Jelen Super Liga 2010/11

Locked
ice

Post by ice »

Pa ako im je cilj da privuku što više navijača Partizana na stadion, onda ih razumem.Mada, kako stvari stoje oni će titulu proslaviti i pre toga.
A i većina tih drugih neregularnosti je nekako baš vezana za Partizan i klubove koji mu se dodvoravaju.
I što se tiče tih navijača Partizana, pa koliko ih može biti kada vidimo koliko ih je bilo protiv Šahtjora, a titule su proslavljali i na svom stadionu pred samo 6000 i kusur navijača?
uporan

Post by uporan »

ice wrote:Pa ako im je cilj da privuku što više navijača Partizana na stadion, onda ih razumem.Mada, kako stvari stoje oni će titulu proslaviti i pre toga.
A i većina tih drugih neregularnosti je nekako baš vezana za Partizan i klubove koji mu se dodvoravaju.
I što se tiče tih navijača Partizana, pa koliko ih može biti kada vidimo koliko ih je bilo protiv Šahtjora, a titule su proslavljali i na svom stadionu pred samo 6000 i kusur navijača?
Sve tačno.
Nego, meni je na pameti bio Kruševac od pre neku godinu gde se sakupila crno bela kuka i motika, a tako isto može biti i u Užicu gde sad igraju posle ko zna koliko godina. Pazi, Čačak, Užice, Požega...
UH!
ice

Post by ice »

Ali ionako će titulu proslaviti ranije.Sada se pehar može dodeliti ranije i ta poslednja kola su obično nezanimljiva sem za opstanak, a i tu je obična računica dosta jasna, ko koga mora da pusti.Stvarno ako pogledamo, naše prvenstvo je retkokada bilo zanimljivo baš do poslednjeg kola, to je i po zakonu verovatnoće čudno, ali u stvari nije jer se namešta na veliko i niko ne želi da u neizvesnosti dočeka poslednje kolo.
Ne vidim ovde neki veliki interes Slobode, ni zarada ne može biti velika sem ako ne nabiji Džombine cene ulaznica. :lol:
Dakle, neregularno prvenstvo i to javno, ono što se inače dešava iza kulisa bar se pokušava (mada nevešto) sakriti.
Last edited by ice on Fri Nov 26, 2010 6:14 pm, edited 1 time in total.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Ice, svaka čast na zaključku. Ovo je toliko jednostavno i providno i mora se grmeti na sve strane! Baš mene briga da li je u pitanju Sloboda, klub koji sam do sada mogu reći cenio, nisam bio protiv, ali ovim potezom su mi pali u debeli minus. Nadam se da će se Užičani, navijači Slobode pobuniti i dići buku na "svoju" upravu, jer ovako ispadaju da nekažem šta u očima nas koji smo na istom putu suprotstavljanja blizancima. Ovo je ponižavajuće! Titulu će partizan već sada obezbediti, u to nema sumnje, kupuju protivnike za siću. Partizan je već odavno u ovoj sezoni pokazao zube i kada ne može na terenu da nam se odlepi, počinje sa kupovinom naših protivnika, setimo se Kule... Ako smo mi već morali da igramo u smrdljivim dalekim Lučanima i izgubimo bodove, zašto onda i ovi ne mogu? Predviđam het trik Klea protiv Slobode. Pola ekipe ce rasprodati i gurati svoje klince u "zatvorenoj" tituli. Daj Bože da ih Arsenal ponizi kao niko do sada, da bude 10:0 i da se domobranima vrati sve na proleće, da žreb za Kup bude ponovo namešten kao lane i dodeli ih nama, da ih po ko zna koji put vaspitno išamaramo!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
ice

Post by ice »

Da se opet vratim malo na BASK.
Njihov gazda (koji inače ne trpi poraze pa kad ih je Proleter ovde demontirao pravio je neki incident na stadionu) je dobar sa našim prešjednikom, ali je ipak mnogo bliži Partizanu za koji i navija.

To je ubistvena kombinacija po nas jer je moguća sledeća formula.Mi dajemo BASK-u bodove po potrebi, oni daju sve bodove Partizanu, a BASK nama proda po kojeg igrača (čiji će kvaliteti biti kao nekih igrača Bežanije,u stvari gori) .
I zamislite derbi BSK-BASK pred celih 100 gledalaca! :lol:
mihailov

Post by mihailov »

ice wrote:Da se opet vratim malo na BASK.
Njihov gazda (koji inače ne trpi poraze pa kad ih je Proleter ovde demontirao pravio je neki incident na stadionu) je dobar sa našim prešjednikom, ali je ipak mnogo bliži Partizanu za koji i navija.

To je ubistvena kombinacija po nas jer je moguća sledeća formula.Mi dajemo BASK-u bodove po potrebi, oni daju sve bodove Partizanu, a BASK nama proda po kojeg igrača (čiji će kvaliteti biti kao nekih igrača Bežanije,u stvari gori) .
I zamislite derbi BSK-BASK pred celih 100 gledalaca! :lol:

Pogledajte na koji načn se ulazi u Super Ligu...4:45 pogotovo :lol: :oops:

Add by admin: Jos bolji momenat je na 5:06 - obratite paznju na kapitena sivih ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha - srpski fudbal je obicna sprdnja i tako ga treba i shvatiti
Napred Voso!
fksloboda.org

Post by fksloboda.org »

Gnusam se poteza uprave Slobode. Smucilo mi se.
Da je samo to problem u JSL, lako bismo za regularnost. Nazalost, nije samo to neregularnost u prvoj ligi, ali to ipak nije nikakvo opravdanje za Slobodu, niti mene cini manje besnim. Jadno i mučno.
ice

Post by ice »

fksloboda.org wrote:Gnusam se poteza uprave Slobode. Smucilo mi se sve.
Da je samo to problem u JSL, lako bismo za regularnost. Nazalost, nije samo to i nije samo Sloboda, ali to ipak nije nikakvo opravdanje za Slobodu, niti mene cini manje besnim. Jadno i mučno.
Ma ništa strašno ni čudno.
I mi imamo ovde ovog našeg cirkusanta na čelu kluba pa nas malo po malo iznenadi nekim svojim "biserom".
Ono što je bitno jeste to da se navijači klubova ograde od takvih nekih postupaka i da su sami svesni šta je ispravno, a šta ne.Nažalost, mnogi navijači to ne rade jer gledaju samo neki sitne interese mada im se sve to kasnije obije o glavu.Posebna priča su navijači dva beogradska kluba koji su kategorija za sebe, a njima je u stvari i sve predodređeno.Ali ne sviđa mi se što i navijači nekih manjih klubova ne žele da uvide neke stvari i priznaju da se i u njihovim klubovima dosta toga neregularnog dešava.
Zato svaka čast na ovako iskazanom stavu.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

www.fksloboda.org wrote:
Slobodina Sramota !!!

Zamenjeno domaćinstvo sa crno-belima.

Da je palanački mentalitet neizlečiva bolest i prokletstvo, dokazala je uprava Slobode ovih dana, obrukavši klub i naviječe pred domaćom sportskom javnošću, posebno pred njenim slobodnomislećim delom.

Naime, posle, na sreću neuspelog, pokušaja da se domaćinstvo zameni sa klubom čiji je predsednik Vladan Lukić, a vlasnici članovi, "trud" je konačno urodio plodom. Domaćinstvo je zamenjeno sa drugim beogradskim blizancem, pa će tako Sloboda igrati 3 vezane utakmice na gostujućem terenu, odnosno 4.12. umesto u Lučanima, gostovati na stadionu JNA, da bi u poslednjem kolu prolećnog dela bila domaćin na Begluku (trenutno u izgradnji). Ne samo što je time, iako pravno korektno, po ocenama većine posetilaca ovog sajta narušena regularnost takmičenja, iz Užica je stigla potvrda da se prva liga igra zbog pomenuta dva beogradska kluba, da se sve vrti oko njih, da se klubovi dele na one naklonjene tj u saradnji sa jednim ili drugim, a da ulazak u "elitno takmičenje" nije ništa drugo do prilika da se ugoste "večiti", što treba među palanačkim življem da izazove oduševljenje, a za lokalne političare i rukovodioce da bude prilika za slikanje, ne bi li ih primetio neko iz centrale i ubuduće imao u vidu za neko mesto u prestonici.
Ovim potezom su i navijači i simpatizeri Slobode obrukani pred simpatizerima klubova iz gradova koji se bore protiv monopola, jednoumlja i centralizacije fudbala, a od strane uprave svog kluba svrstani u navijače nižeg reda. Zašto domaćinstvo nije zamenjeno sa Borcem, Vojvodinom ... a zašto uopšte da se menja sa bilo kim? Ko je to za upravu Slobode vredniji od imena Slobode i Užica? Ako je odgovor u novcu koji će lokalni živalj dati za ulaznice, moramo napomenuti da lokalni, ali i živalj iz cele Srbije plaća izgradnju stadiona, pa u tom smislu treba razmisliti da li se stadion u Užicu pravi za "večite" ili za Slobodu i Užičane. Ako je uprava ovo uradila zbog finansijske dobiti, onda je mnogo veću dobit mogla da ostvari uštedama na drugim mestima, marketingom za ostalih 13 utakmica itd
Ovim su na duži rok potopljene sve iluzije da se u Slobodi dešava nešto lepo, da se razvija klub koji će biti nezavistan, koji će pobrati simpatije šire sportske javnosti, čija će uprava i igrači shvatiti da njegovi navijači dolaze na utakmice zbog Slobode, Užica, da gledaju svoje fudbalere, a ne tuđe ... Pisac ovih redova već dugo gaji iluziju da se neke stvari, bar u tom smislu mogu promeniti, međutim treba reći istinu, kakva god bila. Od Slobode i Užica malo je ostalo, a ponos je davno zaboravljena kategorija na ovim prostorima. Ako Sloboda ne poštuje sebe i svoje navijače, zašto bi je drugi poštovali? Da li su rukovodioci na krivom putu ili samo osluškuju volju većinskog življa, procenite sami.

Sada od bruke, Slobodu mogu spasiti samo igrači, donošenjem bodova iz Beograda 4.12.

---------------------
www.fksloboda.org
---------------------
Bravo za navijace Slobode! :hurray: :hurray: :hurray:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Zeljafcv wrote:
Кад Србија схвати да су звезда и партизан створени од стране државе за контролу и забаву простог пука моћи ћемо да кренемо напред. Појава навијача Слободе и њихов бритки одговор представљају буђење наде да се Србија може одбранити од диктатуре ова два клуба.Само напред!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Konačno i Rabren nešto pametno da kaže!
novosti wrote:RABRENOVIĆ: NEMA RAZLOGA ZA PROMENU
ZAMENA domaćinstva je stvar dogovora klubova i odluke Zajednice, ali za to mora da postoji čvrst razlog. To ističe Radisav Rabrenović, generalni sekretar Vojvodine.
- Postoje objektivni razlozi može li nešto ili ne, ali ja zaista mislim da oni nemaju razlog i Zajednica mora to da stavi na procenu i odluči. Vremenski uslovi nisu loši, nema “snega do kolena” a s druge strane pravila igre određena su žrebom i napravljena upravo da bi se poštovala. Ja zaista ne vidim razlog iz kojeg bi to bilo učinjeno - kaže Rabrenović.
Pretpostavljam. Po meni je ovo klasičan potez NKP da upravo jednog od 2 konkurenta, ili potencijalne pretnje, jednostavno eliminiše za proleće. Naime, pošto će NKP sigurno doživeti pravi krah u Londonu, ekipa će im biti slomljena i bez motiva, i zamislite još da treba da putuju u Lučane? Dok im se najveća 2 konkurenta međusobno susreću i jedan sigurno otpada. U prolećnom delu će se mnogo lakše izaći sa konkurentom koji ostane u trci, jer prednost od nekih 6 bodova obezbeđuje mnogo mirnije razmišljanje o proleću, i mogućnost za premiranje ekipa koje igraju protiv Voše ili petokrake, zavisi ko od ove 2 ekipe ostane u trci. Gubitkom bodova u Lučanima, kada pretpostavimo Vojvodina priđe na 3 boda, ili petokraka se izjednači, mogu stvari da im izmaknu iz kontrole.

U svakom slučaju, dosada u životu ovako nešto sa pomeranjem domaćinstva u 5 do 12 nisam video nigde u svetu. Takmičenje JSL ovim je potpuno izgubilo smisao, potpuno predodređeno blizancima!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

podbara wrote:
Zeljafcv wrote:
Кад Србија схвати да су звезда и партизан створени од стране државе за контролу и забаву простог пука моћи ћемо да кренемо напред. Појава навијача Слободе и њихов бритки одговор представљају буђење наде да се Србија може одбранити од диктатуре ова два клуба.Само напред!
:!: :!: :!:
the Gari

Post by the Gari »

Nemam šta pametno da dodam na ovu temu, već samo da kažem da mi je izuzetno drago da i u drugim gradovima postoje ljudi koji vode istu borbu kao i mi.

Posebno što su shvatili da ta borba ne može da se vodi u kafanama, skrivenim smatranjima i nedoralslim bojkotima koji nikoga ne zanimaju i ne dotiču, već samo i isključivo praćenjem i bodrenjem svog kluba, kritičkom svešću i formiranjem javnog mnjenja koje kontroliše (ili barem to pokušava) klupski establišment, kao i jasnim i glasnim iskazivanjem stava u javnosti. Koliko sam imao prilike da vidim dešavanja da neformalnom sajtu Slobode, i tamo postoje ljudi koji vrlo smisleno i pismeno mogu da artikulišu zajednički stav i iskažu svoj protest i kritiku. Puna podrška u tome.

Support your bad city local club! Smrt blizancima, "Sloboda" narodu :D
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Buca

Post by Buca »

20. minut Spartaka je ponovo promašio nepromašivo! "Sevnula" je kontra domaćih, loptu je primio potpuno usamljeni Ubiparip po levom boku, jer je Reljić neuspešno postavio ofsajd zamku. Usledio je pas Ubiparipa ka natrčalom Nemanji Nikoliću, međutim, fudbaler Spartaka na pozajmici iz Zvezde, traljavo je izveo završni udarac. Istina, savladao je Stamenkovića, ali je lopta prošla pored desen stative!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
King

Post by King »

Cedi ih Spartak kao suvu drenovinu,dace gol kad tad...
Locked