Transferi
Re: Transferi
Filip Knežević, u prošloj sezoni član niškog Radničkog, između ostalog član Vojvodine u sezoni 2016/17. prešao u Proleter (NS).
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Napredak je i pre Zivkoviceve povrede doveo Milosa Ostojica, bivseg golmana Spartaka.
Banujte me molim vas 

- gospodinFKV
Ma znam da ne govoris, nego kao neko ko je eto branio veliki fudbal, susretao sam se sa raznim pristupima novim golmanima i skontao sam da je Simic takav da s njim treba mirno i strpljivo, dok se u potpunosti ne uklopi. I ja sam bio takav, i nikad nisam dobro reagovao kad me neko od starta vosti i ocekuje da zagospodarim istrazenim delom univerzuma, dok bih apsolutno pokidao kad trener pristupi razumno i strpljivo. Dobar je on golman i cini mi se da zna svoje mane, sto je najbitnije.Voja wrote:Da ne bude zabune,ne govorim da je Simke los golman,cak bih voleo da nadmasi Emila,ali mislim od starta mora malo vise zivosti da unese u mec,i da ima "tonu" izlazaka na centarsuteve,pa i ako fula koji sta sad.Mislim da linijasi i nemaju neku perspektivu u ovakvom fudbalu.
Prosle sezone sam presao u klub sa jako dobrim trenerima. Trazili su od mene da budem onaj libero golman, a ja nov i noge (logicno) postale rezanci. Imao sam gresaka, ali mi niko rec nije rekao, jer su znali da znam, ali je svaka dobra reakcija ispracena sa pohvalom. Kroz tri utakmice pozitive sam u cetvrtoj, prema nekim veteranskim nezvanicnim svedocanstvima, postavio rekord u klubu po broju cistih 1 na 1 odbrana u jednoj utakmici. Mislim da ih je bilo jedno 7 ili 8. Komandovao odbranom kao da deset godina vec igram za njih. Sve to, samo zato sto su mi posle duze pauze podigli samopouzdanje. U toj utakmici sam coveku skinuo sut sa pola metra od linije. Najbolja odbrana u zivotu. Njihov centarsut u liniji penala i prve stative, odbija se od mog igraca i pada coveku na noge u peterac prema drugoj stativi, a ja blize prvoj. Bacim se, ni sam ne znam kako, i na refleks skinem sut. Na terenu muk, jer ni sam nisam siguran sta sam uradio, a jos manje taj sirotan sto je promasio s po metra gol. Posle toga mu*a kao kokos. Nema bolje stvari za golmana od toga kad te ekipa podigne i onda pokazes koliko vredis. Po onome sto sam mogao da vidim kod Simica, to ce upravo biti tako, jer je Lalatovic sjajan psiholog (koliko god bio dijabola ovako), a i odbranu cine smireni iskusni igraci.

Uh izvuce te zadnja recenica inace sam sve vec poceo da shvatam kao vrlo dobar CV i preporuku

- gospodinFKV
Iz engleskih amaterskih rangova u profesionalni srpski koji deluje amaterskije.Voja wrote:Uh izvuce te zadnja recenica inace sam sve vec poceo da shvatam kao vrlo dobar CV i preporuku![]()

Salu na stranu, sad kad se igra bez publike, mnogo se bolje cuje i jasno mi je zasto igraci vole da rade s Lalatom.
Lalatovic ima drugarski odnos sa igracima, sto bi se reklo, kao da su zajedno ovce cuvaligospodinFKV wrote: Salu na stranu, sad kad se igra bez publike, mnogo se bolje cuje i jasno mi je zasto igraci vole da rade s Lalatom.

Iz tog razloga igraci su opusteniji i samim tim produktivniji jer nema pritiska, nema strahopostovanja jer on je sa igracima
pre svega drug pa im je tek onda trener.
Zbog svega toga ga igraci vole.
- churguzijanac
Sve,sve al’ to uvlacenje pickoustom, to mi je tako degutantno, da nemam reci.
Ako igramo od trećeg kola Evropa lige to znači da smo osvojili milion evra bez da smo i šutnuli loptu.
Onda nema izgovora da ne dovedemo nekog ekstra napadača, pa makar ga i platili.
Nekog od dvojca iz TSC-a recimo.
Bojim se da su oni sada preskupi za nas.Karlsson wrote:Ako igramo od trećeg kola Evropa lige to znači da smo osvojili milion evra bez da smo i šutnuli loptu.
Ne smemo docekati da neki igrac postigne 16 golova u sezoni pa da tek onda postane zanimljiv nama, dakle, ono sto se
davnih dana trebalo uraditi - uloziti u scouting i otkrivati neotkrivene igrace.
Sto se tice napadaca, ja sam za stranca ali ajd ti ubedi Lalata.
- gospodinFKV
Sto se cene tice, mislim da nisu za nas preskupi toliko, ali je pitanje koliko bi bili unosni. Necemo zaraditi na transferima, a videcemo sad u Evropi kakav su kvalitet i da li su kalibar da na taj nacin donesu zaradu klubu za koji igraju. Nemojte se zavaravati - nece oni ostvariti bog zna kakve transfere sa 27 i 28 godina. Njihov voz za zapad je prosao, jer ovo nije trziste koje ce napadace u kasnim dvadesetim placati bog zna koliko, kada je u pitanju obestecenje. Za nekih max po milion ce otici u neku Kinu, Tursku, Grcku ili ce ih ugrabiti blizanci, pa skartirati kad ne daju gol na 2-3 utakmice, a oni ocekivali po tri dupla hattricka. Veci je problem to sto ce momci hteti da se obezbede dobrim transferima, nego sto ce biti obestecenje TSC-u.
Nama treba neko ko je mlad i gladan fudbala, kao sto je John Mary bio. Neko ko ispred sebe ima cilj i ko nece koristiti Vosu da se doslepa do njega, nego ko ce Vosu iskoristiti kao vozilo da do istog stigne. Simbioza, ne parazitiranje. Da se ogradim, ne mislim da bi Siladji i Lukic bili paraziti, naprotiv, ali mislim da nasem timu treba neko gladan mnogo vise nego neko ko bi ovde bio docekan kao zvezda tima.
O Lukicu se pricalo dok je jos u Indjiji lomio.
Tad je trebalo da se reaguje. Tad je bio taj idealan trenutak u njegovoj karijeri, gde je bio gladan igre i golova, pogotovo posle lose sezone u Radu i Borcu, a jos uvek jeftin.
Nama treba neko ko je mlad i gladan fudbala, kao sto je John Mary bio. Neko ko ispred sebe ima cilj i ko nece koristiti Vosu da se doslepa do njega, nego ko ce Vosu iskoristiti kao vozilo da do istog stigne. Simbioza, ne parazitiranje. Da se ogradim, ne mislim da bi Siladji i Lukic bili paraziti, naprotiv, ali mislim da nasem timu treba neko gladan mnogo vise nego neko ko bi ovde bio docekan kao zvezda tima.
O Lukicu se pricalo dok je jos u Indjiji lomio.
Tad je trebalo da se reaguje. Tad je bio taj idealan trenutak u njegovoj karijeri, gde je bio gladan igre i golova, pogotovo posle lose sezone u Radu i Borcu, a jos uvek jeftin.

- Red Marquis
- Moderator
Treba nam dobar centarfor mlad i gladan fudbala, ali da je usput i belac, srbin, da je već ga trenirao Lalatović i idealno iz nekog beogradskog kluba. I jeftin. Ima li takav? Ako ne, nećemo nikog dovesti.
Io odio Belgrado
Po meni Ožegović se savršeno uklapa u tu priču. Pogotovo što Nemci ne računaju na njega.
A Makarić se odlično snalazi na poziciji napadača, samo pitanje je da li je i za evropski nivou.
A Makarić se odlično snalazi na poziciji napadača, samo pitanje je da li je i za evropski nivou.
Ožegović je neko ko definitivno ima pozitivnu emociju u odnosu na FKV. Mislim da bi se lako uklopio i da bi, iz raznih razloga i motiva, baš "grizao" na terenu. E sad, koliko se on uklapa u Lalatovićevu viziju i koncepciju, kako stoje menadžerske kombinacije i drugi faktori odlučivanja, to ne znam. Videćemo, ali nisam baš optimista da ćemo se pojačati na toj poziciji, niti s Ožegovićem a na žalost ni s nekim drugim. Ali opet, bolje i niko nego neki krš tipa Ašćerić ili slično.
Ja sam obicno veoma skeptican prema bivsim igracima blizanaca zato sto su oni (cast izuzecima) najcesce igrac manje na terenu kada igraju protiv "svojih" ali zato protiv onog drugog grizu za desetoricu. Ali Ozegovic mi ni najmanje ne bi smetao, ne samo zato sto je izuzetno korektno odigrao za nas u svom "prethodnom mandatu" nego bas iz cinjenice da je igrao za oba blizanca. Ponikao kod crvenih ali odbacen od njih, igrao korektno za njihovog najveceg rivala sto znaci da nije emocionalno i navijacki zaslepljen nego da ima profesionalan pristup a to je bas ono sto nama treba. Verujem da bi grizao i protiv jednih i protiv drugih. Sto se mene tice - vise nego dobrodosao! 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Navodno je za Saničanina zainteresovan Sporting iz Portugala ja ga ne bi prodavao sem neke baš extra cene tu je Kova da ga zameni.