Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Da ne bude da smo samo Voja i ja videli sve ovo kod Nikolica.
Izjava Tufegdzica aktuelnog centarfora Spartaka i tadasnjeg saigraca Nikolica u Spartaku:
Znate kakav je Nemanja Nikolić igrač. Malo je takvih u srpskom fudbalu. Igra sjajno leđima, navlači štopere na sebe. Nas dvojica smo igrali u tandemu, odlično sam koristio prostor koji mi je Nikolić kretanjima i duelima ostavljao. Da ne govorim o tome da i okrenutih leđa zna da podeli pas. Zahvaljujući njemu sam postigao gol protiv Crvene zvezde. Mnogo nam nedostaje, ali njegovim odlaskom sam postao još ofanzivniji. Zasad to dobro ide“.
No, nasa struka je procenila da su Matic i Mrkaic bolji igraci.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
salefkv

Post by salefkv »

Obzirom da kuburimo sa napadacima, sta mislite o dovodjenju prvog strelca trece lige(Srpske lige Vojvodina) - Furtule?

17 golova na 18 utakmica, 23 godine a pri tom prosao nase mladje selekcije?

Da li ste za ili protiv dovodjenja takvih vrsta pojacanja gde realno nemamo puno sta da izgubimo obzirom da se obestecenje ne placa a i ne verujem da bi imao prevelika primanja, a opet sa druge strane mozemo dobiti spica sa njuhom za gol?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Kvalitetnijeg napadača a dostupnog nama nema. Čovek poseduje sve kvalitete
Agresivan je, štoperima nije svejedno kad krene prema njima. Njuh za gol. Super igrač. Na malom prostoru iz nicega napravi nešto. Ako ima i promil šanse da ga ugrabimo onda to moramo da iskoristimo.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

salefkv wrote:Obzirom da kuburimo sa napadacima, sta mislite o dovodjenju prvog strelca trece lige(Srpske lige Vojvodina) - Furtule?

17 golova na 18 utakmica, 23 godine a pri tom prosao nase mladje selekcije?

Da li ste za ili protiv dovodjenja takvih vrsta pojacanja gde realno nemamo puno sta da izgubimo obzirom da se obestecenje ne placa a i ne verujem da bi imao prevelika primanja, a opet sa druge strane mozemo dobiti spica sa njuhom za gol?
Ja uvek dižem obe ruke za takve igrače.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Slazem se.
S takvim igracima nikad nemas sta da izgubis, a moze ti doneti kvalitet. Plata nece biti velika, obestecenja nema. Koliko nam je samo takvih igraca proslo ispod radara, dok nisu eksplodirali u superligi, gde ih je doveo neko drugi... :frown:
Jos je nas!
ssnigd

Post by ssnigd »

Cecaric slobodan igrac. Bio je dobar u Spartaku, ako i dalje ima istu formu i nije imao povreda, za nas bi bio dobar.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Beonic

Post by Beonic »

ssnigd wrote:Cecaric slobodan igrac. Bio je dobar u Spartaku, ako i dalje ima istu formu i nije imao povreda, za nas bi bio dobar.
Nisam siguran, za jednog ofanzivnog igrača koji nekada igra i u samom špicu napada je jedan od najmanje efikasnih domaćih igrača. Dobra generacija i rezultati Spartaka su uspeli da ga poguraju u Poljsku gde je u oba kluba u kojima je igrao bio prilično loš. Pre bih dao šansu Panteliću ili Kabiću koji bi ujedno bili i bonus.
Turija

Post by Turija »

Beonic wrote:
ssnigd wrote:Cecaric slobodan igrac. Bio je dobar u Spartaku, ako i dalje ima istu formu i nije imao povreda, za nas bi bio dobar.
Nisam siguran, za jednog ofanzivnog igrača koji nekada igra i u samom špicu napada je jedan od najmanje efikasnih domaćih igrača. Dobra generacija i rezultati Spartaka su uspeli da ga poguraju u Poljsku gde je u oba kluba u kojima je igrao bio prilično loš. Pre bih dao šansu Panteliću ili Kabiću koji bi ujedno bili i bonus.
+1

Imamo mi jos nasih mladih igraca pozajmljenih Kabelu.
Nisu oni nista slabiji od povratnika, neuspelih u inostranstvu, a mnogo su perspektivniji.

Medjutim, Lalatovic voli 30ogodisnjake koji nemaju kud, pa ih on vodi sa sobom i unistava perspektivu klubova u kojima je trener.
Da nema obaveze U21 u startnoj postavi, svi bi oni prosli kao Bjekovic i Pantelic.

PS
Lazetic mu doveo pravog igraca, a on oterao i njega i nase pravo pojacanje u napadu. A, sa Nikolicem bi prosli Standard, gotovo sam siguran i ne bi morao da moli za plate.
Trener forsira dekadentan fudbal bez igre (juri po terenu dok imas snage i cuvaj 0:0, pa ako se uradi nesto napred) i kida zivce navijacima ( pa i sebi) do poslednjeg minuta utakmice - hocemo li primiti gol ili necemo?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Danilo

Post by Danilo »

Cuka radi odlican posao.Pogledaj te njihov tim i godine.Sad su doveli i Djordja Jovanovica , debelo ce zaraditi na njemu , on ce iskociti u nasoj ligi.Nazalost mi nemamo nekoga ko bi doveo takve igrace a kamoli mlade Afrikance koje je nasa publika uvek pozdravljala.
Sto kaze neko i da smo usli u Ligu Evrope mala bi bila zarada na igracima jer smo mozda i najstarija ekipa , i nemaju cenu, a budzet Vojvodine posle blizanaca najveci.
Svidja mi se i Proleter imaju dosta mladih neafirmisanih igraca.
N13

Post by N13 »

Danilo wrote:...a budzet Vojvodine posle blizanaca najveci.
Gresis, debelo gresis!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Danilo wrote:Cuka radi odlican posao.Pogledaj te njihov tim i godine.Sad su doveli i Djordja Jovanovica , debelo ce zaraditi na njemu , on ce iskociti u nasoj ligi.Nazalost mi nemamo nekoga ko bi doveo takve igrace a kamoli mlade Afrikance koje je nasa publika uvek pozdravljala.
Sto kaze neko i da smo usli u Ligu Evrope mala bi bila zarada na igracima jer smo mozda i najstarija ekipa , i nemaju cenu, a budzet Vojvodine posle blizanaca najveci.
Posle blizanca mi smo sto posto iza Čukaričkog i TSC-a.
Mislim da je i Radnički ispred nas samo pogledaj imena koja su doveli. Ali igraju katastrofalno.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Mora 5 u-23 igraca da bude u polju uz 5 iskusnijih. Evo npr ove sezone: Vuklis, Djordjevic, *Devetak, Sanicanin, *Bjekovic, Drincic, *Topic, *Zukic, Bojic, *Neskovic, Covic. Uzeli bi mozda 10 bodova manje, ali bi imali 5 potencijalnih milionskih prodaja. Svaki prelazni rok prodamo po jednog i samo doselekcija. Jedino tako je odrzivo.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

novosadjanin wrote:Mora 5 u-23 igraca da bude u polju uz 5 iskusnijih. Evo npr ove sezone: Vuklis, Djordjevic, *Devetak, Sanicanin, *Bjekovic, Drincic, *Topic, *Zukic, Bojic, *Neskovic, Covic. Uzeli bi mozda 10 bodova manje, ali bi imali 5 potencijalnih milionskih prodaja. Svaki prelazni rok prodamo po jednog i samo doselekcija. Jedino tako je odrzivo.
Ovo je zapravo moja najveca zamerka Lalatovicu, sto ne stvara igrace za prodaju. Dovodi gomilu iskusnih igraca sa jakim platama (u svakom slucaju znacajno jacim nego sto bi je imali golobradi momci tek pristigli iz omladinskog pogona) koji opet kvalitetom ne odskacu toliko mnogo a koje ne mozemo dalje prodati nego ih pustamo bez obestecenja ili im cak raskidamo ugovore na stetu kluba. Mi nismo zvezda i partizan da nam se rupe u klupskom budzetu krpe drzavnim novcem bez pitanja, klub mora u svakom roku da odradi bar jedan znacajan izlazni transfer da bi stekao sredstva za funkcionisanje. Neko mora stvoriti te igrace za prodaju, moraju biti afirmisani kroz prvi tim i mora iza njih stojati rezultat kojem su doprineli svojom igrom. Inace drugacije nece biti sredstava za funkcionisanje kluba pa ni plata za igrace & radnu zajednicu.

Cerekanja nakon X-tog po redu poraza od zvezde i "nekonvencionalni" medijski nastupi samo dodatno iritiraju ali su ustvari sustinski nebitni.

Inace sto se same strucne strane tice trener k'o trener, sasvim solidan za SLS uslove ako zanemarimo ovo gore pomenuto, da je zaista najbolji domaci trener bio bi svi znamo gde, ali moglo nam je i mnogo gore zapasti od njega. Tako da sa te strane ne zameram previse.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Danilo

Post by Danilo »

Deep Purple wrote:
Danilo wrote:Cuka radi odlican posao.Pogledaj te njihov tim i godine.Sad su doveli i Djordja Jovanovica , debelo ce zaraditi na njemu , on ce iskociti u nasoj ligi.Nazalost mi nemamo nekoga ko bi doveo takve igrace a kamoli mlade Afrikance koje je nasa publika uvek pozdravljala.
Mislim da je i Radnički ispred nas samo pogledaj imena koja su doveli. Ali igraju katastrofalno.
Da mi imamo najveci budzet posle njih, imamo, pitanje je samo precenjenih ugovora.Da li nasi igraci vrede toliko, ne vrede.Sa ovim budzetom mi moramo da se borimo za drugo mesto.Jel mislite vi da je Lalat jeftin trener.Sigurno nije...Da li mislite da nasi rezervni igraci nemaju izmedju 10 i 15h mesecno ,imaju.Da li Srbijagas daje 750h eura , gidisnje, pa daje.Ko toliko jos dobija...
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Danilo wrote:
Deep Purple wrote:
Da mi imamo najveci budzet posle njih, imamo, pitanje je samo precenjenih ugovora.Da li nasi igraci vrede toliko, ne vrede.Sa ovim budzetom mi moramo da se borimo za drugo mesto.Jel mislite vi da je Lalat jeftin trener.Sigurno nije...Da li mislite da nasi rezervni igraci nemaju izmedju 10 i 15h mesecno ,imaju.Da li Srbijagas daje 750h eura , gidisnje, pa daje.Ko toliko jos dobija...
Sve što si napisao si pogrešio sem možda cifre koju daje Srbijagas. Raspitaj se koliko ima Darko Lazić u Radničkom i koju je platu odbio od Sarajeva odnosno nisu mogli da ga plate. A bio je u 3 najplaćenija igrača u Bosanskoj Ligi i najbolji štoper. A dobio je veću platu nego što mu daje Bosanski državni projekat. Tsc je samo Banjcu dao preko 50k eur platu i oko 100k eur obeštećenje. Ima mn9go primera gde se jasno vidi da stojimo lošije od blizanca, Čukaričkog i Tsc-a a veoma verovatno i od Radničkog.
Naši najbolji fudbaleri su u najboljim godinama imali ozbiljne povrede koje su ih usporile (Čović, Vukadinović i Bojić itd) Naši fudbaleri su sigurno kvalitetniji od nekih fudbalera Radničkog, Tsc-a i Čukaričkog ali manje su plaćen što zbog povreda i raznih problema. Recimo Bogdan Mladenović da se nije povredio kada bi potpisao kod nas? A otišao je kao jedan od najboljih fudbalera u našoj ligi u Portugal. Mi se jednostavno kockamo. Mi dovedemo Kovačevića koji nije igrao skoro godinu dana a Radnički najboljeg štopera u Bosni (ne kažem da je Bosanska liga neki pravi pokazatelj kvaliteta ali mora se poštovati). Vezni red Čuke Kajević-Docić-Mijailović. Svaki od njih bi bez problema igrao kod nas. Čukarički je na 70 posto pozicija ako se gleda head to head kvalitetniji od nas individualno. Snaga našeg tima je u kolektivu ne u pojedincima. Ali opet moram reći da je po meni štoperski tandem Saničanin-Bralić najbolji u ligi. Dolazak Bralića je bio pun pogodak, fantastično je igrao na kraju prošle, malo je imao problema na početku ove u prva 2 kola ali se zatim konsolidovao i odigrao fantastično. Pogotovo meč protiv Standarda.
Post Reply