Finale Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA, sreda 18:00
-
Re: 1/2 finala Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA - TSC, sreda 18.30
Мене и даље импресионира што се на ФОРУМУ ПРАВИХ ЉУБИТЕЉА ВОШЕ, НАВИЈАЧА, не званичном форуму клуба, константно траже замерке на сваку нашу победу, покушавају да се оправдају противници и судијске грешке у нашу корист!! Побогу!
- Grbavica.021*
- Mark Renton
Ова победа ми је једна од дражих због Медојевића, права фудбалска романтика ће бити када буде дизао пехар купа.
КУП ЈЕ НАШ, СВИ У ЗАЈЕЧАР!
КУП ЈЕ НАШ, СВИ У ЗАЈЕЧАР!
- Mare_Liman

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
КУНТИЋ ПОСЛЕ ПЛАСМАНА ВОЈВОДИНЕ У ФИНАЛЕ: Извукли смо поуке из прошлог пораза и данас потпуно заслужено победили ТСЦ
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/kun ... 2025-05-07
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/kun ... 2025-05-07
-
Ja bih samo još jednom čestitao Miroslavu Tanjgi, i ovaj put dodao i celom stručnom štabu.
Lepo je komentator na kraju utakmice rekao - Vojvodina je ispunila svoj cilj za ovu sezonu - plasman u finale Kupa Srbije...
p.s. UN je zlo za ovu ekipu i neko bi trebalo da mu lupi koju vaspitnu za onakvo halavljenje na kraju.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Bravo momci, izginuli smo danas svi na tribinama zajedno sa vama. Na klovna Matića nema potrebe obraćati pažnju, mi smo njima čestitali na zasluženoj pobedi i okrenuli se sledećem meču. Trčanje, borba, zalaganje, muda...sve je za 10ku. Akcija Meda, Kokanović, Bukinac za finale Kupa
. Opravdano poništen pogodak Tsc-u bez dileme, da nije bilo kontakta sa Kokanovićem ne bi bilo ni gola. Nema mesta za kritike večeras, ali Romanić i UN...
Idemo po taj trofej. Za klub, grad, navijače i naravno Medu kapitena!
SAMO NAPRED VOJVODINA!
Velike pohvale za čitav stručni štab, prekidi fenomenalni.

Idemo po taj trofej. Za klub, grad, navijače i naravno Medu kapitena!
SAMO NAPRED VOJVODINA!
Velike pohvale za čitav stručni štab, prekidi fenomenalni.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Sve je do stava i karaktera, rekao bih... Naravno da ću da tražim zamerke, kad sam penio na svaku blizanačku nepravdu. Ako tebi odgovara da nekog pobediš tako što ćeš ga prevariti, Ok, nema brige. Samo, nismo onda sagovornici.Dragojlo resurrected wrote: ↑Wed May 07, 2025 10:00 pm Мене и даље импресионира што се на ФОРУМУ ПРАВИХ ЉУБИТЕЉА ВОШЕ, НАВИЈАЧА, не званичном форуму клуба, константно траже замерке на сваку нашу победу, покушавају да се оправдају противници и судијске грешке у нашу корист!! Побогу!
Ostaviću svoje viđenje utakmice sutra, nema sumnje da smo ih nadigrali. Sudijska sranja samo bacaju ljagu na ovo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Занимљиво да на ЈТ каналу арене имају клипови сваке ситуације са циганске утакмице и из ЛШ а од наше нема ничега
- Deep Purple
Pošteno, treba se pogledati u oči i sugerisati na svaku moguću nepravdu, treba biti objektivan i kada ide nama na ruku i kada ne ide. Moje skromno mišljenje je da je Matić izgubio ovo još u svlačionici, da su ekipe zamenile pozicije od prošle nedelje samo što smo mi bili nesposobni i ovo nismo još u prvom poluvremenu završili sa više golova prednosti. Meni je jedina sumnjiva situacija ona koja je i bila možda i presudna a to je gol Tsc-a nakon kornera. Ni u prenosu se nije video jasno taj kontakt i voleo bih da to vidim i iz nekog drugog ugla, recimo neke kamere iza gola. Sve ostalo od kartona pa do faula je bilo tu negde. Tsc je napravio više faula u opasnoj zoni i zato su dobili više kartona. I kao što sam naveo već ovo je u najgorem mogućem sagledavanju situacije bilo domaćinsko suđenje a ne i krađa kako želi Matić da je okarakteriše. Tsc je danas zaslužio i ubedljivije da izgubi ali za to nek se zahvali našim igračima da ne biram sad reči ali ne može preciznije da se izrazi od zajebavanja u završnici.Rabba wrote: ↑Wed May 07, 2025 11:39 pmSve je do stava i karaktera, rekao bih... Naravno da ću da tražim zamerke, kad sam penio na svaku blizanačku nepravdu. Ako tebi odgovara da nekog pobediš tako što ćeš ga prevariti, Ok, nema brige. Samo, nismo onda sagovornici.Dragojlo resurrected wrote: ↑Wed May 07, 2025 10:00 pm Мене и даље импресионира што се на ФОРУМУ ПРАВИХ ЉУБИТЕЉА ВОШЕ, НАВИЈАЧА, не званичном форуму клуба, константно траже замерке на сваку нашу победу, покушавају да се оправдају противници и судијске грешке у нашу корист!! Побогу!
Ostaviću svoje viđenje utakmice sutra, nema sumnje da smo ih nadigrali. Sudijska sranja samo bacaju ljagu na ovo.
Treba pogledati pregled utakmice a isto tako i na miru snimak cele pa doneti zaključak, meni nije delovalo kao krađa već više kao alibi Matića jer je ovo i pored evrope bila neuspešna sezona za Tsc jer sledeće sezone nema istog tog evropskog izloga za fudbalere a osim Pantovića i Stanića i nemaju šta da pruže tržištu ovako bez ikakve analize gledano i u brzini napisano. Pa verujem da im je i to određen problem jer su gotovo sve što su imali i prodali. Na početku sezone kada je sklapana ta odbrana Tsc-a ovde je sugerisano da to izgleda onako na prvu loptu dosta slabije u odnosu na prethodne godine pa su to “peglali” dovođenjem Degeneka ali se ispostavilo i kasno.
Ružno je ovaj meč nazivati krađom kada to nije kada su naši momci ostavili i poslednji atom snage što se vidi i po slavlju na kraju meča. Treba reći da su igrači Tsc-a svojom igrom kumovali ispadanju, ne pamtim da su tako loše odigrali protiv nas i da su toliko loših dodavanja imali, gde su nam otvarali mali milion kontri i polu-kontri, da smo normalna ekipa još na poluvremenu bi stavili tačku na kup takmičenje Tsc-u.
A to što će na mozzartu pedesetak botova da komentariše i pljuje nije nikakvo realno sagledavanje meča. Mnogi nisu ni meč pogledali a komentarišu samo na osnovu viđene izjave Matića.
Ps. Matić mi se sviđa kao trener i kada su o Tekstilcu na početku pisali da je ekipa koja će oboriti negativan rekord u Superligi ja sam pisso ovde na forumu kako imaju igru, imaju glavu i rep i da znaju šta rade na terenu.
Još jednom se i pokazalo da smo ekipa koja po izlasku iz svlačionice i u uvodnih par minuta pokaže da li je došla da izgara ili da odradi posao. Prošle nedelje se odrađivao a ove je izašlo da se izgara.
I nismo ista ekipa bez i sa Medom na terenu.
@Djoks
Sutra će izaći pregled naše utakmice i utakmice cigana. Oni isečene šanse kače samo za blizance a za sve ostale tek kada izađe ceo pregled utakmice.
Last edited by Deep Purple on Thu May 08, 2025 12:18 am, edited 3 times in total.
A gde vidite "kradju" ili "nepravdu"? Prvi gol čist da čistiji biti ne može. Blok iz ofsajda koji spominje Matić je video samo on, njihov gol opravdano poništen, treći gol još čistiji od prvog. O kartonima da ne pričamo, njima je oprošten direktan crveni već na startu, igrali su mesarski celu utakmicu, iako je puštana grublja igra na obe strane. Nadigrali smo ih i na terenu i pored njega i zasluženo ušli u finale.
Stojim u mestu gubim vreme
Ja stvarno ne mogu da se nacudim da neki ne vide udarac nogom u stomak Kokanovica od strane igraca Tsc, kad se lepo vidi na snimku iz Var sobe
Mogu da shvatim da se u prenosu i na stadionu nije videlo, ali na snimku se vidi odlicno, kako jednom nogom prvo udara Kokanovica, a zatim drugom loptu. Kokanovic posle udarca pada.
Gol Koraca neka isto Var analizira, jer tesko se moze videti neki ofsajd direktno iz prenosa, kao i kod udaranja Kokanovica.
Sto se tice faulova i kartona, moglo ih je biti i vise dosudjenih na obe strane, ako se fudbal sudi kao nekad kosarka ( da li je remplovanje faul?)
Tesko je podneti poraz, kad im je finale kupa spasavalo izrazito losu celu sezonu i kad su nas onomad pregazili kao plitak potok. Zbog toga su videli ovaj dolazak u NS kao gotovu stvar, gde nas laganica pobedjuju.
I onda se desi ovo, da ih nadigramo, stvorimo desetak sansi za gol, posle njihovih presecenih dodavanja i sve prokockamo, osim dve i sebe dovedemo u ovakvu poziciju da se diskutuje o nekom ofsajdu kod gola Koraca i njihovom ponistenom.
Morala je sinoc puci petarda i treba zavrnuti usi nasim igracima za onakvu neozbiljnost i neprofesionalnost u zavrsnici, kako je vec @Deep napisao, cime dovedemo sebe u situaciju da se ovako pise i komentarise.
Pa cak i komentator arene je jasno govorio, i videlo se na ekranu, kako Kokanovic prima udarac u stomak. Ali ne, mi cemo, i javnost, da se bavimo ponistenim golom ( jer je tada rezultat bio samo 1:0, a moralo je biti bar 3:0 za Vosu).
A, da li su Matic i kriticari videli oprosten crveni karton igracu Tsc, kad je kao poslednji faulirao naseg napadaca i oprosten drugi zuti Djordjevicu? Takodje i neke oprostene zute kartone za namerne faulove sa ledja na nase igrace, kad je faul dosudjen, ali nije dat karton? Da li su i neki clanovi ovog foruma to videli ili nisu, posto se spominje samo ponisten ( opravdano) gol gostiju?

Mogu da shvatim da se u prenosu i na stadionu nije videlo, ali na snimku se vidi odlicno, kako jednom nogom prvo udara Kokanovica, a zatim drugom loptu. Kokanovic posle udarca pada.
Gol Koraca neka isto Var analizira, jer tesko se moze videti neki ofsajd direktno iz prenosa, kao i kod udaranja Kokanovica.
Sto se tice faulova i kartona, moglo ih je biti i vise dosudjenih na obe strane, ako se fudbal sudi kao nekad kosarka ( da li je remplovanje faul?)
Tesko je podneti poraz, kad im je finale kupa spasavalo izrazito losu celu sezonu i kad su nas onomad pregazili kao plitak potok. Zbog toga su videli ovaj dolazak u NS kao gotovu stvar, gde nas laganica pobedjuju.
I onda se desi ovo, da ih nadigramo, stvorimo desetak sansi za gol, posle njihovih presecenih dodavanja i sve prokockamo, osim dve i sebe dovedemo u ovakvu poziciju da se diskutuje o nekom ofsajdu kod gola Koraca i njihovom ponistenom.
Morala je sinoc puci petarda i treba zavrnuti usi nasim igracima za onakvu neozbiljnost i neprofesionalnost u zavrsnici, kako je vec @Deep napisao, cime dovedemo sebe u situaciju da se ovako pise i komentarise.
Pa cak i komentator arene je jasno govorio, i videlo se na ekranu, kako Kokanovic prima udarac u stomak. Ali ne, mi cemo, i javnost, da se bavimo ponistenim golom ( jer je tada rezultat bio samo 1:0, a moralo je biti bar 3:0 za Vosu).
A, da li su Matic i kriticari videli oprosten crveni karton igracu Tsc, kad je kao poslednji faulirao naseg napadaca i oprosten drugi zuti Djordjevicu? Takodje i neke oprostene zute kartone za namerne faulove sa ledja na nase igrace, kad je faul dosudjen, ali nije dat karton? Da li su i neki clanovi ovog foruma to videli ili nisu, posto se spominje samo ponisten ( opravdano) gol gostiju?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ako finale ostaje u Zajecaru, treba koliko danas krenuti sa organizacijom, jer animirati ljude na toliki put nece biti lako, pogotovo ako se krene par dana pred.
Sto se utakmice tice, mozda najzanimljivija ove sezone, zalaganje ovaj put za desetku.
Sto se utakmice tice, mozda najzanimljivija ove sezone, zalaganje ovaj put za desetku.
Само храбро до нове победе, але...
- Deep Purple
Lazar Nikolić mnogo bolje izgleda na krilu nego na beku makar tako deluje na ovom manjem uzorku.