Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Alexandar

Post by Alexandar »

Mislim da ima ugovor još godinu dana.
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
Dejan

Post by Dejan »

Dosao je kraj prvenstva, ocekuje se odlazak dosta igraca i buran prelazni rok. Poslednjih nekoliko smo veoma lose odradili, dok ovaj ne bi smeli! Mora biti uradjena dobra selekcija igraca, da nam se ne dogodi da dovedemo 11 igraca od kojih svega jedan predstavlja pojacanje!

Pa da krenem od odbrane;

Branislav Trajkovic(29.08.1989. 191 cm, 85 kg), stoper Hajduka iz Kule, je jedan od najperspektivnijih mladih igraca u nasoj ligi. Rodjen je u Odzacima, ranije je nastupao za Tekstilac i Radnicki Sombor.

Image
Dragan Zarkovic (16.04.1986. 189 cm, 90 kg) vec nekoliko sezona igra standardno dobro u BSK Borci, mislim da bi bio dobro pojacanje.

http://www.youtube.com/watch?v=8CjklvIaKH8

http://www.youtube.com/watch?v=_l3fmwul ... re=related

Image
Milan Vilotic (21.10.1986. 189 cm, 83 kg) je odlican stoper, celu svoju karijeru je proveo u Cuki. Vec niz sezona u nazad je odigrao standardno dobro.

http://www.youtube.com/watch?v=onAdroGQOm4

http://www.youtube.com/watch?v=qpa8-3HNWkw

Danijel Gasic (19.01.1987. 196 cm, 85 kg) je mlad odbranbeni igrac Napredka, koji se svojim igrama ove sezone posebno istakao. Medjutim, jos treba pratiti ovog igraca, mislim da mu nedostaje jos malo iskustva. U dosadasnjoj karijeri, pre Napredka, je nastupao za Zupu i Trajal.

sredina terena;

Image
Ajuru Nnaemeka - Djura :wink: (28.9.1986 185 cm, 82 kg) o njemu sam jos ranije pisao, odlicno igra na poziciji zadnjeg veznog, vec pet sezona je u Srbiji i potpuno se privikao na nas fudbal... Karijeru je poceo u Enugu Randzersu (Nigerija) da bi zatim dosao u Javor, bio je i jednu sezonu na pozajmici u Metalcu. Inace rec je o velikom profesionalcu!

http://www.youtube.com/watch?v=KleM-GbyMik

http://www.youtube.com/watch?v=ftG4WhRt ... re=related

Stojan Vranjes rodjen je 11. oktobra 1986 godine u Banja Luci, igra na poziciji zadnjeg veznog, moze i po levoj strani...Ranije su on i njegov mladji brat Ognjen Vranjes povezivani sa nasim klubom, ali na kraju nije bilo nista od toga.
Last edited by Dejan on Sun May 31, 2009 1:25 pm, edited 1 time in total.
Dejan

Post by Dejan »

Image
Dejan Babic (20.04.1989. 185 cm, 70 kg) je odlican mladi igrac sredine terena, BSK-a...Ove sezone je odlicno odigrao, poseduje ogroman potencijal, mada vec sada igra veoma dobro i mislim da ima kvalitet za nas prvi tim!

Image
Predrag Pavlovic ( 19.06.1986. 177 cm, 70 kg.) je odlican igrac, ali ove sezone je dosta na njegove igre uticao propali transfer sa klubom iz Holandije i povreda. Pred kraj prvenstva je poceo ponovo da prikazuje prepoznatljivo dobre igre...Inace njegov menadzer je Darko Maric- agencija DM koja zatupa i Kizita, Sepuyu, Djilasa iz Jagodine...

http://www.youtube.com/watch?v=yk6QImUV948

http://www.youtube.com/watch?v=OEgpQpKO ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=M5-qwjb9 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=4Dl20jjv ... re=related

napad;

Image

Nemanja Milic (25.05.1990. 177 cm, 70 kg) je mlad i veom dobar napadac OFK Beograda, poseduje zavidnu tehniku i realizaciju i odlicno igra u paru sa Danijem u mladoj reprezentaciji!

Image
Vladimir Jovancic (31.5.1887. 190 cm, 80 kg) je rodjen u Sarajevu do sada je nastupao za Cuku sa kojom se raskinuo ugovor, pa za BSK i sada je u Radu. Ima odlicno kretanje, asistencije i realizatorske sposobnosti.
budababa

Post by budababa »

Gradjanski list wrote:Tadić: "Ne" Partizanu

Dušan Tadić demantuje da prelazi u redove aktuelnog šampiona:

- Za mene postoji samo jedan klub u Srbiji. Laska mi da su interesovanje pokazali crno-beli, ali ako budem odlazio, biće to samo u inostranstvo. Čujem da interesovanja ima, iz Nemačke i Holandije, ali ne bi trebalo žuriti. Ukoliko se budem u dobrom svetlu pokazao na EP U-21, nije isključeno da skrenem pažnju još nekog kluba.

Sada će na odmor, a Tadić objašnjava kako, jednako kao svi njegovi saigrači, iščekuje nagradu za plasman, u iznosu od 15 hiljada evra:

- Vala, zaslužili smo je, i naravno da je čekamo. Bilo bi lepo da pare što pre dobijemo, da možemo što brže na odmor.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
shecky

Post by shecky »

Za mene postoji samo jedan klub u Srbiji :) svaka cast Duca
Elem...
kad smo vec kod nekih pojacanja.. kontam da ce otici bar jedno 4 igraca standardnih (bitnih)..
Iskreno ja i ne bih dovlacio i trosio pare na neka zvucna pojacanja jer imamo ih dosta koji nisu ni igrali dosad..
Ja bih rado zadrzao Maria jer decko stvarno zna sa loptom kao i Slaven.
Ni pod razno pustiti Aleksica i Brku. A tu je jos i Hucisvili koji bi po iskustvu trebao da zameni Pantu.
A od pojacanja vratio bi Pekaru posto Djura verovatno odlazi..
Valjalo bi porbati dovesti Pavlovica iz Napretka , Rajovica iz Kule i 3 momaka iz Banata. Karamatica Cavrica i em..onog tamnoputog desnog beka zaboravi mu ime... Marcel valjda..
Mislim da bi postava u novoj sezoni mogla izgledati ovako..

brkic
marcel pekaric lovric pavlovic
buac djurovski trivunovic stjepanovic
mrdja aleksic
Somborac

Post by Somborac »

Danas sam video Boru Filipovica u Novom Sadu!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Buač najavio odlazak. Naravno ni jedan domaći klub nije u opciji već samo inostranstvo.
Turija

Post by Turija »

Po mome mišljenju, morali bi dovesti, ALI ZAISTA DOBROG, desnog beka (zavisi ko odlazi) štopera, pleja i špica.Ostalo imamo, samo MORA ZAVLADATI ZDRAVA KONKURENCIJA.Nadam se da Stepi neće praviti trule kompromise, na štetu igre i rezulatata Kluba.
S druge strane, ako se sprovedu najavljene personalne promene, trebalo bi biti brojčano manje ljudi kojima će se udovoljavati interesima (ako npr. pretpostavimo da je od 4 visoka funkcionera moralo biti njihovih samo 2 igrača u prvoj postavi, to je, već ukupno, 8.Dakle, ostajalo je treneru, da pošteno i stručno izabere, samo 3.Ta tri su, na terenu, i donela vicešampionsko mesto).E sad, teoretski mogu biti i 11 od jednog, ali će se morati praviti dogovor i kompromis sa strukom, pa će se na terenu naći barem polovina najboljih (a to je već 5-6 igrača).Ako je sa 2-3 moglo osvojiti drugo mesto, sa 5-6, gotovo sigurno, može prvo. Čak i uz dobar fudbal - za naše uslove (ako trener bude pravi).
Jasno je svima nama da je današnji fudbal, pre svega ekonomija, pa onda sport, ali je sport temelj u tom poslu (što se lako, i brzo, zaboravlja). A, bez temelja nema čvrstog zdanja, već samo visoka nestabilna kula od karata, koju može srušiti i najmanji povetarac.Nadam se, da će se posle višegodišnjeg iskustva i lutanja, naći mera kako da Klub funkcioniše i sportski, i ekonomski.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

eto Kleo predje iz crvenih u crne...Mogli bi i mi zvezdi da se obratimo za neko pojacanje...Aval Isah bi nam sjajno legao, ko zna mozda i Pejcinovic...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Rabba wrote:eto Kleo predje iz crvenih u crne...Mogli bi i mi zvezdi da se obratimo za neko pojacanje...Aval Isah bi nam sjajno legao, ko zna mozda i Pejcinovic...
Sumnjam da bi platu koju Isah traži mogao da dobije kod nas. A ostali nam ni ne trebaju, možda jedino Pekarić...
Somborac

Post by Somborac »

Pekaric namerno nije hteo da igra, a ostao je samo da bi naplatio ugovor! Inace nisu ni hteli da mu daju ciste papire, pa ni nije imao puno izbora. Mislim da bi bilo dobro da nam dodje nas Vojvodinas i da odradi kompletne pripreme i vrati se na stari dobri nivo igara pod Stepijevom komadnom palicom.

Takvih kao sto je Pejcinovic i ostali cigancici ovde ima jos boljih, a nisam primetio neki poseban kvalitet kod Isaha i Parkera, da nije bilo naduvanih i placenih novinskih tekstova ne bi ih ni vi skontali!

I ne treba zvezdi da se obracamo :!: Isah, Parker, Sisic, Cleo su slobodni igraci i ciganija se tu nista ne pita, vec iskljucivo njihovi menadzeri!

U slucaju odlaska Kizita, spominje se povratak Cotre koji je ove sezone jedan od najboljih igraca Rada!
ice

Post by ice »

Turija,ja ipak mislim da su nama potrebna dva nova stopera,jedan mladi,a jedan stariji.Uz njih tu pridodati i Lovrica i mladog Karana vratiti iz Novog Sada i Bog da nas pogleda.Pekovic jednostavno nije za nas ako zelimo titulu,a Djuric skoro izvesno odlazi.A niposto ne dovoditi Pejcinovica,taj blage veze nema sa fudbalom,takva je kiksara da se to najbolje videlo kada mu je protiv Partizana onaj Tomic proturio loptu kroz noge a onda namestio gol.
Dovesti onog malog(mislim Dragovic) iz Javora sto ga je Lovric preporucio,zatim Jeremica iz Rada,moze i Davidov opet da se vrati,Trajkovica iz Kule takodje...
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
etxeberria

Post by etxeberria »

Saznao sam iz pouzdanih izvora, da ce za nas verovatno uskoro potpisati mladi stoper iz Posusja Sakan. Kako su mi rekli u vreme kada je igrao za Borac BL bio je bolji i od ranije tu spominjanog Vranjesa, samo sto nije imao dovoljno jaku "zaledjinu". Nadam se da ce za nas predstavljati pojacanje, sto u svakom slucaju i nije tesko u odnosu na one balvane Pekovica i Mijatovica.
sam svoj najveci neprijatelj
Turija

Post by Turija »

Ja bih daleko više voleo da se potrudimo da dođe u svoj klub naš prekaljeni internacionalac Radoslav Batak. Nemam ništa protiv da ovog momka, ako vredi, dovedemo u Vošu.Ali, mislim da se u borbi za sam vrh, ne možemo uzdati u takva pojačanja.
Došao je tako i Vranješ u zvezdu, pa je nije pojačao.Ne znam, ali moramo odraditi mnogo ozbiljnije prelazni rok, a usput loviti talente.To je je pravi princip aktuelnog uspeha i perspektivnog ulaganja u budućnost. A, kad smo kod perspektive, nikako ne bi smeli ulagati više u druge, nego u našu decu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
etxeberria

Post by etxeberria »

Potpuno se slazem sa tobom Turija. Uz Bataka ne bi bilo lose kad bi pokusali dovesti jos jednog naseg bivseg igraca Jovana Tanasijevica iz Dinama Moskve. On tamo nije standardan prvotimac(odigrao je oko polovinu utakmica) a ugovor mu istice za 6 meseci tako da ne verujem da bi obestecenje bilo previsoko.
Iz nase lige mislim da bi nam Vulicevic iz Jagodine dobro dosao na mestu desnog beka.
sam svoj najveci neprijatelj
Post Reply