Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
CRD FCV

Re: Transferi

Post by CRD FCV »

Danilo wrote:Apsolutno se slazem za podmladjivanje uz ostanak 5,6 iskusnijih igraca.
Rekao sam ugovori su veliki i verovatno naduvani.Za platu od 12k.mesecno mozes dovesti igrace ubice za nasu ligu.Ove plate spominjao sam imaju igraci koji kod nas i neigraju, dovedeni kao pojacanja.
Ozbiljne sume daju i Gdin Zbiljic i Gdin Bobar, uz napomenu Srbijagasa od750k.
Voleo bi da neko iz kluba potvrdi ili demantuje
Nemamo mi problem sa finansiranjem , vec sa organizacijom, niko se ne bavi klubom, i uz ogranicavanje ugovora i davanje ugovora maksimalno do 3k najboljima .
Meni se cini da je nas budzet godisnji 2milke u ovom momentu.To nisu male cifre
2 милиона кад се подели са 12 месеци изађе 166.666,67е. Када то поделимо са 18 играча + тренер добијемо 8,771.92 евра по глави месечно. Толико имамо да платимо само 19 људи у клубу, без омладинаца и њихових стипендија, осталих запослених у клубу, одржавање Вујадина и Карађорђа (врло често паљење рефлектора услед глупавих термина), превоз и још ко зна каквих све трошкова који један клуб треба да има. Нзм да ли си у тих 2 милиона рачунао и паре од трансфера, који су у последње време мизерни, али исто тако некад морамо и платити обештећење тако да једно друго анулира да кажемо.
Овако одокативно се може рећи да су 2 милиона премале паре што каже Deep Purple.
Turija wrote:Pucaju i mnogi veliki evropski klubovi, zbog enormnih plata igraca i trenera.
Ta vremena i silni nenaplativi krediti fudbalskih klubova ce biti utopijska proslost i posle pandemije. Ni kladionice ih ne mogu spasti bankrota, ako se ne prilagode novoj realnosti.
Надавезао бих се и на ово кад смо већ код новца. Не бих се сложио да ће се нешто променити због ове пандемије. Истина да публике нема на стадионима али је зато сада има можда и више него раније за екранима. Спонзори су увек спремни да плате рекламу, поготово кад их гледа десетине, да не кажем и стотине милиона гледалаца. То су паре на које ми а и већи део европе не може да замисли. На то треба додати и разне азијске и арапске фондове који сипају паре без да питају. Тиме ће се само створити већи јаз између богатих и нас других. То се огледа и по плановима за оснивање суперлиге за богате клубове, пандан кошаркашкој Евролиги.
Самим тим не можемо ни очекивати да ће неки инвеститор доћи и грунути велике паре код нас јер не може да их врати назад а не да и заради. Колико има људи у Србији који су спремни да издвоје 50 евра, да не помињем веће неке цифре, за сезонску карту? Па још неки реквизити и слично. Нити има пар милиона који би гледали преко малих екрана.
Отишао сам ван теме, извињавам се.
ernesto

Post by ernesto »

Lalatovic sa pomocnicima ima 30,000 e (100% tacna informacija ),
A Drina kao najplaceniji kod nas,ima 8,000 e mesecno!
U Radnickom niko nema vise od 5,000 e.
Banujte me molim vas :beg:
Turija

Post by Turija »

3000 e je premalo za platu standardnom prvotimcu u Vosi.
5k-10k je raspon u kom mozemo funkcionisati i biti odrzivi.
4 miliona evra godisnje FKV moze obezbediti, cak i u ovim uslovima.

Ovde niko nema neki prihod od ulaznica, osim, povremeno, blizanci. Medjutim, veliki evropski klubovi imaju itekako. Na njih se pandemija finansijski odrazava veoma mnogo. Ako potraje, bice u problemu, jer i sponzori ce se prorediti ( gase se mnoge delatnosti i radna mesta), banke imati manje klijenata velikih i malih... Sve to utice da nestaje i nekadasnje fudbalske strasti, time i gledanosti.

No, da se vratim Vojvodini.
Moramo se okrenuti nasoj skoli, jer drugog izbora nemamo da namaknemo tih 4-5 miliona godisnje ( pola od sponzorstva, pola od transfera) dok se ne uhvatimo zelene grane, a to je stalno i znacajnije ucesce u Evropi, od Lige Konferencije do LE.

LE nam mora biti glavni cilj. Bez njega, nema fudbala u Novom Sadu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Šuška se da je Nikola Trujić prvi pik nove uprave u zimskom prelaznom roku.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ernesto

Post by ernesto »

slanobarac wrote:Šuška se da je Nikola Trujić prvi pik nove uprave u zimskom prelaznom roku.
:) :)
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Jos jedno perspektivno krilo od 28 godina. :mrgreen:
Karlsson

Post by Karlsson »

Trujića terali batinama iz Kluba i sad bi da ga vraćaju.

No osoba koja je imala u uvid finansije Kluba za vreme Šćepanovića mi je pričala da je nekim igračima Klub isplaćivao minimalac, a da su ostatak pokrivali menadžeri. Zauzvrat su potpisivane razne klauzule po kojima ti igrači mogu da napuste Vojvodinu za neku sitnariju od čega najčešće Klub jedva dobije neki ozbiljniji procenat (uglavnom standardno 50%).
ernesto

Post by ernesto »

Ljudi , slanobarac je bio sarkastican!
slanobarac

Post by slanobarac »

ernesto wrote:Ljudi , slanobarac je bio sarkastican!
:mrgreen:
Pozdrav za upravu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote:
ernesto wrote:Ljudi , slanobarac je bio sarkastican!
:mrgreen:
Pozdrav za upravu.
Taman sam pomislio da je Trujić mazohista.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mislim da je najtuznije to sto mi nije na pamet palo da se zaje*ava...
Turija

Post by Turija »

gospodinFKV wrote:Mislim da je najtuznije to sto mi nije na pamet palo da se zaje*ava...
Nije ni cudo, sta nam se sve dogadjalo. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Mladi Grčki štoper Angelo Kalamvokis (19) je već 3-4 nedelje na probi kod nas. Bivši je fudbaler Sydney Wanderersa.
Danilo

Post by Danilo »

Deep Purple wrote:Mladi Grčki štoper Angelo Kalamvokis (19) je već 3-4 nedelje na probi kod nas. Bivši je fudbaler Sydney Wanderersa.
Lepo sto smo se okrenuli i stranom trzistu u potrazi za mladim igracima.Mada bi ja prednost da Afrikancima
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Danilo wrote:
Deep Purple wrote:Mladi Grčki štoper Angelo Kalamvokis (19) je već 3-4 nedelje na probi kod nas. Bivši je fudbaler Sydney Wanderersa.
Lepo sto smo se okrenuli i stranom trzistu u potrazi za mladim igracima.Mada bi ja prednost da Afrikancima
Mislim da ovde nije u pitanju scouting već je verovatno neki menadžer ponudio nama igrača. Verovatno odlazi Saničanin tako da ako se ovaj momak pokaže može biti 3-4 opcija na štoperu.
Post Reply