Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
car jovan

Post by car jovan »

Реално, цигани немају пара да доведу играча из Кабела,а не да плаћају плату Степанову.Није ово први пут да се спомиње Степанов,али не верујем да ће од тога бити ишта.А што се Пекаре тиче он слободно може да окачи копачке о клин,јер оне партије које је пружао у Вошином дресу он не може да понови,па он две године не игра нигде.А могао би једино у Воши да се поврати,јер у циганији може само да се опрости од фудбала.
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Pise danas u zurnalu da je Grozdanoski na meti zvezde i da bi on rado zeleo da predje kod njih!?
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

SlobaNN wrote:Pise danas u zurnalu da je Grozdanoski na meti zvezde i da bi on rado zeleo da predje kod njih!?
Dokle god se Bata nesto pita,nece niko pod ugovorom otici iz Vose u blizance!!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
car jovan

Post by car jovan »

Што се мене тиче може да иде одмах,под условом да цигани дају једно 800 хиљада евра,у кешу наравно :lol: ,што значи нема ништа ни од тога.
Somborac

Post by Somborac »

To su novinarski placeni tekstovi posrnulog drzavnog projekta, koji mora da uzdrma konkurenciju i unese nemir! Vlatko to nije izjavio, a tesko da ce ikada i izjaviti :!: Glupo je i pisati o njihovim zeljama ovde
Somborac

Post by Somborac »

Miroslav Vulićević je rođen 29. maja 1985. godine, u Javor je stigao iz čačanskog Borca početkom 2007. godine. U sezoni u kojoj je Javor bio najprijatnije iznenađenje Superlige odigrao je 31 utakmicu za tim iz Ivanjice a igrama u jesenjem delu prvenstva zaslužio i poziv u reprezentaciju Srbije. Debitovao je u prijateljskoj utakmici sa Poljacima u decembru.
Odlican desni bek!

A za Branislava Jovanovica, igraca koji nije prosao probu kod Bekija, interesovanje je pokazao partizan koji hoce da nadje zamenuza Zuku.

Nama ce upravo nedostajati kvalitetna pojacanja na ovim pozicijama, i mozda uz kupovinu Vilotica ili Trajkovica uz mladje snage bi mogli ravnopravno da konkurisemu za najvisi domet, pd Stepijevom komandnom palicom!

Sadasnja Vosa mora da ima snage da dovede Vulicevica iz Javora, Vilotica iz Cukarickog, Jovanovica iz Napredka i Trajkovica iz Kule :idea:

PS moram napomenuti da sam gledao kako igra Dejan Babic za BSK i jedini komentar je da sam fasciniran :!:
Somborac

Post by Somborac »

Image

Zaboravio sam Rudolfa Bestera, najboljeg igraca Cukarickog dok ih je Stepi vodio! Brzonogi Namibijac se zbog finansijskih teskoca u Cukarickom vratio u klub odakle je i dosao Eleven Arrows.
Fudbal je moj svet
Fudbal je moj svet

Rudolf Bester, mladi fudbaler iz Namibije, već drugu sezonu uspešno igra za ekipu Čukaričkog. Izuzetno brz i vešt dribler prošle godine zapao je za oko treneru Dragoslavu Stepanoviću kada je došao na probu. Posle izuzetno teških pregovora s njegovim klubom iz Nambije, beogradski prvoligaš uspeo je da ga dovede u svoje redove.

Rudolf Bester (20), mladi reprezentativac Namibije, izborio se za mesto u startnoj postavi Čukaričkog, a ove sezone očekuje da sa svojim klubom dostojno parira Partizanu, Crvenoj zvezdi i ostalim srpskim klubovima.

Kako ste se snašli u Čukaričkom?
- Ovo je moja druga sezona i stvarno mi je super. Imam ugovor na dve godine i ovo je moj početak u Evropi. Imam lepu šansu da jednog dana postanem fudbaler za velika dela. Atmosfera u Čukaričkom je fantastična, tako nešto nigde nisam doživeo. Trener Stepanović je veliki radnik, od njega uvek ima šta da se nauči. Ekipu čine većinom mladi igrači, uz nekolicinu iskusnijih. Odlično se radi i Čukarički je sa velikim ambicijama ušao u prvenstvo – počeo je razgovor za naš portal Rudolf Bester.

Nagoveštavate li vi to iznenađenje u srpskoj ligi?
- I u prošlom prvenstvu Čukarički je mnogima pomrsio račune. Sada smo još jači i ne vidim da bilo koga treba da se plašimo. Odlično smo radili na pripremama, što smo dokazali na početku šampionata. Krivo mi je samo što smo nesrećno poraženi od Vojvodine, jer Novosađani nisu na terenu pokazali da su bolji rival. Verujem da ćemo već sledećeg vikenda biti na visini zadatka. Dolazi nam u goste Crvena zvezda, veliki rival i ranjeni lav, tako da će to biti prava derbi utakmica.

Kako ste došli u Srbiju, ko vas je preporučio Čukaričkom?
- To je prava životna priča. Moj prijatelj Elifos Šifute igrao je šest meseci za Čukarički, pa me je zajedno sa još jednim bivšim igračem "brđana" Denisom Prtenjačom preporučio ljudima iz kluba. Hvala im obojici, jer su mnogo učinili za mene. Kada sam zimus stigao na probu nije mi bilo lako, ali mi je drago što sam zadovoljio sve kriterijume trenera Stepanovića. On me je razgovorom oslobodio grča i treme, a meni posle toga provera nije teško pala. Rekao sam mu da volim da plešem na terenu, da je fudbal moj život, moj ples i on me je podržao. Samo da krenu i golovi, pa da se odužim Stepiju.

Da li vam nedostaje rodna Namibija?
- Svakako, ponekad me ubije nostalgija, jer mi mnogo nedostaju roditelji i sestre, a posebno devojka Jolanda. Onda uzmem mobilni telefon, pa kucam poruke do besvesti. Tako ubijam tugu za najdražima. Ali, kao što sam rekao, fudbal je moj život, a u životu su potrebna odricanja. U Srbiju sam došao da uspem i siguran sam da ću to i ostvariti. Moje ambicije su da se dokažem u Čukaričkom, pa da onda pređem u redove dva srpska fudbalska giganta, Crvenu zvezdu ili Partizan. Posle toga, i u neki jači klub u Evropi.

Jeste li se navikli na život u Srbiji?
- Druželjubiv sam i nema igrača u Čukaričkom s kojim nisam u dobrim odnosima. Najviše vremena provodim sa Sašom Marjanovićem, Goranom Markovićem i Aganovićem. Ne volim noćni život, a slobodno vreme koristim da učim srpski jezik, koji je mnogo težak. Kada naučim osnovu biće mi lakše da komuniciram na terenu, ali i van njega. Ponekad sa drugovima odem do centra grada. Beograd je stvarno lep, ima svašta da se vidi. Devojke su posebna priča, ali kao što rekoh, imam vezu u Namibiji. Tamo me čeka Jolanda, pa ne švrljam jer sam joj veran – istakao je Rudolf Bester.

Dušan Danilović
car jovan

Post by car jovan »

Војводини треба један добар искусан штопер,да унесе мир у ову несигурну одбрану,да прави друштво Ђурићу,а мислим да је најбоље решење Синиша Радановић из Куле.
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Somborac wrote:To su novinarski placeni tekstovi posrnulog drzavnog projekta, koji mora da uzdrma konkurenciju i unese nemir! Vlatko to nije izjavio, a tesko da ce ikada i izjaviti :!: Glupo je i pisati o njihovim zeljama ovde
Ovo mi je i Vlatko potvrdio isto si napisao
Somborac

Post by Somborac »

Informacija je od Mrdje, ali sam znao da Vlatko to nikada ne bi izjavio! Dobar je to momak, jedno vreme se malo pgubio posle propalog transfera, ali mislim da bi posle dolaska Stepija mogao da ponovi partije kao i kod Brzica! Samo da ostane!
Dejan

Post by Dejan »

Ovde se spominje bivsi igrac Cukarickog Rudolf Bester...Evo i jedne zanimljivosti vezane za njega;

Rudolf Bester (born July 19 1983 in Walvis Bay) is a Namibian football striker.

Years Club App (Gls)*

2003–2006 Blue Waters 55 (10)

2006-2008 Eleven Arrows 34 (5)

2008–2009 FK Čukarički 14 (1)

2009–present Eleven Arrows

Dok je igrao u Cuki vodio se kao da ima 20 godina, sto bi znacilo da je u Namibiji odigrao puno prvenstvenih utakmica sa jos 15-16 godina :wink: Inace u svim zvanicnim podacima se vodi kao 83' godiste...Mnogo poznatiji primer, prevare ovakve vrste se dogodio prilikom transfera Martinsa u Njukasl...

Inace Miroslav Vulicevic bi mogao da bude pravo resenje na poziciji desnog beka

http://www.youtube.com/watch?v=PtXTHMmQT_M

http://www.youtube.com/watch?v=S8EjaRfk ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=hnDErdJR ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=Mm9OQGlj ... re=related
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ukoliko je verovati tekstovima iz mnostva razlicitih izvora, Vulicevic je jednom nogom u partizanu
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Golman nam nije problem.

Ja bi najvise voleo na poziciju stopera da se dovede I. Gaj, zamislite njega i Gospodina sta bi uradili od protivnika :lol: Onda desni bek je jako velik problem, mozda videti sa malim Smiljanicem, ili vratiti Milutinovica, ne znam... Odbrana nam je problem jer se non stop pretumbava, bre, mora se to zacementirati.

Vezni red - jako mi se dopada igra Tumbasevica na poziciji zadnjeg veznog, pre svega u poredjenju sa "kapitenom" bolji u skoku, agresivniji i jaci (a imamo tu i Medojevica i Mitosevica). Trivun je zadovoljavajuc na poziciji veznog, i naravno malo ofanzivnije Super Mario.

Desno Grozdanovski ili Buac, dovesti i Bestera. Levo Tadic, Stjepanovic. Pa ko je u boljoj formi nek igra. Samo zdrava konkurencija. Napad Mrdja ili Aleksic, prizeljkujem Sepuju, tu je i Hucasvili.

Skloniti sa platnog spiska/Otpustiti/prodati : Lakic, Lazetic, Vukajlovic, Purke, Mijatovic, Mrdja (idealna prilika da ga dobro prodamo), Popovic, Pekovic.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Dejan

Post by Dejan »

etxeberria wrote:Saznao sam iz pouzdanih izvora, da ce za nas verovatno uskoro potpisati mladi stoper iz Posusja Sakan. Kako su mi rekli u vreme kada je igrao za Borac BL bio je bolji i od ranije tu spominjanog Vranjesa, samo sto nije imao dovoljno jaku "zaledjinu". Nadam se da ce za nas predstavljati pojacanje, sto u svakom slucaju i nije tesko u odnosu na one balvane Pekovica i Mijatovica.
Koliko sam cuo, rec je o dobrom igracu, samo sto je u Borcu igrao u veznom redu!
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Jer neko zna sta ce biti sa onim igracem sto je trebao da dodje u paketu sa Hucisvilijem iz Olimpika? Mislim da se zove Usima Nduka.
Post Reply