Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
rotacija

Re: Uprava

Post by rotacija »

Sumnjam i ja , ipak su svi od igraca pa do uprave izrazili svoje misljenje i rekli da ne vide klub bez njega. Ako i ostane , iskreno se nadam da ce biti rezova na svim poljima , pogotovo u kuhinji gde ce kafe kuvarica da izvuce deblji kraj :D
Milan

Post by Milan »

Ukoliko ne predstavlja problem, preneo bih status Batinog sina sa fb-a:
Bata se definitivno povukao . Skupstina je u petak , tamo ce se ozvaniciti ostavka . I dalje mislim da nemoze UO da igra fudbal ali i navijaci ( kojih sam ja deo ) su upravu , dosta je blamiranja . E moji " fudbaleri " , cestiam uspeli ste da oterate Presednika ...
Teška vremena nam slede, to je jedino u šta sam siguran. Razvlačiće nas kako ko stigne, jer je odavno plan da nam se klub osakati, a navijači svedu na minimum. Na to ih naše ime "obavezuje", jer, sa Batom ili bez njega, VOJVODINA NE SME biti pretnja...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Minja
Administrator

Post by Minja »

TomaNS wrote: Minja, kada si insistirao da se prica na individualnim primerima, moja jedina privilegija je povremena kafa na Vujadinu Boskovu (i to bez secera :) ), a vise nisam ni trazio...
Tomo, nisam mislio na tebe. Ti si se potpisao svojim imenom i stojis iza svojih reci.

Stvar je vrlo jednostavna. Puno hejtera koji sada pljuju po klubu i koriste svaku priliku da bi mu napakostili su uzivali ili trenutno uzivaju sasvim pristojne privilegije istog. Vrlo jednostavno. Moze to nekome da smeta, ali, to je tako.
TomaNS

Post by TomaNS »

Ima i u tome istine
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Krle

Post by Krle »

Takva vrsta ljudi o kojima vas dvojica pričate je najuspešnija u Srbiji. Preti da podavi sve ostale vrste. Licemeri su nas dovde i doveli.

http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-s ... ni-iz-tima" onclick="window.open(this.href);return false;

Kasno ste se setili... :pegla:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Uroš

Post by Uroš »

Кад сам написао да ће Загорчић бити тренер до краја сезоне,било је тако.Кад буде нешто ново јавићу вам,боље сачекајте да прочитате информације из прве руке :mrgreen: уместо што ћете се посвађати због будалаштина,и новинских чланака типа збогом мозгу.И оставите Фирму да ради свој посао на миру.
ssnigd

Post by ssnigd »

Ako Bata ode, koliko se duguje njegovim hotelima. Da li postoji ijedan valjani papir oko toga.
Koliko se duguje nasim bivsim igracima i trenerima.
Koliko se duguje ostalim licima, kojima je nesto ova ili bivsa uprava obecala.
Da li postoji neki finansijski trag svemu ovome.
Bata ne bi trebalo samo da ode, nego i da objavi sve ovo, kako bi nesto ostavio svom nasledniku. Jer, svi se secamo kada je dolazio prvi put na celo kluba, da je trazio finansijski izvestaj o stanju kluba i gde su trosene pare od strane njegovog prethodnika, koga naravno nije bilo.

Svi smo vikali Uprava napolje, sto je i logicno bilo. Da li iko od nas ima neku ideju za naslednika i bar neki priblizni plan. Trenutno se meni jedino motaju LAV pivara, NAFTAGAS(doduse oni su vec kod cigana) i grad Novi Sad(dakle ne stranke, pojedinci, nego grad kao institucija).
Last edited by ssnigd on Mon Apr 23, 2012 7:44 pm, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
shecky

Post by shecky »

Ljudi sta da kazem.. ja sam sada pogledao ceo snimak Vukicevicevog izlaganja posle ostavke i da ga jebes ja se 100% slazem sa onim sto je izneo.
Ja ga licno ne znam nit ga verovatno iko zna odavde..ali meni i dalje deluje kao neko ko je iskren.
On je otisao..sem Pante ,jos neko?

Jednostavno mi u svojoj istoriji smo imali 3 tipa trenera..
tip 1 , onaj koji je poslusnik pa se sve dog sa upravom ,posle kao dobije ostavku ,pare u dzepu i mirna backa
tip 2 , oni koji su sami dali ostavku sa debelim razlogom ali nisu hteli ili smeli u javnost da iznesu pravi razlog i jednostavno su otisli ,i to su ti treneri koji vise ne zele da sa vrate u Vojvodinu
tip 3 , Dejan Vukicevic

Ne zelim da ga branim nije mi niko i nista ,ovo sto sam rekao su samo cinjenice.

Mislite o tome.
Nevernik

Post by Nevernik »

Krle wrote: http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-s ... ni-iz-tima" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako je krenulo do kraja prvenstva cemo igrati sa petlicima.
Svi ce biti oterani samo ce Vlaovic i drugari ostati.
TomaNS

Post by TomaNS »

Vlaovic je samo karikica u lancu...Kad pukne najveca karika, otpasce i ove nebitne.
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Drina

Post by Drina »

Nevernik wrote:
Krle wrote: http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-s ... ni-iz-tima" onclick="window.open(this.href);return false;

Da bi se nesto promenilo moraju SVI da odu iz kluba!
Krle

Post by Krle »

Drina wrote:
Nevernik wrote:

Da bi se nesto promenilo moraju SVI da odu iz kluba!
:!: :!: :!:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
buraz

Post by buraz »

ssnigd wrote:Ako Bata ode, koliko se duguje njegovim hotelima. Da li postoji ijedan valjani papir oko toga.
Koliko se duguje nasim bivsim igracima i trenerima.
Koliko se duguje ostalim licima, kojima je nesto ova ili bivsa uprava obecala.
Da li postoji neki finansijski trag svemu ovome.
Bata ne bi trebalo samo da ode, nego i da objavi sve ovo, kako bi nesto ostavio svom nasledniku. Jer, svi se secamo kada je dolazio prvi put na celo kluba, da je trazio finansijski izvestaj o stanju kluba i gde su trosene pare od strane njegovog prethodnika, koga naravno nije bilo.

Svi smo vikali Uprava napolje, sto je i logicno bilo. Da li iko od nas ima neku ideju za naslednika i bar neki priblizni plan. Trenutno se meni jedino motaju LAV pivara, NAFTAGAS(doduse oni su vec kod cigana) i grad Novi Sad(dakle ne stranke, pojedinci, nego grad kao institucija).
Ovo je kljucno!
Dakle sa kolikom dugom ce Bata , ukoliko ode, ostaviti klub, i ko ce doci na njegovo mesto, odnosno dali ce to biti neko iz potpuno druge price ili ce to biti Batina marioneta koji ce imati zadatak da dalje urusava klub sve dok i navijaci ne budu rekli:Bato vrati se vodinas do titule!
Suvise je ovo ozbiljna prica da bi Bata tako lako odustao od nje, mozda privremeno ali za stalno mislim da ne....
Jedna je crvena a druga je bela....
playmaker

Post by playmaker »

Krle wrote:Takva vrsta ljudi o kojima vas dvojica pričate je najuspešnija u Srbiji. Preti da podavi sve ostale vrste. Licemeri su nas dovde i doveli.

http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-s ... ni-iz-tima" onclick="window.open(this.href);return false;

Da li je moguce da su opet igraci krivi???

Pa ko ih je doveo, ko im je dozvolio da rade to sto rade? Kada ce ova banda da snosi odgovornost za poteze a ne da objavljuju ovakve smejurije i prave od nas majmune??? :evil:
Boske87

Post by Boske87 »

Mislim da o učinku BB trebamo suditi tek nakon njegovog odlaska. Ako nam ostavi Vojvodinu bez dugova, sa računom u plusu mislim da bi zaboravili sve ružne stvari koje su se desili za vreme njegovog mandata a pamtili lepe (transfer politika prema blizancima, odlazak na finale kupa 2011 itd). Naravno male su šanse da se desi prva varijanta, pre će se ostvariti crna prognoza blizanačkih medija. Zato je potrebno da mi navijači pokažemo jedinstvo više nego ikad, da prestanemo da se delimo firmu i druge, da se ne gleda koliko je ko dana na forumu a koliko na tribini, da se ljudi ne prozivaju za simatizere blizanaca, kvinslinge i sl. Vojvodina je iznad svih nas !!!
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply