Transferi
Iz jucerasnjeg "Sporta":
Sa namerom da gledaju kapitena Vojvodine Aleksandra Popovića, kojeg žele da angažuju, u Novi Sad su juče doputovali predstavnici francuskog Grenobla. Za to, međutim, nisu imali priliku pošto je trener Zoran Marić odlučio da Popović, iako je imao mogućnost da bira, baš u meču sa „romantičarima“ odradi kaznu zbog parnih žutih kartona. Tu odluku nije promenio ni Popovićev razgovor sa Marićem, ni susret Francuza sa predsednikom Vojislavom Gajićem. On im je, naime, rekao da ne može da promeni odluku trenera.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Dragan Mrdja je na meti MSV Duisburga!
http://www.transfermarkt.de/de/forum/15 ... zeige.html
Mislim da bi mogao u neki jaci klub da predje i da bi Vosa mogla vece obestecenje za njega da dobije!
http://www.transfermarkt.de/de/forum/15 ... zeige.html
Mislim da bi mogao u neki jaci klub da predje i da bi Vosa mogla vece obestecenje za njega da dobije!
Ima još dva kola ali treba razmišljati o prelaznom roku.
Mislim da da bi trebalo obavezno prodati Aleksića/nije se dokazao/,Buača,Kizita,Brkića,Smiljanića i da bi eventualne prihode od prodaje ovih nekorisnih igrača trebalo utrošiti na dovođenje još nekoliko proverenih i prekaljenih igrača koji bi zajedno sa kosturom tima koji bi trebalo da čine Lazetić,Popović,Lakić,Stojanović,Super Mario end.co. mogli konačno da donesu novu titulu u naš grad.
Mislim da da bi trebalo obavezno prodati Aleksića/nije se dokazao/,Buača,Kizita,Brkića,Smiljanića i da bi eventualne prihode od prodaje ovih nekorisnih igrača trebalo utrošiti na dovođenje još nekoliko proverenih i prekaljenih igrača koji bi zajedno sa kosturom tima koji bi trebalo da čine Lazetić,Popović,Lakić,Stojanović,Super Mario end.co. mogli konačno da donesu novu titulu u naš grad.
Potpuno se slažem.šumar wrote:Ima još dva kola ali treba razmišljati o prelaznom roku.
Neka odu momci što pre iz Voše, da najzad počnu igrati pravi fudbal, a ne dogovoreni, u kojem se razmažena deca, uticajnih roditelja, lepo zabavljaju, loptajući se u Novom Sadu pod stručnom palicom, stručnog Štaba.
Kad sam, juče u Kuli video našu klupu, gde osim Kesića i Pantelića i donekle Popa, nije bilo prvoligaškog fudbalera ( pored Marića i Grubora, na njoj su sedeli Mijatović, Vukajlović, Lakić, Purke Stojanović, stalno sam mislio da li je sad bolje da ovaj, što ih je sve sastavio, menja nekog ili ne menja.U razgovoru sa ljudima oko sebe, rekao sam: videćete, prva Vojvodinina izmena (ako je uopšte bude) biće Vukajlović.I bi tako.Bruka za Pantu, pa i Popa, što su se znojili 40 minuta iza gola Đuričića.Mislim, treba to sve izdržati na terenu i na tribini.Ordenje ljudima podeliti.I Firmi juče za navijanje (kako njima nikad ne smeta ni sunce, ni kiša, ni sneg, ni...

Najbolje bi bilo, da svi naši najbolji igrači odu iz Kluba ovog leta.Bar bi znali na čemu smo.Ne bi se više na tribinama zavaravali velikim sportskim ambicijama, sa malim zdravim igračkim jezgrom i ogromnim balastom promašenih profesija.
Valjda će i taj zakon o sportu ugledati svetlost dana, pa će i rukovodstvu, a ne samo publici, biti u interesu da na teren izlaze, i u Klub dolaze, samo oni koji fudbalski vrede.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
VOŠA: Pantelić završava karijeru
Cetvrtak, 21. maj 2009. 10:14
Posle 17 profesionalnih igračkih sezona, veteran Vojvodine Miodrag Pantelić odlučio je da okači kopačke o klin.
Još dve utakmice i popularni "Panta" neće više dolaziti na treninge, znojiti se, navlačiti kopačke i potom ih čistiti...
"Ostale su još dve utakmice, protiv Jagodine u Čelarevu (Vojvodina je domaćin, jer se njen stadion renovira), i, ako ne dobijem karton, još meč sa Radom na Banjici. Dosta je bilo. Imam 36 godina i posle 17 profesionalnih sezona vreme je da okačim kopačke o klin", rekao je Pantelić "Sportskom žurnalu".
Pored Vojvodine, igrao je za Crvenu zvezdu, nastupao je za bugarske i klubove u Kini. Pet puta je nosio dres državnog tima.
"Kad sumiram sve što sam doživeo igrajući fudbal, zadovoljan sam. Imao sam lepu, uzbudljivu i u svakom pogledu uspešnu karijeru", kaže Pantelić, koji ubuduće namerava da se bavi trenerskim poslom.
"Upisaću trenersku školu, jer sam svestan da ćemi to obogatiti fudbalsko znanje koje sam stekao kao igrač sarađujući sa mnogim trenerima. Nadam se da će za mene biti mesta u mlađim kategorijama", rekao je napadač Vojvodine.
(MONDO)
0.0625
Cackam nesto po netu i odem na Transfermarkt, te vidim da je Leandro uredno prijavljen kao igrac nekog svedskog kluba (navodno, otisao je jos zimus). Ko tu sad koga...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.html
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
sportal.rs wrote:Nije tajna da je Partizan već duže vreme zainteresovan za fudbalera Vojvodine Dušana Tadića, ali prema rečima veziste superligaša iz Novog Sada mala je verovatnoća da će pojačati redove srpskog šampiona.
- Ne mogu da kažem da mi ne prijaju ponude našeg prvaka. Liga šampiona je veliki izazov za mene, ali mislim da mi je bolje da, ako već budem išao iz Vojvodine, odem u inostranstvo - reako je sjajni fudbaler Novosađana.
Želja mladog reprezentativca Srbije je da karijeru nastavi u nekom zapadnoevropskom klubu, a kao moguće destinacije spominju se Holandija i Nemačka. Tadiće je u razgovoru za Sport svoje šanse za odlazak, odnosno ostanak procenio na 70:30.
Tadić je ove sezone postigao osam golova u dresu Vojvodine.