Grbavac wrote:Evo zabio jos jedan.
Ima Cukaricki da zaradi kad momak bude prelazio u Barselonu

Očas stiže ,,brzonogog" (M)Rđu (i bez izvođenja penala)

Grbavac wrote:Evo zabio jos jedan.
Ima Cukaricki da zaradi kad momak bude prelazio u Barselonu
Ne nego bi i dalje grejao klupu jer neki imaju zacementirano mesto u timu... Sta ces kad ima snagu ali ne zna...chinaman wrote:Moram da priznam da me je razuverio svojim igrama, ali imam utisak da je otsao kod nas verovatno bi se utopio u opste sivilo.
Taj eventualno moze da eksplodira jedino ako mu nabiju dinamit u bulju i zapale fitilj.chinaman wrote:PS: Da probamo da prodamo Lazetica, mozda i on eksplodira?
Sepika je i kod nas igrao fantasticno. Covek je standardni reprezentativac Ugande (a i Kizito je reprezentativac Ugande), mislim da je imao priliku da igra kod nas da bi i njega zvali "gospodin Sepuja"...Stvarno sam zaprepascen sa stavom uprave. Pitao bi ih da li su oni juce uopste gledali utakmicu, tj da li su culi da su svi pozdravili ulazak Sepija na teren? On je nas ljubimac, zbog toga sto covek igra uvek sa 101% snage, a ne kao vecina sa 30%. Sepuja stalno daje brzu loptu, i zeljno hita napred, pa ko je video ne moram da pricam. Zeljni smo takvih igraca, koji ne igraju onako kako menadzeri zapovede, nego emotivno od srca. Volim da ga vidim na terenu kad igra, ko malo dete je zeljan igre, a to publika voli, i to vraca ljude na stadion. Jebo te kad se samo setim kako mi je prosle sezone bio skenj, kad je Tadic uzeo Sepuji sansu da postigne het-trik protiv Banata. Pa onda ovaj Popov penal, stvarno ko da je promasio u finalu SP. On, Kiza, Panta, Alex uvek daju vise, ali uvek, i uvek su spremni da krenu sa loptom napred, da upute tacan pas, a ne kao neke muve bez glave koji idu prema autu (Tadic), ili svom golu... Ali pre svega nije fer prema njemu kao coveku da se tako odnose, godinu dana nije dobio pravu sansu da pokaze sta zna, a mislim da bi proradio kao lud, da krene 2, 3 od pocetka... Nadam se da ce kvalitet proraditi.
Mislim da on i Kiza jedini (na pravi nacin!) vole Vosu, jer nisu isprane glave sa kompleksom zvanim "blizancija (dvolicnost)"...
NE DAJ SE SEPI, SVI NAVIJACI VOJVODINE SU UZ TEBE!!!
Prevario sam se jedino da ćemo mi kroz 2 godine ponoviti topik (kao za Despota)Nije bilo Djumija da ga ne da Radniku iz Bjeljine, pa čovek otišao u ČukaričkiPosted: Tue Sep 02, 2008 7:27 am Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Samo da i ja, još jedanput i na ovom mestu, DAM PUNU PODRŠKU SEPUJI.
SEPUJA JE NAŠ DROGBA
Sepi, ponavljaš Despotov put, ali nema veze.Ponovićemo i mi za 2 godine topik ,,Tri godine nepravde-Eugen Sepuya".I budi ubeđen, otićeš, sigurno npr u Španiju, ili neki drugi evropski klub, koji će za mnoge, danas neprekobrojne u Voši, ostati večiti sanak pusti.
NE DAJ SE SEPI, NEMA NAVIJAČA KOJI NIJE UZ TEBE
PS
Imam osećaj, kad bi Sepi igrao od prvog minuta, razneo bi u paramparčad sve protivničke odbrane i postao prvi strelac Lige, još lakše od Ranka Despotovića (što kaže Balašević u jednoj pesmi:,,...razbio bih svet od šale...").
Čovek jednostavno nosi sve pred sobom, a uz to zna da igra fudbal. Pride, ima i redovnu Diplomu.Još je i najjači, najtemperamentniji...
Možda mnogima, baš to najviše i smeta?,,..zloba se ko rubin cakli,...boljima se teško prašta.."-opet, Balašević.
Koji si ti kralj,apsolutno se slazem sa tobom.Kome jos trebaju igraci koji daju golove,kad mi mozemo da pobedimo za zelenim stolom.Radoye wrote:Ne nego bi i dalje grejao klupu jer neki imaju zacementirano mesto u timu... Sta ces kad ima snagu ali ne zna...chinaman wrote:Moram da priznam da me je razuverio svojim igrama, ali imam utisak da je otsao kod nas verovatno bi se utopio u opste sivilo.![]()
Taj eventualno moze da eksplodira jedino ako mu nabiju dinamit u bulju i zapale fitilj.chinaman wrote:PS: Da probamo da prodamo Lazetica, mozda i on eksplodira?![]()
![]()
U kom smislu?Nisam gledao utakmicu, ali mislim da golmani Voši nisu interesantni, još dugo vremena (nadam se).Grba_NS wrote:A sta tek kazes na golmana Napretka(cini mi se da je Sejic)?!
Branio je neverovatne stvari, pa sam ga zato spomenuo(po meni igrac utakmice)! Videcemo koliko ce Brka jos biti u Vosi i kako ce se pokazati Kesic, ako se Kesic ne pokaze ne bi bilo lose dovesti nekog iskusnijeg golmana da ova nasa perspektivna deca(golmani) imaju od koga da uce(naravno sve pod uslovom da Brka ode, a ja se nadam da nece)Turija wrote:U kom smislu?Nisam gledao utakmicu, ali mislim da golmani Voši nisu interesantni, još dugo vremena (nadam se).Grba_NS wrote:A sta tek kazes na golmana Napretka(cini mi se da je Sejic)?!