Transferi
Re: Transferi
Ne vidim po čemu je loš prelazni rok. Za našu ligu smo apsolutno popunjeni na svim pozicijama sem eventualno cfora. Golmane imamo, bekove, štopere, zadnje vezne, krila isto....Fali nam jedan odličan bonus, recimo da smo doveli tog malog što je ponikao u partizanu Jovanovića, em je U21 em na deficitarnoj poziciji u napadu.
Da smo hteli da napadnemo LE, onda druga priča, ali tu sam mišljenje izneo u topiku o Evropi.
Ovako siguran sam da ćemo završiti u top 4 i doći do polufinala kupa i to je to....sezona bez briga i emocija....
Da smo hteli da napadnemo LE, onda druga priča, ali tu sam mišljenje izneo u topiku o Evropi.
Ovako siguran sam da ćemo završiti u top 4 i doći do polufinala kupa i to je to....sezona bez briga i emocija....
Come on you Reds!
- Red Marquis
- Moderator
"Eventualno" cfora?!
Tim smo bez centarfora. Mrkaić meni ni za klupu nije. Kad već Lalt igra sa bekovima koji mogu nešto i da centriraju, neko ko ume da skoči i odigra glavom bi bio poželjan u tom napadu. Takođe, liga od 20 timova, mnogo mečeva, Drinčić nema pravu zamenu. Ostalo, to je to za ovu našu ligu da budemo u prva 4.
Tim smo bez centarfora. Mrkaić meni ni za klupu nije. Kad već Lalt igra sa bekovima koji mogu nešto i da centriraju, neko ko ume da skoči i odigra glavom bi bio poželjan u tom napadu. Takođe, liga od 20 timova, mnogo mečeva, Drinčić nema pravu zamenu. Ostalo, to je to za ovu našu ligu da budemo u prva 4.
Io odio Belgrado
- Deep Purple
Citiraću komentatora sa SK Vladimira Novakovića koji je rekao da Vojvodina ima najbolje popunjen tim u Srbiji. Dovoljan broj igrača. Taktički svi igrači odgovaraju treneru i stilu koji gaji. Ovaj tim će se boriti za 2 mesto do kraja. Igramo dobro i kad smo izgubili od Javora bili smo bolji. Fali spic i vezista za neki viši nivo. Ali prelazni rok je sasvim solidno odrađen jer jedan euro nismo dali. A doveli smo dva dobra igrača pardon dato je 50k eura za onog malog iz Zvezde. Mrkaić je dibar za klupu fali nam neki Ozegovic, Mudrinski ili slično.
Чини ми се да смо овакву ситуацију имали за време Кежман-Балша-Павловић мандата. Доведени играчи са јаким платама + тренер уз очекивање да прођемо у ЛЕ па кад то нисмо успели настали су (нови) проблеми.Deep Purple wrote: Sa na primer sa tom trojicom bi imali veće šanse ali ne toliko velike da bi sebi dozvolili taj luksuz. Blizanci sebi mogu da priušte taj luksuz jer pod pritiskom navijača država im izlazi u susret jer su to potencijalni birači a ko nas šiša? Koji smo mi faktor u ovoj državi? Šta treba da se desi da dignemo kredit, puknemo u Evropi dug se nagomila i da se ugasimo
Treba Sulejmana Krpica dovesti i to je to ,
decko nema nista protiv da dodje kod nas ....
Banujte me molim vas 

- Deep Purple
Spomenuo sam ja njega već na forumu, odličan špic sa kumom sam gledao Željezničar jer je on njihov navijač i ostavio je momak dobar utisak na mene. Prgav je ima golgeterski instikt. A otkud to da nema ništa protiv?ernesto wrote:Treba Sulejmana Krpica dovesti i to je to ,
Last edited by Deep Purple on Thu Oct 01, 2020 9:06 pm, edited 1 time in total.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/367239" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav glup potez Matica, rekao sam to vise puta , ovde bi dao bar 15 golova
Mozda bi ga mogli vratiti za male pare, e sad dal ga treba vratiti
Kakav glup potez Matica, rekao sam to vise puta , ovde bi dao bar 15 golova
Mozda bi ga mogli vratiti za male pare, e sad dal ga treba vratiti
- Deep Purple
Pitaj ga i da se preko menadžera ponudi nama jer su šanse da ga se naši sami sete ravne nuliernesto wrote:Pa pitao sam ga.

Mozda dovedu Ranka DespotovicaDeep Purple wrote:Pitaj ga i da se preko menadžera ponudi nama jer su šanse da ga se naši sami sete ravne nuliernesto wrote:Pa pitao sam ga.

Znaci niste da se Brki postavljaju pitanja, da mu javim jbga da nije pozeljan 

Banujte me molim vas 

- Deep Purple
Reci mu da čekamo admina da napravi topic pa ćemo onda da mu postavljamo? Taman sutra ?ernesto wrote:Znaci niste da se Brki postavljaju pitanja, da mu javim jbga da nije pozeljan
Gledao se prenos Zvezde,slavi seDeep Purple wrote:Reci mu da čekamo admina da napravi topic pa ćemo onda da mu postavljamo? Taman sutra ?ernesto wrote:Znaci niste da se Brki postavljaju pitanja, da mu javim jbga da nije pozeljan

Brka je bio registrovan clan ovog foruma pod userom Brx
Verovatno je Brka zaboravio password, pa sad ne moze da se uloguje?
PS
Ranije je svaki registrovani clan Foruma mogao da otvori novi topik.
Mozda, zaista, vise to ne moze, u cilju da se izbegne mnostvo slicnih tema???
Verovatno je Brka zaboravio password, pa sad ne moze da se uloguje?
PS
Ranije je svaki registrovani clan Foruma mogao da otvori novi topik.
Mozda, zaista, vise to ne moze, u cilju da se izbegne mnostvo slicnih tema???
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov