Ako nam trener bude Ristevski, preostaje mi jedino da se nadam da je krajnje defanzivna taktika koju je postavljao u Spartaku protekle sezone bila posledica nedostatka kvalite igraca Spartaka da bi se igralo mnogo ofanzivnije.
laki wrote:Ako nam trener bude Ristevski, preostaje mi jedino da se nadam da je krajnje defanzivna taktika koju je postavljao u Spartaku protekle sezone bila posledica nedostatka kvalite igraca Spartaka da bi se igralo mnogo ofanzivnije.
Mislim da je Djumi najkompetentniji da ovo prokomentarise, ali mi se cini da Spartak nije igrao tako defanzivno, naprotiv..Takodje, odlaskom Ubiparipa, Ristevski nije imao nijednog gol igraca medju licenciranima! I, na kraju, treba li podsetiti kakav je stil igre negovao Proleter dok je on bio sef struke tamo?
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Necu da talasam, al' video sam pre jedno 2 sata Ristevskog na jednom vrlo simbolicnom mestu, tacnije u jednom kaficu gde bas cesto vidjam Pantelica. Izgleda ipak ima neceg u tim novinarskim zvrljotinama.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Nisam ni mislio da je simbolicno to sto je u Novom Sadu nego samo mesto (kafic u kom se gosn.Aftobus stalno odmara), ne toliko blizu stadiona. Mada ko zna, mozda je i slucajno. Uostalom, zar je vazno?
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
djape_ns wrote:Necu da talasam, al' video sam pre jedno 2 sata Ristevskog na jednom vrlo simbolicnom mestu, tacnije u jednom kaficu gde bas cesto vidjam Pantelica. Izgleda ipak ima neceg u tim novinarskim zvrljotinama.
Misliš na bulevaru Evropa. I ja sam ga juče video, tačnije videli smo se!