Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Vuke

Re: Pripreme

Post by Vuke »

@Grba_NS Svaka cast za post! Zbog ovakvih postova obozavam ovaj forum, voleo bih da se malo aktiviraju Turija, Podbara, Grof i tako dalje, da ne idem puno u off :)

Milan Spremo predstavlja supertalentovanog igrac, njemu je fudbalski klub Milano ponudio da sa porodicom predje u istoimeni grad. Secam se da decko ima bolje rezultete kapaciteta pluca od skoro svih prvotimaca.
Za Melega i Nastica ne treba trositi reci, nego im prikljuciti Urosa Radakovica iz Proletera i sve povesti na pripreme!

Isticu se jos Ferati, Kordic, Bajic, Makaric, Glumcevic i tako dalje. Treba pedagoski raditi sa ovakvim fudbalskim biserima i ukazati im na primere Runija i Aleksica.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Svi nabrojani, čine gotovo ceo tim...Grba kad ga izanalizira, čovek nema šta da doda.
Samo ovo - imao sam priliku da gledam tu decu, i Meleg je nešto što nisam dugo video...On može biti vanserijski igrač, nešto za čim "Karađorđe" prosto vapi...
Takođe, lično dosta tipujem na Kordića - taj momak ima bombu u nogama (uz odličnu konstituciju)! Uz Milana Sprema, to treba da bude TROJKA ZA BUDUĆNOST!
ssnigd

Post by ssnigd »

A meni i dalje nije jasno, da nasi treneri ne traze resenje za odredjene deficitarne pozicije u timu u omladinskom pogonu. Zar se ne vidi da nam je trenutno najveci problem levo krilo i da ga mi nemamo medju prvotimcima. Uvek moramo da improvizujemo sa Branom, Abuom ili Merebom, poslednji mi je nekako i najblizi tamo od svih nabrojanih. I umesto da se neki klinac polako uvodi u prvi tim, pa da pocne kao rezerva par puta, ne nasi klinci su raseljeni svuda osim tamo gde treba da budu. Koji ce nam, da ne lajem, omladinski pogon kada nam ne sluzi nicemu. A i zar se ne vidi da smo najvece transfere napravili upravo sa igracima iz omladinskog pogona. Dani, Brka, Tadic, Kacar, Katai, ako im vec samo treba novac i nista vise, gde je onda tu logika....

Grbo jel mozes da napoises nesto o SIladjiju, cini mi se da je on na Slanoj Bari. Kako igra i jel on levo krilo ili spic.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

ssnigd wrote:Grbo jel mozes da napoises nesto o SIladjiju, cini mi se da je on na Slanoj Bari. Kako igra i jel on levo krilo ili spic.
Iskreno, klinca nisam gledao ni jednom, pa ne bih da palamudim kad vec nisam upucen u njegove kvalitete.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ssnigd wrote:A meni i dalje nije jasno, da nasi treneri ne traze resenje za odredjene deficitarne pozicije u timu u omladinskom pogonu. Zar se ne vidi da nam je trenutno najveci problem levo krilo i da ga mi nemamo medju prvotimcima. Uvek moramo da improvizujemo sa Branom, Abuom ili Merebom, poslednji mi je nekako i najblizi tamo od svih nabrojanih. I umesto da se neki klinac polako uvodi u prvi tim, pa da pocne kao rezerva par puta, ne nasi klinci su raseljeni svuda osim tamo gde treba da budu. Koji ce nam, da ne lajem, omladinski pogon kada nam ne sluzi nicemu. A i zar se ne vidi da smo najvece transfere napravili upravo sa igracima iz omladinskog pogona. Dani, Brka, Tadic, Kacar, Katai, ako im vec samo treba novac i nista vise, gde je onda tu logika....
Pa Katai je bio taj klinac koji je spreman za levo krilo, al' su ga prodali cim je stigla prva ponuda. Tako bi bilo i sa svakim sledecim talentovanim klincem (pa i svakim drugim igracem u klubu - sve je na prodaju samo daj lovu).

Sto samo pokazuje da u nasem klubu ne postoji strategija oko transfera - igraci se prodaju i kupuju nasumice. I onda iz sezone u sezonu imamo situacije da nam zadnji vezni igraju beka a centarfori krilo i slicne "udri me do zore" kombinacije...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
laki

Post by laki »

Slazem se sa Radojem. Strategija ne da ne postoji, vec imam utisak kao da radimo protiv sebe!
Nakupovali smo gomilu igraca koji imaju veoma visoka primanja, umesto da imamo 3 igraca koji vrede za sve te koje smo pokupovali, a svi ostali da budu iz nase skole! U tom slucaju ne bismo morali da prodajemo igrace kako bi klub ziveo jer ne bi bilo 10 igraca koji su dovedeni sa strane i koji imaju primanja po 10 000 e, pa onda da bismo sve to namirili, kao i potrebe clanova uprave, prodajemo sve sto se moze prodati.

Ali ko ce da razmislja 5 godina unapred... :roll:
Image
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Utorak, 15.11.2011.
SC Vujadin Boškov, 13h
FKV - Bežanija
Dejan

Post by Dejan »

Grof Žekula wrote:Utorak, 15.11.2011.
SC Vujadin Boškov, 13h
FKV - Bežanija
Vojvodina 6-2 Bezanija, Ljubinkovic, Antvi, Trajkovic, Ilic, Abubakar i Skuletic.
Helm

Post by Helm »

Ko je gledao jel može da mi kaže ima li nade za Ljubinkovića u prvenstvu?
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Jos kad bi tako bili efikasni i u prvenstvu pa gde bi nam kraj bio...
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Trener Vojvodine Dejan Vukićević istakao je da je zadovoljan igrom svojih izabranika, a da ga posebno raduje igra Ljubinkovića, koji se oporavio od povrede. Ljubinković je odigrao svih 90 minuta u visokom ritmu, postigao gol kakav se retko viđa na našim terenima, asistirao Abubakaru i nad njim su napravljeni jedanaesterac i prekršaj posle kojeg je Trajković postigao gol.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Sreda, 30.11. SCVB u 13h
FKV - Sinđelić
Dejan

Post by Dejan »

Grof Žekula wrote:Sreda, 30.11. SCVB u 13h
FKV - Sinđelić
1-0 Vladimir Siladji strelac.
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

VOJVODINA-SINĐELIĆ 1 : 0

http://www.fkvojvodina.rs/2011/11/vojvo ... 0/#respond" onclick="window.open(this.href);return false;

Zna li neko nesto vise da kaze o Nikolicu i Karadzicu?

Za njih dvojicu nisam cuo dosad...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Nikolic desni bek iz omladinaca, Karadzic na probi (mislim).
Nikolica smo kao i Sekulica doveli iz zvezde, mada je ovaj drugi mnogo veci ulov, ako mene pitate.
Post Reply