Transferi
JA sam uvek za to da pare koje imamo ulazemo u neku opremu za trening centar, da ulazemo u strucni kadar(pomocni treneri, lekari itd), da ulzemo u klince i da odatle crpimo igrace, a dovodimo samo jednog do dva igraca u prelaznom periodu, tj. samo ono sto nam je neophodno ili nekog perspektivnog igraca!Nismo mi klub koji ima i koji treba da se rasipa sa tesko zaradjenim parama na neke polovne igrace u godinama, pa cak iako su nasi bivsi igraci...
Imamo dobar trening centar, ali on moze biti jos bolji kad bi kupili neka dodatna pomagala za trening, koja nisu toliko jeftina(kao jedan bolji fudbaler u Srbiji), jer time ulazemo u buducnost, to je bolja investicija i reklama od bilo kog marketinga, ti igraci koji bi izlazili iz nase skole, pa mi imamo potencijal da svake godine izbacimo po dva Aleksica, samo ako se tu jos malo ozbiljnije bude radilo!!!
Imamo dobar trening centar, ali on moze biti jos bolji kad bi kupili neka dodatna pomagala za trening, koja nisu toliko jeftina(kao jedan bolji fudbaler u Srbiji), jer time ulazemo u buducnost, to je bolja investicija i reklama od bilo kog marketinga, ti igraci koji bi izlazili iz nase skole, pa mi imamo potencijal da svake godine izbacimo po dva Aleksica, samo ako se tu jos malo ozbiljnije bude radilo!!!
Ne mislim na izgled centra, vec odredjena tehnoloska pomagala u samom treningu-VISINSKE KOMORE, POLIMER MERACI(mere u kom tempu igrac trenira, kako se krece-nema zabusavanja), POBOLJSAVANJE DIJAGNOSTICKOG CENTRA( da se kupi oprema za testiranje- recimo traka za trcanje sa maskom koja meri VO2 max-maksimalna potrosnja kiseonika i jos par sprava koje se koriste za testiranje, a sve te sprave izuzetno precizno mogu da pokazu fizicko stanje fudbalera i njegov fizicki potencijal), recimo i TERETANU nemamo, pa da ulozimo u doktorski tim koji bi zajedno za nutricionistima vodio racuna u tome sta igraci treba da unesu od hrane i dodataka ishrani i jos milion stvari...
Sada smo još uvek u fazi u kojoj se samo priča i nagađa, a po običaju priča se puno. Bilo bi bolje da ovog puta uz to bude i mnogo rada. Nema sumnje, ovog leta biće puno posla. Neophodna je temeljna rekonstrukcija ekipe i stvaranje novog tima, na novim osnovama. Pre svega, mora se izvršiti racionalizacija igračkog kadra, kako bi se broj igrača na platnom spisku sveo na razumnu brojku od 23-24, a klub prestao da liči na socijalnu ustanovu. Hvala Bogu, ima puno kandidata koji treba da dobiju kartu u jednom smeru. Spisak je poduži - Mijatović, Peković, Lakić, Vukajlović, Lazetić, Đurovski, Leandro, Maksimović... S obzirom da je klupski budžet u deficitu, jasno je da ćemo biti prinuđeni nekoga da prodamo. Bio bi veliki uspeh ako uspemo nekome da uvalimo Tadića. Da se ja pitam, prodao bih ga i partizanima, isto važi i za Mrđu, odnosno Popovića, ali to sad i nije toliko bitno. U sezoni koja sledi, mora se pružiti bezuslovna šansa i podrška Aleksiću, Smiljaniću, Medojeviću i Mitoševiću. Oni moraju biti u svakoj kombinaciji, kao osnova nove ekipe Vojvodine. U interesu je kluba da isforsira ove mlade igrače. Što se tiče dolazaka, treba se potruditi da, bar ovog puta, izostane haotično gomilanje (polu)igrača, već da se pojačamo samo na onim mestima gde je to realno potrebno. Trenutno su to desni bek, štoper, levi vezni (generalno bočni igrači u vezi) i napadač, što se svakako može promeniti u slučaju odlazaka. Na kraju, ekipa mora biti zaokružena i kompletirana pre početka sezone, ne sme se dešavati kao ranijih godina da nam 5-6 igrača dolazi/odlazi poslednjeg dana prelaznog roka. Imamo potencijal, pitanje je (samo) da li postoji volja od strane klupskog vrha da se zaista krene u jedan ambiciozan projekat. U slučaju da je odgovor pozitivan, put je jasan - dovesti prave ljude na prava mesta i dozvoliti im da rade!
-
Ne znam zasto svi trazite desnog beka,imamo jednog dobrog-Miroslava Milutinovica.Taj momak je valjda vec ozdravio,tako da treba racunati na njega.Grbo,sta ce nama te skalamocije,prvo nam trebaju igraci koje cemo staviti u njih.Sta vredi da Lazetica,Vukajlovica,Tadica,Purketa,Djurovskog i ostale stavis na sve te sprave,kad su oni bogalji i antitalenti.Njima bi samo pomogla transplantacija trece noge,stavljanje propelera u dupe i sl.(citaj nemoguce).Ne moze od njih niko i nista napraviti iole pristojne igrace.Nama trebaju KVALITETNI IGRACI,a ne kumovske veze,dobar je ovaj mali,bice taj glavni kod vas,ako bude igrao imaces pola transfera i sl.Kad budemo imali materijal za vrhunske igrace,tek tada treba kupiti opremu da to od njih i napravimo.Do tad,pamet u glavu i postena kupovina na letnjoj pijaci.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Materijal treba da trazimo u omladinskoj skoli!!!Ta oprema bi bila od OGROMNE pomoci nasim mladjim kategorijama, nisam mislio da sluzi samo prvom timu!
Kazem, kad bi sve to imali mnogo vise Aleksica i Kacara bi proizvodili pa tako ne bi ni bilo potrebe za ovim menadzerskim igracima!
Svaka investicija u trening kamp i mladje kategorije je investicija u buducnost kluba, zato ne treba da zalimo pare na takve stvari, a u ostalom nece valjda doveka u Vosi biti igraci tipa Vukajlovica, Lazetica i sl.
edit:
Sta je uopste sa Mikom, on je predugo povredjen, ako neko zna nesto nek napise?!
Kazem, kad bi sve to imali mnogo vise Aleksica i Kacara bi proizvodili pa tako ne bi ni bilo potrebe za ovim menadzerskim igracima!
Svaka investicija u trening kamp i mladje kategorije je investicija u buducnost kluba, zato ne treba da zalimo pare na takve stvari, a u ostalom nece valjda doveka u Vosi biti igraci tipa Vukajlovica, Lazetica i sl.
edit:
Sta je uopste sa Mikom, on je predugo povredjen, ako neko zna nesto nek napise?!
Bio je kao povredjen,ali nisu nista hteli da kazu o tome,ali i da je ne znam kako tesko bio povredjen(a nije) vec bi se oporavio do sada.U stvari momak se zamerio nekom od glavesina i zato je ispastao.Moguc je sada njegov povratak sa promenom klime u klubu,a sigurno ce Stepi svima pruziti priliku.
Bato majstore vodi nas do titule 

- SezioneFCV
Mislim da ne treba dizati frku i tamo gde je nema,momak je imao izuzetno neugodnu povredu,bukvalno ima krater u zadnjoj lozi,on trenira zajedno sa prvim timom,postoje dobri izgledi da se vrati od sledece sezone ali je ipak zdravlje na prvom mestu,kao sto on mora biti veoma strpljiv sa povratkom,sto naravno ni malo nije lako,tako i mi moramo biti strpljivi i ne traziti afere i tamo gde ih nema!Grba_NS wrote: edit:
E, to bi već bio neki konkretan pomak napred (u odnosu na dosadašnju praksu)Somborac wrote:Ponovo je aktuelan Ilco Naumovski odlican golgeter kojeg ranije nismo uspeli da kupimo! Mislim da bi bio jedan od najboljih strelaca i napadaca u ligi! Nadam se da cemo ovog puta uspeti u svojoj nameri!?

Kad počinje prelazni rok?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- etxeberria
Na B92 kazu da Zvezda dovodi Stepanova!!! Pa jel moguce da necemo pokusati dovesti Stepanova!? Da budemo realni zadnjih godina je Zvezda vazila za bolji klub od nas, ali po cemu su oni to sada u prednosti da dovedu Stepanova. Zamislite samo stoperski tandem Pekara Stepanov. Smeo bih da se usudim kazati,da nam ne bi bilo ravnih u ovom delu Evrope.
sam svoj najveci neprijatelj