vosin dres na nekoj tamo izlozbi,majku mu njegovuRadoye wrote:Ako ovo nije pokusaj destabilizacije naseg kluba onda ne znam sta je, posto ne verujem da je kod ovog lika doslo do neke naprasne iskrene promene navijackog ubedjenja.

objasnice ti dojcin o cemu se radi,pa ti pokusaj da shvatis to nekako.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=k3XP8WG24Ew[/video]
Ma nek bude lud kol'ko hoce zabole me tuki za njegovu ludost, da je obukao grobarsku krpu ili bilo koji drugi dres osim naseg meni sve ravno do Kosova. Al' sta ima jedna ordinarna ciganstura da oblaci Sveti dres, pa sve da je 100x zaludjeniji za fudbal nego sto jeste...?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
divizija, gari, Dojcin Tudinac iz klipa je konceptualista a ne apstraktni umetnik, pobrkao si pojmove
Ne znam kojom oblasti se onaj nazovi gluimac bavi od te dve, ali definitivno mi je uvek bio JAKO antipatican!

A mozda je samo nabavio dres naseg Djurica zbog prezimena?
http://novinenovosadske.rs/inicijativa- ... -spomenik/" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto jedne lepe inicijative - spomenik Kosta Hadziju! ...
Eto jedne lepe inicijative - spomenik Kosta Hadziju! ...
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
- Red Firm Telep
Jel zna neko gde moze da se kupi Vosin dres? Posto vidim da ni web shop vise ne radi 

Оригинал имаш у Вошином шопу у хотелу парк, али су прилично скупи. Тако да ако не би да се разбацујеш баш, више саветујем код Муркета да погледаш (на спенсу преко пута улаза на базен), чини ми се да су опет у излогу, а ако не ни то, цегер у руке и на пијацу!Red Firm Telep wrote:Jel zna neko gde moze da se kupi Vosin dres? Posto vidim da ni web shop vise ne radi

- Ultra slanina
Ima na najlonu, 1300 dinara dres svih veličina, od najmanjih do najvećih.
- gospodinFKV
Gde tacno?Ultra slanina wrote:Ima na najlonu, 1300 dinara dres svih veličina, od najmanjih do najvećih.

- Ultra slanina
U subotu sam bio, i tamo u onom buluku spazim zastavu Srbije i blizanaca, kako se vijore u vazduhu, zabodenu za jednu tezgu i odem tamo da izvidim kad ono ima i naših dresova. Čova što radi tamo mi kaže da su tu svaki vikend.