2 милиона кад се подели са 12 месеци изађе 166.666,67е. Када то поделимо са 18 играча + тренер добијемо 8,771.92 евра по глави месечно. Толико имамо да платимо само 19 људи у клубу, без омладинаца и њихових стипендија, осталих запослених у клубу, одржавање Вујадина и Карађорђа (врло често паљење рефлектора услед глупавих термина), превоз и још ко зна каквих све трошкова који један клуб треба да има. Нзм да ли си у тих 2 милиона рачунао и паре од трансфера, који су у последње време мизерни, али исто тако некад морамо и платити обештећење тако да једно друго анулира да кажемо.Danilo wrote:Apsolutno se slazem za podmladjivanje uz ostanak 5,6 iskusnijih igraca.
Rekao sam ugovori su veliki i verovatno naduvani.Za platu od 12k.mesecno mozes dovesti igrace ubice za nasu ligu.Ove plate spominjao sam imaju igraci koji kod nas i neigraju, dovedeni kao pojacanja.
Ozbiljne sume daju i Gdin Zbiljic i Gdin Bobar, uz napomenu Srbijagasa od750k.
Voleo bi da neko iz kluba potvrdi ili demantuje
Nemamo mi problem sa finansiranjem , vec sa organizacijom, niko se ne bavi klubom, i uz ogranicavanje ugovora i davanje ugovora maksimalno do 3k najboljima .
Meni se cini da je nas budzet godisnji 2milke u ovom momentu.To nisu male cifre
Овако одокативно се може рећи да су 2 милиона премале паре што каже Deep Purple.
Надавезао бих се и на ово кад смо већ код новца. Не бих се сложио да ће се нешто променити због ове пандемије. Истина да публике нема на стадионима али је зато сада има можда и више него раније за екранима. Спонзори су увек спремни да плате рекламу, поготово кад их гледа десетине, да не кажем и стотине милиона гледалаца. То су паре на које ми а и већи део европе не може да замисли. На то треба додати и разне азијске и арапске фондове који сипају паре без да питају. Тиме ће се само створити већи јаз између богатих и нас других. То се огледа и по плановима за оснивање суперлиге за богате клубове, пандан кошаркашкој Евролиги.Turija wrote:Pucaju i mnogi veliki evropski klubovi, zbog enormnih plata igraca i trenera.
Ta vremena i silni nenaplativi krediti fudbalskih klubova ce biti utopijska proslost i posle pandemije. Ni kladionice ih ne mogu spasti bankrota, ako se ne prilagode novoj realnosti.
Самим тим не можемо ни очекивати да ће неки инвеститор доћи и грунути велике паре код нас јер не може да их врати назад а не да и заради. Колико има људи у Србији који су спремни да издвоје 50 евра, да не помињем веће неке цифре, за сезонску карту? Па још неки реквизити и слично. Нити има пар милиона који би гледали преко малих екрана.
Отишао сам ван теме, извињавам се.