"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Добро је, дигла се у свим медијима прашина због Мијата. Одличан потез селектора да упропасти атмосферу пред СП. Каже не уклапа се у систем, који систем селекторе? Систем споре игре?
-
A gde je on i imao sisitem?
Uatio Loto ili sta drugo...
Uatio Loto ili sta drugo...
- Протомајстор
За мене је проблем и мали Живковић, који се стално гура као нека звезда. Муслин га је почистио из екипе, али је доласком Крстајића опет постао незаменљив. Мада, ајде, могу да прихватим све клинце у репки који су освојило то Светско омладинско. Од њих је ту још само Рајковић, Грујић (ако је овај тај) и наш Сергеј, а почишћени су Мијат и Максимовић. То им је хвала.
Срамота је да Сергеј и Максимовић, убедљиво најталентованији играчи на тим позицијама, имају укупно свега пар наступа за репку.
Тај је добио премију на Лотоу, а да није ни уплатио. Брзо ћемо му гледати леђа чим оствари лични интерес, а наш заједнички упропасти. Фудбал је нажалост велики бизнис, а Србија је много мала...
И не слажем се са форумашима који неће навијати за тако јадну и морално посрнулу Србију. Има ту момака и који нису из Воше, а вредни су наше подршке. Наравно не мислим на оне из звезде и партизана, сем можда Митровића и Рајковића.
Срамота је да Сергеј и Максимовић, убедљиво најталентованији играчи на тим позицијама, имају укупно свега пар наступа за репку.

recni galeb wrote:A gde je on i imao sisitem?
Uplatio Loto ili sta drugo...

Тај је добио премију на Лотоу, а да није ни уплатио. Брзо ћемо му гледати леђа чим оствари лични интерес, а наш заједнички упропасти. Фудбал је нажалост велики бизнис, а Србија је много мала...
И не слажем се са форумашима који неће навијати за тако јадну и морално посрнулу Србију. Има ту момака и који нису из Воше, а вредни су наше подршке. Наравно не мислим на оне из звезде и партизана, сем можда Митровића и Рајковића.
Teška ravnodušnost je postala najveći problem. Nisam više sa toliko elana, da mogu i Vošu i reprezentaciju da pratim i da se nerviram do srži. Dušane, ne mislim da podržavaš cigane i grobare u evropi, poenta je bila i drugog ugla posmatranja stava nemam drugu reprezentaciju. Svaka čast svima koji mogu teror ciganskih i grobarskih interesa da trpe i u repki, pored očiglednog zlostavljanja u ligi, pa čak i u samom našem klubu. Ja ne mogu... Naravno da postoji tu momaka koji zaslužuju nepodeljenu podršku, ali ovo je situacija u kojoj mi je teško da od skrnave šume vidim zdravo i pravo drvo. Živković je kvalitetan igrač, nema tu priče. Radonjić je takođe kvalitetan, ali za našu ligu, i samim tim nije mu mesto među najboljima. Kao i uvek, oni koji su karijeru gradili daleko od topčidera će biti nosioci ove ekipe. Čak mi je nejasno kako Krstajić, koji je kao predsednik Radnika iz Bijeljine, koja je imao(barem prezentovano kroz medije) neuobičajeno zdravu priču za ovo podneblje(Rakitić im je donirao semafor, štitili su i dovodili igrače muslimanske veroispovesti, itd.) kako je dozvolio da postane menadžerska marioneta i pajac... Lakše mi je kad ne mislim o repki. Ne nerviram se, ispratiću izveštaje naših tekmi, porasti kao kvasac na svaki dobar potez Sergeja i Duće, ali za više od toga snage nemam. Pogotovo nakon ovoga sa Mijatom i Maksimovićem.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Isto tako i ja, kazem necu da gledam i onda dodje utakmica i ja opet najglasniji... Jbg, to je bolest 
Naši su pa nek su i najgori... Sta mozemo dok nam stoka iz saveza podmece kukavicja jaja iz blizanca u gnezdo(citaj repku).

Naši su pa nek su i najgori... Sta mozemo dok nam stoka iz saveza podmece kukavicja jaja iz blizanca u gnezdo(citaj repku).
Суперобјективно гледано, фудбал је препун го%ана.
Од најмањег сеоског клуба до ФИФА, сви смо читали шта све ФИФА ради око СП у Бразилу, како се мењају закони о алкохолу, како гурају ово или оно пиво, како у Катару не поштују права радника који праве стадионе (јер дотад су их поштовали изузетно, ал ето, сад престали), кад је било ЕП у Украјини и Пољској, у Украјини је на власт дошла нека проруска струја па се водила читава кампања шта Украјинци раде с керовима луталицама, кад су биле ОИ у Сочију, била је фрка око права хомосексуалаца у Русији, сад како се приближава СП у Русији очекујем све више текстова о Путиновим злоделима у западној штампи, а не би ме зачудило да избије и какав локални рат.
У наш домаћи фудбал да не улазимо, па богме и у наш вољени клуб.
И да ли је све то морално? Није, ни близу, далеко од моралног, о морално, поштено и људски се очешало у животу није.
Да ли смо онда ми који пратимо и гледамо фудбал, купујемо карте, корисници нечег што је проистекло из криминала? Као патике које шију деца по Бангладешу, курвари који иду у јавне куће где су жртве трговине људима, они који пију кафу у кафићу који држи локални кримос?
Шта радити, престати јер је неморално?
Оно што ја волим је магија, од тога кад се нас 50 окупи поред зелене ливаде до лудила које захвата милијарде у целом свету. Игноришем ли због тога милион свињарија, као што је ова, наводно Крстајићева? Да, и горе.
Тешка су ово филозофска питања... ја само волим да гледам фудбал, репрезентацију, спектакле... репрезентативна такмичења и више него Лиге Шампиона, јер је утицај новца ипак мањи, иако га има наравно. Не дозвољавам да ми покваре, не упуштам се једноставно.
Да ли ће доћи дан кад ћемо протествовати против СП као што данас клинци протествују против НИКЕ, лупају Мекдоналдсе... ? Не верујем.
Од најмањег сеоског клуба до ФИФА, сви смо читали шта све ФИФА ради око СП у Бразилу, како се мењају закони о алкохолу, како гурају ово или оно пиво, како у Катару не поштују права радника који праве стадионе (јер дотад су их поштовали изузетно, ал ето, сад престали), кад је било ЕП у Украјини и Пољској, у Украјини је на власт дошла нека проруска струја па се водила читава кампања шта Украјинци раде с керовима луталицама, кад су биле ОИ у Сочију, била је фрка око права хомосексуалаца у Русији, сад како се приближава СП у Русији очекујем све више текстова о Путиновим злоделима у западној штампи, а не би ме зачудило да избије и какав локални рат.
У наш домаћи фудбал да не улазимо, па богме и у наш вољени клуб.
И да ли је све то морално? Није, ни близу, далеко од моралног, о морално, поштено и људски се очешало у животу није.
Да ли смо онда ми који пратимо и гледамо фудбал, купујемо карте, корисници нечег што је проистекло из криминала? Као патике које шију деца по Бангладешу, курвари који иду у јавне куће где су жртве трговине људима, они који пију кафу у кафићу који држи локални кримос?
Шта радити, престати јер је неморално?
Оно што ја волим је магија, од тога кад се нас 50 окупи поред зелене ливаде до лудила које захвата милијарде у целом свету. Игноришем ли због тога милион свињарија, као што је ова, наводно Крстајићева? Да, и горе.
Тешка су ово филозофска питања... ја само волим да гледам фудбал, репрезентацију, спектакле... репрезентативна такмичења и више него Лиге Шампиона, јер је утицај новца ипак мањи, иако га има наравно. Не дозвољавам да ми покваре, не упуштам се једноставно.
Да ли ће доћи дан кад ћемо протествовати против СП као што данас клинци протествују против НИКЕ, лупају Мекдоналдсе... ? Не верујем.
Protiv Cilea veceras u prvih 11 Radonjic umesto Tadica i Grujic umesto Sergeja? Ovaj se zajebava sa nacijom.

Upravo sam i ja pomislio. Sad namerno tera inat...
Umesto da uigrava ekipu on se zajebava i trosi dragocene utakmice.
Umesto da uigrava ekipu on se zajebava i trosi dragocene utakmice.
- naseljekolumbija
Јесте, па да нам неки дрвосеча повреди кључне играче. Ови су иначе познати као баш фер-плеј тим, просек им је 1,5 црвени по утакмици
Шта има да их уиграва? Ако се досад нису уиграли... Играће мање-више тим који је изнео квалификације, а Сергеј ионако везаних очију може да игра у сваком тиму. П.С. против Боливије би требао да изведе тим који би почео 17.јуна

Која је сврха играња пријатељских на неутралном терену?
- naseljekolumbija
Тако је, то се и ја питам. Мизерна посета у Грацу. Ако су ови дошли у Аустрију могли су и у Србију. Али да би се играло код нас треба и део припрема да одрадимо кући.Del_Boske wrote:Која је сврха играња пријатељских на неутралном терену?
Da ne kreces na SP sa par hiljada zvizduka u usimanaseljekolumbija wrote:Del_Boske wrote:Која је сврха играња пријатељских на неутралном терену?

Немам појма која је сврха, али ово вечерас је било туга и јад.
- Red Marquis
- Moderator
Komentar na jednom portalu:
"Ne znam da li ste primetili po ulasku Tadica i Kostica i SMS nasa igra je stala totalno (ni pre toga nije bilo bog zna sta) ali da li vam je sad jasno da reprezentaciju treba da cine deca Zvezde i Partizana... Zivkovic, Radonjic, Grujic, Milenkovic, Jovic... Ta deca su od pocetka ucena u klubovima da se uvek ide na pobedu. UVEK. I ne sme da postoji strah sve da se igra protiv vanzemaljaca. Dosta vise ovih firmasa, ofkovca i ostale buranije"
L.O.B.O.T.O.M.I.J.A
"Ne znam da li ste primetili po ulasku Tadica i Kostica i SMS nasa igra je stala totalno (ni pre toga nije bilo bog zna sta) ali da li vam je sad jasno da reprezentaciju treba da cine deca Zvezde i Partizana... Zivkovic, Radonjic, Grujic, Milenkovic, Jovic... Ta deca su od pocetka ucena u klubovima da se uvek ide na pobedu. UVEK. I ne sme da postoji strah sve da se igra protiv vanzemaljaca. Dosta vise ovih firmasa, ofkovca i ostale buranije"
L.O.B.O.T.O.M.I.J.A
Io odio Belgrado
Apsolutno tacnoRed Marquis wrote:Komentar na jednom portalu:
L.O.B.O.T.O.M.I.J.A

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.